- 21 Temmuz 2014
- 1.380
- 787
kendisi yurtdışında yaşıyorEğer sorcaksanız bile şifresini alın ama yanındayken birsey varsa silecek zaman bulamasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendisi yurtdışında yaşıyorEğer sorcaksanız bile şifresini alın ama yanındayken birsey varsa silecek zaman bulamasın.
belki arada açıp bakıp tekrar kapatıyor ama bu sefer unutmuş olamazmı?şifresini bilmiyorum sevgiliyken kapatmistik maalesef
bilemiyorum kafam çok karışıkbelki onada senin gibi bir his gelmistir ac bi bak nisanlin eski hesabini acmismi diye..
o yüzden acmistir... hemende geri kapatilmiyor bildigim kadariyla
Aynen ayhnen, ben de celallendim kim açtı bu facebooku diye. Kimse açmamış sonra bir daha kapatırken 7 gün sonra aktif olsun işaretini kaldırdım sorun kalmadı :)Evet evet aynen. Benimki de jendi kendine açılmış. Aktif olarak kullanmış olsa neyse diyeceğim zaten yapacak kişi seni engellerdi yada başka facebook açardı ki.
Ne zaman gelecek ya da siz mi gideceksiniz ?kendisi yurtdışında yaşıyor
Tamam da açılalı uzun zaman olmuş işte. Çocuk hiç bakmamışsa açıldığını nerden öğrensin. Ben de tesadüfen görmüştüm kendiminkini.Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar anlamadım öyle bir seçenek olsa bile 7 gün önce açmış olması gerekmez mi ?
teşekkür ederim ama kendiliğinden açılması imkansız besbelli girmiş 1.5 yıllık hesap kendiliğinden açılmaz kiHemen yanlış yönlendirmeye ne meraklısınız. Kendiliğinden açılmıştır o. Hiçbir paylaşım yapmamış adam.. Sakın böyle saçma sapan düşüncelere aldırmayın konu sahibi.
Hemen yanlış yönlendirmeye ne meraklısınız. Kendiliğinden açılmıştır o. Hiçbir paylaşım yapmamış adam.. Sakın böyle saçma sapan düşüncelere aldırmayın konu sahibi.
sahte hesapla ugrasana kadar belki kapatır o hem sonra onuda ogrenirse fake hesap ne iş der hakliyken haksız olmayayımbelki arada açıp bakıp tekrar kapatıyor ama bu sefer unutmuş olamazmı?
Bence sahte bi hesaptan mesaj atın yada ekleyin.geri dönüş yaparsa o zaman anlarsınız ancak sizi kandırıp kandırmadığını
O yeni bir özellik değil mi peki daha önceden yoktu diye biliyorum.Tamam da açılalı uzun zaman olmuş işte. Çocuk hiç bakmamışsa açıldığını nerden öğrensin. Ben de tesadüfen görmüştüm kendiminkini.
nisan yada mayıs gibi gelcekler kına içinNe zaman gelecek ya da siz mi gideceksiniz ?
Neden imkansız? Benimki kendiliğinden açıldı bir hafta sonra. Ben 1 sene bakmasam hiç anlamayacaktim ki açıldığını. Once bir öğrenin madem açtı diye düşünüyorsunuz neden o dönem içinde hiç paylaşım yapmamış?teşekkür ederim ama kendiliğinden açılması imkansız besbelli girmiş 1.5 yıllık hesap kendiliğinden açılmaz ki
Ben biliyorum çünkü başıma geldi. Kapattığım hesabım bir hafta sonra aktif oldu. Eger ki bilmesem burda yanlış yönlendirme olayina hiç girmezdim sizin gibi. Hemen yakan söylemiş kandırmış demedim. Bir bildiğim var ki konuşuyorum, siz bilginiz olmadan konusuyorsunuz asıl.Siz nerden biliyorsunuz yanlışlıkla açıldığını .Belki de siz yanlış yönlendiriyorsunuz.
Allah aşkına nasıl bir yorumdur bu ? Burda konu açılmış isteyen istediği şekilde yorum yapar.Sizi ne ilgilendirir ki bu ?
Ben bu şekilde düşünür yorum yaparım,sizde düşündüğünüz şekilde.Benim düşünceme saçma sapan demek sizin haddiniz değil nasıl ki benim sizin düşüncenize saçma sapan demek haddim değilse.
Hmm bayada varmış, sizi bilmem ama ben sorup öğrenirdim ama ne derece sağlıklı olur bilmem milyon tane yalan söylenebilirnisan yada mayıs gibi gelcekler kına için
Size bu şekilde oldu diye arkadaşta aynısını yaşayacak değil ya..Hadi bu şekilde oldu ve ben yanıldım diyelim.Ne kadar kötü bir üslupla konuşuyorsunuz.Bana güzelce bir yorumda bulunarakta anlatabilirsiniz bunu.Neden imkansız? Benimki kendiliğinden açıldı bir hafta sonra. Ben 1 sene bakmasam hiç anlamayacaktim ki açıldığını. Once bir öğrenin madem açtı diye düşünüyorsunuz neden o dönem içinde hiç paylaşım yapmamış?
Ben biliyorum çünkü başıma geldi. Kapattığım hesabım bir hafta sonra aktif oldu. Eger ki bilmesem burda yanlış yönlendirme olayina hiç girmezdim sizin gibi. Hemen yakan söylemiş kandırmış demedim. Bir bildiğim var ki konuşuyorum, siz bilginiz olmadan konusuyorsunuz asıl.
Bence önce bir sakin olun. Ben ki güven kırılmasının ne denli önemli olduğunu çok iyi bilirim. Ama bu durumda adam 1,5 yıl hiç paylaşım yapmamış belki benim başıma gelen onun da başına geldi bilemeyiz ki ; ( peki ortak hesabınız hala duruyor mu?sahte hesapla ugrasana kadar belki kapatır o hem sonra onuda ogrenirse fake hesap ne iş der hakliyken haksız olmayayım
Bilemiyorum ama başıma geldiği için bu yüzden söylemek istedim sonuçta 1,5 yıl boyunca paylaşmamıs hicbirsey varlık göstermemiş, çok önemli bir konu o yuzden iyi bir araştırma yapması gerekir, hemen birşey diyemeyiz..O yeni bir özellik değil mi peki daha önceden yoktu diye biliyorum.
Direkman bayana 'nikahı erteleyin, yalan söylemiş, kırılmış güven' derseniz eğer ben de yorumunuzun saçma olduğunu söyleyebilirim. Bunda ne bir hakaret ne bir kötü söz var. Üslubumun kötü hiçbir tarafı yok.Size bu şekilde oldu diye arkadaşta aynısını yaşayacak değil ya..Hadi bu şekilde oldu ve ben yanıldım diyelim.Ne kadar kötü bir üslupla konuşuyorsunuz.Bana güzelce bir yorumda bulunarakta anlatabilirsiniz bunu.
Elbette öyle burada kimse olumsuz yorum yapmak yada olumsuz sonuçlanmasını istemez fakat o söylediğiniz özellik 1.5 sene öncesinde varmıydı bunu bilmediğim için sormak istedim.Bence önce bir sakin olun. Ben ki güven kırılmasının ne denli önemli olduğunu çok iyi bilirim. Ama bu durumda adam 1,5 yıl hiç paylaşım yapmamış belki benim başıma gelen onun da başına geldi bilemeyiz ki ; ( peki ortak hesabınız hala duruyor mu?
Bilemiyorum ama başıma geldiği için bu yüzden söylemek istedim sonuçta 1,5 yıl boyunca paylaşmamıs hicbirsey varlık göstermemiş, çok önemli bir konu o yuzden iyi bir araştırma yapması gerekir, hemen birşey diyemeyiz..