neyapmam lazim kizlar akil verin cok kotuyumm:(

canım ya gergindim kusuruma bakma sen arayı bulmaya çalışıyorsun aslında nebiliyim ne dusuncegimi şaşırdım tabiki ayrılmam hepimizin ufak tefek hataları olur ben sakin kafayla yarın düşüncem yorumların içinde teşekkür ederim:)
Rica ederim canım, fikrimi söyledim yani bence bir suçu yok eger başka bir kötü olayını görmediysen, bilerek olmamıştır merak etme :KK66: Kolay gelsin sana yine yaz merak etmeyeyim sonucu ama ben biliyorum haberi yok :)

Rica ederim canım, fikrimi söyledim yani bence bir suçu yok eger başka bir kötü olayını görmediysen, bilerek olmamıştır merak etme :KK66: Kolay gelsin sana yine yaz merak etmeyeyim sonucu ama ben biliyorum haberi yok :)
tamam canım yarın öğrenir öğrenmez paylasicam burda optumm :*

aradım sordum canım ya onunda haberi yokmus çok şaşırdı tereddütsüz bilmedigini söyledi yeminler etti sifresinide unutmuş halâ aklım karışık ama halleder umarım ..

Boyle eften puften konularla guven sagladigini sanan, daha hala bunlari asamamis iliskileri olgunluktan ve saglamliktan uzak buluyorum ben. Guven facebooklardan herkesi silip, hesap kapatip, ortak hesap acmalarla saglanmiyor. Gecin bu tiriska gosterileri. Yeni yetme ergenler gibi.
Sevgilinize ister sorun, ister sormayin. Bunlari asamadiktan sonra farketmiyor. Bugun bu, yarin bunun dengi baska bir sey olur. "Sen hesabini acmissin da, kimseyi silmemissin, ben sozumu tutup kendiminkini kapatmistim" vs, butun bunlar aptal muhabbeti geliyor bana. Yanlis anlamayin, muhabbet aptalca, yoksa size demiyorum.
Ileriye donuk, ciddi bir iliski icin biraz daha olgunlasmaniz lazim bence. Hesabinizi acarsaniz size olan guvenini yitirecegini soyleyen adama da fazla guvenmeyin.

facebook kapatılıyormu bilmiyorum ama dondurduğun zaman en fazla 28 günde tekrar açılıyor öylede olmuş olabilir.

Bir şekilde eski faceni neden açtığını sormalısın.. Seni açmaman için engelliyor ama kendi açıyor.. Bir haltlar çevirmesin...

Arkadaşlar bu kadar sıkıntı yapmayın yahu.
adam meraktan girmiştir. hesabı dondururken de altta yazıyor bu kadar süre sonra etkinleştirilsin diye. üstünde tik oluyor. eğer onu kaldırmazsan o kadar süre sonra tekrar kendiliğinden hesap aktifleşiyor.
muhtemelen öyle olmuştur.

Son düzenleme:
Konu sahibi lütfen kızma ama niye birbirinizin hayatına bu kadar karışıyorsunuz? Biraz büyüyün ya 10 yaşındasınız sanki.

Neden kapattınızki zaten gizleyecek şeylermi vardı? Benim face yıllar önceden ne kapattım ne dondurdum kullanıyorum, eşiminki de ayrı o da onu kullanmaya devam ediyor.
Gereksiz şeyler herkes kullansın kendi hesabını yalana dolanada gerek kalmaz işte..

Bir bana mı saçma geliyor bu tür konular merak ediyorum...

Aynen! Ya hayir, evlenecekler ve karsindaki kisiye kendi face hesabini actirmayacak kadar güvenmiyor.

Hani ergen olsalar anlardim da, bunlar bide evlenecek cocuk sahibi olacak,... Ondan sonra "niye bu kadar bosanmalar oluyor" diye soruluyor. Eeh, olgun olmadan evlenirsen olur tabiki. :KK14:

Sosyal ortamlar çıkalı mertlk bozuldu. Facebook gibi şeylerin ilişki için önemli olması çok saçma geliyor bana. Ne olacak ki açık olsa, niye takıyorsunuz buna ikiniz de? Kullanın beraber. Eskiden tanıdığınız bütün karşı cinsleri hayatınızdan çıkarmaya gerek var mı? Herkes görür işte berabersiniz, ayrıca sizin bir özel hayatınız da var. Kendi arkadaşlarınız, sohbet filan. Benim çok işime yarıyor, farklı şehirlerde ve hatta ülkelerde olduğumuz için yıllarca görüşemeyeceğimiz arkadaşlarımızla irtibatı koparmıyoruz. Eşim de merak edip bakmaz, baksa da onun görmemesi gereken bir şey olmaz.

kizlar nisanlimla(nikahimiz var henuz evli degiliz) ortak face hesabimiz var kimseyide eklemeyiz arada sarki resim vs paylasiriz ikimizde eski hesaplarimizi kapatali uzun zaman oldu nisanlim eger tekrar acarsan sana olan guvenim gider demisti.. az once icime bi kurt dustu 6.his mi derler artik bi bakayim dedim facesini açmis yemin ederim beynimden vurulmusa döndüm halada soktayim nasıl yapar bunu yaa bisuru kız arkadaşlarının yorumuda duruyo bizim iliskimiz başlarken herşeyi silmistim ama şunun yaptigina bak...!!!
ona hemen sormalimiyim biraz dahami bekliyim ayyy kafayı yicem yorumlariniza güveniyorum:KK43:
Sakin sakin sor daha bekleme neyi beklycksin ama sakince sor ki yanlış anlaşılma olmasın face ni mi açtın neden açtın ki faln diye ses tonu çok önemli dikkat et sakin konuş

valla bu durum kötü de olabilir normal bir durumda olabilir...artık kimseye güvenemiyoruz...çok şüpheleniyorsan başka bir hesaptan arkadaşlık yollarsın,mesaj atarsın... ya da direk onunla bu konuyu konuşursun,içine sinen cevaplar verirse kapatırsın konuyu...ama yine de arada yine kontrol etmeyi de unutma...baktın tekrarlıyor ona göre karar verirsin

X