• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh oh yavas yavas planlar yapiliyo
zaten ramazandan sonra olmasi daha iyi biseyler yer icersiniz
nevsehirde simdi favari yerler neresiki
ayrilali 5 sene oldu anam her gitmede ne degisiklik oluyo valla
ayrilasim gelmiyo
ama bak bulusma resimlerinizi beklicez
siz bulusun biz izine gelince yine bulusuruz
yeterki benimle bulusmak isteyin:) :)

Seninle buluşmak istemezmiyiz şekerim. Valla Nevşehirde nereler favori bende bilmiyorum her ne kadar Nevşehirde otursamda ben pek bilmiyorum. Cafe gibi bir festiva var yeni restaurantlar falan açılıyor ama bakalım diğer arkadaşlar benden daha iyi bilir herhalde.

istersiniz dimi :) :) :)
siz zaten b karar verin bulusmaya ,nerde olsaolur cok guzel yerler var onamli olan bulusmak dimi

Kaç gündür buralara kimse uğramamış sayfayı zor buldum kızlar nerelerdesiniz.

ayy moraLim bozuLdu yaa.... 2000 evLerde oturuyorum benn, çevre yoLunda kaza oLdu az öncee evimizin arkasında.. üniversite öğrencisi bi çocuk arabayLa kamyonun aLtına girdii:(( inşaLLah bişe oLmaz yaa:(

hadi canim ya ne diyosun gercekmi:1shok:
birnda sok oldum ,cok uzuldumya insallah olmemistir cocuk yazik,bide kamyonun altina girmis diyosun ,insallah bisey olmamistir ama bisey olmamasida zor:delphin:
allahim sifa versin
bu saatte derdi neymis hizli gidiyodu belkide:çok üzgünüm:

üniversite öğrencisiymiş yaa araba kiralamış arkadaşlarıyla geziyomuş... hızLı değiLmiş ama kamyonu görmemiş kamyon hızlıymışş... arabadaki diğer çocuklara bişe olmamş süren çocuğu hastaneye kaldrmışLar:( ayy waLLa çok üzüLdüm ya:((

canim ya ne diyim bende cok uzuldum digerlerine bisey olmadigina gore demki cok hizli degillerdi, degilse daha kotu olabilirdi
allahim bu gencler niye ,bide yetmez araba kiralamislar ,al iste bak geceynen gezerlerse
siz kaza yerinemi gittinizde bu kadar net biliosun

evimizin arkasında oLdu yaa odam oraya bakıyo... babam da gitti, çocuğu hastaneye gtrdüLer fLn:(

selam kızlar
nasılsınız
öncelikle kaza geçiren çocuğa geçmiş olsun. inşallah ölmez. yoksa ailesi yıkılır. çocuğunu okumaya gönderipte böyle bi haber almaları kadar acı ne olabilirki. Allah evlatlarını onlara bağışlasın.
dünde bizim işyerinin önünde kaza oldu. ortalık kan gölüne döndü. tam dörtyol ve her iki araç şoförüde ben sarı ışıkta geçtim diyormuş. sarı ışıkta ne geçiyosun kardeşim. beklesene bi kaç saniye daha. yeşil yanmasına sabırları yok.
bu arada buluşunda bol bol resim çekin kızlar. bekliyoruz.
bende kısmetse cumaya gidicem nevşehire ama bayramda orda olamayacağım. arefe günü trabzona gidicez annemlerle beraber ;)

ayy moraLim bozuLdu yaa.... 2000 evLerde oturuyorum benn, çevre yoLunda kaza oLdu az öncee evimizin arkasında.. üniversite öğrencisi bi çocuk arabayLa kamyonun aLtına girdii:(( inşaLLah bişe oLmaz yaa:(

Nagishcim sendemi büyük evler denilen evlerde oturuyosun, bir kaç gün öncede medaşın orada 5 yaşındaki bir kız çocuğuna minibüs çarpmıştı bende ona çok üzüldüm ne yazıkki çocuk ölmüş ya karşıdan karşıya geçerken ayağı takılıp düşmüş münbüsün altında kalmış Allah ailesine sabır versin, ben ambulans seslerini duydukça uykularım hepten kaçıyor çok üzülüyorum. Hastaneye yakın oturmakta bu yüzden iyi değil.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız artık yaz tatili bitti herkes evine döndü heraldeopuyorumnanaktan

selam fazo nasılsın evet herkes evinde kaydirigubbakcemile2

slm kizlarrrrr nasilsiniz yine kac gundur giremedim cunku artik okula basladim yani dil kursuna hem meslek ogreniyorum hem ders goruyorum ,hem staj gorcem hemde para aliyorum :) :)
iste gunlerim sabahtan aksama kadar okulda geciyo cok yorucu geciyo trene yuru,trene bin sonra in biraz yuru otabuse bin ,otabusten in birazcik daha yuru okula var aksam oluyo yine tekrar bazen ise gidiyorum is yapiyorum,malum eve gelip yemek hazirla ye ic topla ,dusunun yani

ve bu hafta okadar uzuldumki aklim hep arkadasimdaydi belki tanirsiniz cunku 2000 evlerde begendigin arka taraflarinda oturuyo liseden arkadasim gecen hafta esini kaybetmis:çok üzgünüm: bi trfik kazasinda ,arkadasim 24 yasinda 2 yasinda cocukla dul kaldi okadar kotu oldumki, ve bugun aradim hemen aramak istemedim biraz sakinlessin falan diye
iste biraz konustum sakinlesmisti bana dedi ...... biliyomusun esim oldusenağlama ben hala inanamiyorum diye, allahim gozlerim doldu aglicam aglayamadimda onu etkilemeyim oda zaten konusurken yutkunuyodu devamli allahim ona bol bol sabir versin ,okadar zor bi durum ,kendimi onun yerine koyuyorum bu yasta esinin kaybetmesi allahim kimseye yasatmasin gencecik insadan kazadan oluyo,
bugun muzik dinliyorum aklim onda diyorum ben burda muzik dinliyorum o orda agliyo diye:delphin:
aksam olunca herkesin kocasi evine gelirken onunki gelmicek ,daha inanmiyorum sanki cikip gelcekmis gibi diyo:çok üzgünüm:,o suan bu kalabalikta anlamaz yarin cocucguyla yanliz kalinca cok arar ,allahim ailesinede onada bol bol sabir versin:Saruboceq:

kizlar sizlerle paylasmak istedim belki 2000 evlerde oturanlar duymustur
hatta burdaki arkadas kaza oldu dediya bende o zannettim ama o degilmis ondan bi gun once gulsehir yolunda olmus olay

bayram10069wb3.jpg

Arkadaşının başı sağolsun canım ben duymadım ama Ramazandan önce Gülşehirde trafik kazasında 5 kişi ölmüştü o kazamı acaba bilmiyorum eğer o kaza ise benim arkadaşımın eşide maalesef kaza yapan aracın şoförü şu an hapisteymiş bende yeni duydum şok oldum.

Back