Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

he canim baya bi konusmusun ,sayfayi doldurmusun baksanakaydirigubbakcemile3
kiz okul kapanmadimi ben kapandi zannediyodum,sinavinda basarilar ,insallah guzel sonuc alirsin bizde az gecmedik o yollardan
evet sein suan okudugun okulda okudum hatta ayni meslek ve hatta sen bi konu acmistin ona cevp yazdim bilmem gordunmu gormedinmi
e peki simdi memenunmusun mesleginden
ha bide merak ettigim senin ogretmenin kiim
cok ozledim lise yillarimi keske elimde olsada o yillara doneilsem, tadini cikar canim,Şeniz
bak yazma diye buna denir, kim cok yazmis gor simdi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

saol ablacım evet okul hala devam edio=) şimdi memnunum mesleğimden benim öğretmedim nilgün özmen we seyhan tuğrulelçi..evet yazma dieseninkine denir ama wala ben yazcak bişe bulamıyorumki..elimizden geldiği kdr tadını çıkarmaya çalışıyoruz hem bak o kdr çok sevioruzki bu sıcakta okuldayızsırnaşık şey

okul devam ettigine gore seninle hocama slm gondririm ozaman degilmiyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
nilgun ozmen iyie eh birazcik diyebilirim sakin dumasinkaydirigubbakcemile3
seyhan hocayda bu seneokulageldigimde gordum hatta konustuk azda cok tatli bi hoc ama onu tanimiyorum fazla iyi olup oladigini
nilgun hoca birazkez girmisti dersimize
benim hocam aysel dortkol canim ,hocami cok seviyorum od beni cok sever bu sene okul ziyaretimde oyle cok sevindi benim ogrencilerine falan tanitti
hatta ogretmen odasina girdim kahve ictim ogrteenlerlekaydirigubbakcemile3
dedim ogrenciyken bu kapiyi zor calardik simdi oturdum kahve iciyorum dedim onlarda eee orasi oyle dediler guldulersırnaşık şey
bi konu acmistin onu okudumda uzuldm iyi bak tekrar sevindim mmenun kaldigina
simi sen2. siniftamisin ,hele seneye daha fazla arkadaslarinla birbirinize baglanirsiniz daha guzel olursunuz, ayrilmak istemezsiniz,kiymetini bil valla ben okada cok ariyorumki o gunler
bazi arkadaslarimla hala gorusurum fransada oldugum halde,seninle konusunca okulumu hatirliyorum:sm_cool:

ben nilgunle seyhan hocayi biliyorumda onlara isim soyleyince bilmezler beni
aysel dortkol hoca varya ,ona slm soyle fransadan oznur dersen bilir, bu sene okula gelmis diye
canim hocayi sevceksinki meslegi sevceksin hocayi sevmeyinc meslekte sevilmiyo
yinede sen sevmeye calis oyle kotu insan degiller, mecbur ogretmenlerimiz onlar
ben sansliydim ,cok severdim ogretmenmi
peki sen aysel hocayi iyi biliyomusun

evet tatlım işe tekrar devam. 2 haftalık bi izindi bu.
zor olmazmı, hemde bu sıcakta kafamçokkarıştı

hem sicak hem is hem ev coluk cocuk, bide yemk ,ev temizligi vall zor isin
e canim peki cocuklara kim bakiyo sen calisiyosun

anneannem yanımıza geldi canım
saolsun o bakıyo

aa oylemi ne guzel iste ,bi buyuk olmayinca cocuklarin bakimi zo oluyo calisan anne icin ,bakici falanda guvenilmiyo

ıyi geceler kızlar nasılsınız

Son düzenleme:

tmm ablacım söylerim.evet hoca sevilmeyince hiç bişe yapılmıyo zaten bu yıl sınıf tekrarına kalma gibi bi durumum var =( aysel hocayı tanıyorum ama dersime girmedi hiç knuşmuşluğumda yok ama bn yinede slmını iletirim

neden sinif tekrarin var derslerinmi iyi degildir ,heralde sonrdan sinav yapiliyo notlar duzltilmesi icin sende oyleyap, tabi suan okulun durumunu bilmiyorum

neden sinif tekrarin var derslerinmi iyi degildir ,heralde sonrdan sinav yapiliyo notlar duzltilmesi icin sende oyleyap, tabi suan okulun durumunu bilmiyorum

bu yıl derslerim iyi değilde 6 zayıfım vardı 4 dersten sınava girdim 3 dersi verdim 1ini veremdim bu yüzden ortalamam düştü.3 puan eksik kalıo sınıf geçebilmem için.eğer ağustosta bi sınva daha yapılırsa yükseltemediğim dersten sınava giricem eğer yapılmazsa sınıf tekrarına kalcam..dua etmekten ve ders çalışmaktan başka bi seçeneğim kalmadı artık:1no2:

e canim sende calis ozaman ,sinif tekrari hic iyi degil arkadaslarin senden bi onde olcaklar sense bi alt sinifta olcaksin
bak tatil ,artik baska derslerde yok ,guzelce calista kazan sinavi tabi yapilirsa diyosun ,insallah yapilir
anam seninde baya cokmu zayif hicmi calismadin gii :)
ben lise 1 deyken bikac zayifti ,lise 2de tesekkur aldim ve lise 3 te evelenecegimi bile bile taktir almistim, iste okulu ve ogretmenini ,arkadaslarinida sevmen cok onemli, ben hepsinden memnundum hic istemedm okuldan ayrimmak ama olsun ,arkamda guzel biseyler biraktim, insallah sende derslerin duzelir diger senelerde

zaten 50 gün kdr devamsızlık yaptım okulu bölümü sevmiodum sonradan aklım başıma geldi çalışmaya başladım ama ipin ucu çoktan kaçmıştı işlerim yarımdı zaten geçmem gereken derslerde hocalar kanaat notu kullanarak bıraktılar bu duruma geldim işte sınav yapılsa 3. sınıf bi olsam başka bişe istemiorum:çok üzgünüm:

ah canim ya ne diyim sana ,iste genclik aklin bi karic havalardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 insan lisedeken anlamiyod sonrasinda cok iyi anliyo keske soyle yasaydim boyle yapsaydim ,diye, hatta ben diyorum keske evlnmeseydimde universte okusaydim diye icimde kldi
insallah sinav olurda toparlarsin ,baya bi gec kalmisin ,degilse tekrar ayni sinif senin icin daha kotu olur :çok üzgünüm:
sinif tekrari olursa kiz seneye aysel hoca ogretmenin olury senin ,cunku o birinci siniflari okutuyodu sanirim
gittimde rsim cekinmistik ogrencilerde vardi istersen koyum ,sonra silerim

tamam ablacım seni görmek mutlu eder beni istersen msnden knuşalım

tamam olurda senin ozel msj kapali
istersen se bana ozelden gonder ekleyim snei

selam kızlar bakıyorumda kaynatmışsınız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…