• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
bayağıdır gelemiyorum
geçmiş bayramınız kutlu olsun.
sempatik, canım arkadaşın adına çok üzüldüm. dahada çok çocuğu için üzüldüm. 2 yaşındaymış. babasını hatırlayamaz bile :( Allah onlara kolaylık versin.

selam canim memleketlilerim uzun zamandir yazmiyorum buraya cok bosladim farkindayim ama inanin bunun bir sebebi var biliyorsunuz bebisim annesine izin vermiyor fazla nete giremiyorum cok yorgunluk oluyor kizlar bir yandan hamilelik bir yandan okul basladi diger yandan ev yemek derken gunlerim yorgunlukla geciyor.bu arada herkesin gecmis bayramini kutlarim rabbim yenisini nasip etsin.sempatim arkadasina cok uzuldum canim ya Allah sabrini bol versin canim

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar

princess kıs sen hamilemisin
çok sevindim yaa, haberim yoktu benim. hayırlısı olsun tatlım.
cankiiz nöörelim kıs, bildiğin gibi işte :)
alpim seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım

kizlarr ben buralardayim
malum kursa basladim fazla giremiyorum
insallah iyisinizdir
cankiz burdayimda cikiyorum sabah erken kalkicam
hadi kizlar optum yine gorusuruzzzz

evet crestcim hamileyim canim rabbime cok sukur banada nasip etti anneligi Allahim isteyen herkese nasip etsin amin

selam kızlar nasılsınız yaa kusura bakmayın hiç takılamıyorum artık
nasılsınız
ben iyiyim bugün temizlik falan yaptım hazır kübra uyuyorken bi size bakayım dedim
sempatikcim arkadaşının başı sağolsun üzüldüm allah yardımcısı olsun çok genç senin adınada sevindim kursa başlamışsın
prenses hamilelik nasıl gidiyor canım

geldim geldim naber kızlar hiç giremiyorum bu ara nasılsınız iyimisiniz crescim sen nasılsınkaydirigubbakcemile4

Nolsun kızlar ya, aynen devam
ıŞten geldım kızımın araŞtırma Ödevı varmıŞta onu araŞtırıyoruz

crescim kolay gelsin
ben de malum kursa gidiyorum gunler yogun geciyo ,ama yinede arada bakip cikiyorum
bebek nasil peki

slm kızlar bebeğim sunnet oldu uzun bir süredir giremıyordum umarımhepınız ıyısınızdır

hayırlı uğurlu olsun alpim allah diğer mürivetlerinide görmeyi nasip etsin

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz beni sorarsaniz hamileleik fena degil iste mide bulantilarim felan oluyor yorgunluk,okul derken oyle geciyor alpim hayirli ugurlu olsun canim bebegin erkek oldu artik ne mutlu sana

Back