neyapmam lazim kizlar akil verin cok kotuyumm:(

kızlar herkes kendi facesinden bahsediyor bi durun Allah aşkına bu özellik yeni çıktı diyorsunuz facebookta, bense diyorumki 1.5 yıl önce böyle bisy yoktu buaralar girmiş demekki bende buna bozuldum..

Yapma lütfen hadi diyelim açsa ne olacak seni faceten mi aldatacak..Ben de facebookuna girdin ve başka biriyle konuşmalarını yakaladın falan sandım konuyu okurken.Bir de öyle anlatmışsın ki resimler duruyordu her şey ordaydı! diye..

Yapma lütfen hadi diyelim açsa ne olacak seni faceten mi aldatacak..Ben de facebookuna girdin ve başka biriyle konuşmalarını yakaladın falan sandım konuyu okurken.Bir de öyle anlatmışsın ki resimler duruyordu her şey ordaydı! diye..
aldatma mevzusu yok! iyi okuyun.. o bana acarsan güvenim gider demişti ama şimdi kendi yapmış diyorum mevzu bu.

aldatma mevzusu yok! iyi okuyun.. o bana acarsan güvenimkapatalımmişti ama şimdi kendi yapmış diyorum mevzu bu.

O zaman bir daha görüştügünüzde ortak facebook kullanıyoruz ama kendininki açık ben de açayım ortak olanı kapatalım o zaman de.

Elbette öyle burada kimse olumsuz yorum yapmak yada olumsuz sonuçlanmasını istemez fakat o söylediğiniz özellik 1.5 sene öncesinde varmıydı bunu bilmediğim için sormak istedim.
Vardır belki bilemiyoruz ki, ayrıca başka paylasım veya etkinlik yapılmadığına göre 1,5 yıl içinde hiç girilmemiş demek ki. Kesin birsey yokken ortada brn konu sahibinin uzulmesini istemiyorum..

kızlar herkes kendi facesinden bahsediyor bi durun Allah aşkına bu özellik yeni çıktı diyorsunuz facebookta, bense diyorumki 1.5 yıl önce böyle bisy yoktu buaralar girmiş demekki bende buna bozuldum..

Bir buçuk yıl önce kapatılan facebook hesabının, kendi kendine açılması zor, çünkü bu özellik yeni geldi bildiğim kadarıyla. Niaşnlınız bu süre içinde hesabını aktifleştirmiş olabilir, size en iyi cevabı kendisi verecektir. Bozulma konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ben olsam ben de bozulurdum.

Ya girmediyse, ya böyle bizim gibi bir olay başına geldiyse ve aktif olduğundan haberi yoksa. Sonucta kullanıyorsa eğer o hesabı etkinliği olmalı, paylaştığı birseyler olmalı. Ortak hesabınız duruyor mu?

Vardır belki bilemiyoruz ki, ayrıca başka paylasım veya etkinlik yapılmadığına göre 1,5 yıl içinde hiç girilmemiş demek ki. Kesin birsey yokken ortada brn konu sahibinin uzulmesini istemiyorum..
Kesin birşey olduğunu da bilemeyecek zaten büyük ihtimalle ben pek sanmıyorum evet açtım denileceğini..

Bir buçuk yıl önce kapatılan facebook hesabının, kendi kendine açılması zor, çünkü bu özellik yeni geldi bildiğim kadarıyla. Niaşnlınız bu süre içinde hesabını aktifleştirmiş olabilir, size en iyi cevabı kendisi verecektir. Bozulma konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ben olsam ben de bozulurdum.
ohh be faceden anlayan biri geldi sağolun teşekkür ederim yaein ilk isim sorcam zaten bunaldim iyice

Ya girmediyse, ya böyle bizim gibi bir olay başına geldiyse ve aktif olduğundan haberi yoksa. Sonucta kullanıyorsa eğer o hesabı etkinliği olmalı, paylaştığı birseyler olmalı. Ortak hesabınız duruyor mu?
bile bile açsa bile niye paylaşım yapıp kendini rezil etsin iyice benim gordugumde nekadar kizcagimi iyi bilir evet ortak hesap duruyor

Hem sana acarsan givenim sarsilir diyor ..

Hemde seni kandirmis cunku kendisi kendi hesabini hic kapatmamis ..
Herzamanda boyleleri guvenden bahs eder zaten, sonra arkani bi donersin kalmadik is cevirirler ..

Hesabin resmini cek yolla kendisine bence.
Bende artik sana guvenmiyorum dersin .

Hem sana acarsan givenim sarsilir diyor ..

Hemde seni kandirmis cunku kendisi kendi hesabini hic kapatmamis ..
Herzamanda boyleleri guvenden bahs eder zaten, sonra arkani bi donersin kalmadik is cevirirler ..

Hesabin resmini cek yolla kendisine bence.
Bende artik sana guvenmiyorum dersin .
evet buda iyi fikir teşekkürler

çıkıyor canım çıkıyor yedi cihana açık hesap
Bence bu kadar aptal değildir nişanlınız. Eğer sizden gizli tekrar aktif ettiyse neden ortak hesabı engellemedi ki? Bir yanlışlık var adım gibi eminim. Sizin göreceğinizi bile bile neden açsın ki sizce mantıklı mı?

Bwnce bu kadar aptal değildir nişanlınız. Eğer sizden gizli tekrar aktif ettiyse neden ortak hesabı engellemedi ki? Bir yanlışlık var adım gibi eminim. Sizin göreceğinizi bile bile neden açsın ki sizcr mantıklı mı?
engelleyecek kadar ince dusundugunu zannetmiyorumda faceyi kontrol ederken tekrar dondurmayı unutmuştur diye düşünüyorum ama bilmiyorum yarın sıcağı sıcağına soracam hemen:)

X