merhaba kızlar nasılsınız
ben iyiyyim alışmaya çalışıyorum g.antepe.baya oldu bakamıyorum neden bende bilemiyorum ev yerleştir temizlik falan derken hatta kaç gündür cam silcem bi türlü yapamıyorum bugün deneyeyim barii :kedi:
bayramda nevşehirdeydim çok özlemişim kopadokya forma gittik çok güzel olmuş çok beğendim değişik bi havası olmuş nevşehirin umarım hep böylede kalabalık olur.
sizler nasılsınız geçmiş olsun sempatiğim
merhaba hanımlar hemşerilerimi görünce sevindim bende kozaklı karasenir kasabasındanım tanışmak isterim hemşerilerimle
h.g. her zaman bekleriz.
masumum aksaray yinede içanadoluydu yakındı 45 dk lık mesafedeydi. yani yinede pek gurbet değildi. başka bölgeler başka kültürler daha da belli ediyor gurbetliği.
merhaba hanımlar hemşerilerimi görünce sevindim bende kozaklı karasenir kasabasındanım tanışmak isterim hemşerilerimle
h.g. her zaman bekleriz.
masumum aksaray yinede içanadoluydu yakındı 45 dk lık mesafedeydi. yani yinede pek gurbet değildi. başka bölgeler başka kültürler daha da belli ediyor gurbetliği.
merhabalar hemşerilerim uzun bir aradan sonra merhaba sizlere. bende yer değiştirdim önceden yalovadaydım şimdi bursaya tayin dolayısıyla geldik buraya geleleli 2 ay kadar oldu alışmaya çalışıyorum bende birde kızım üniversiteyi kazandı oda gitti baya zorluk çekiyorum beni boşverin kızlar sizler nasılsınız. uzun zamandır girememiştim yokluğumda neler oldu bakalım.:gitme:
hoşgeldin canım sendemerhabalar hemşerilerim ben de kozaklı buruncukluyum .ama şuan antalyada yaşıyorum.kışın eşimle bi ürgüp yapmayı düşünüyoruz.orayı cok özledim
hoşgeldin canım
evet canım katılıyorum buna bende konyanın kasabasındayken böyle değildim burası da nevşehire aynı mesafede ikiside 5 saat sürüyo ama sonuçta içanadolu dışındayım çok fark varmışş
h.g canım hayırlı olsun kızın kazanmış nereye gitti.üzme kendini
bizde hep aynı şeyler pek değişiklik yok mekan haricinde :umursamaz:
hoşgeldin canım sende
teşekkür ederim canım kızımda boğaziçi ingilizce öğretmenliğini kazandı şimdide bursaya alışmaya çalışıyorum işte büyükşehir olduğu için biraz zorluyo bizi inşallah sende kısa zamanda alışırsın yeni yerinize
Fazocuğum hayırlı olsun kızın için çok sevindim, ben sana yaklaştım bak, bende Gebze Darıcadayım. Yolun düşerse beklerim hemşom.
selam hanımlar nasılsınız. epeydir uğrayamadım .fazo hoşgeldin. gözünüz aydın ne güzel kızınız kazanmış hayırlı olsun.
hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli kızım içinde teşekkür ederim seninde çocukların varsa allah onlarada nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım allah ihşallah senin çocuklarınada nasip etsin .eğer senin yolunda bursaya düşerse bende beklerim. gebze yalovaya daha yakindıopuyorumnanaktan sanki öyle hatırlıyorum
Evet canım doğru hatırlıyorsun Yalova daha yakın, nasip olursa yaza gidicem Yalova yada, Bursada kaynımlar var, deniz yoluyla yakın olduğunu söylüyorlar.
hoşbulduk . sağol. valla ben bekarım . senin yaşadğını mutluluğu tatmadım .inş.olur.ve bende senin gibi sevinirim.
evet öyleymiş inşallah sizde en yakın zamanda evlenirsiniz ve bunların hepsini yaşarsınız