Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
crescentmoon canim oh oh demek izine gidiyosun ,bizim icinde gez dolas
evet cok fazla girmiyosun , yogun oldugun belli
eee kolay degil hem ev kadini hem calisan kadin olmak
bizde bildigin gibi is guc gecip gidiyo

cimcimem sen nasilsin gorusmeyeli
optum kizlar sizi

selamlar
ooh cres git gez valla ben bakalım daha belli değil ama belki bu ayın ortasında olmadı sonunda gidicez
kübra da iyi canım
sempatiğim sağolasın uğraşıyorum işte farklı bi şey yok sende ne var ne yok

gunaydin cimcimem
bende ne olsun is guc gidip geliyoruz
isler fazla yok bi gun gidip bi gun gitmiyorum ,
bugunde evdeyim ogleden sonra misafirlige gitcez
iste hayat devam ediyo
oh ne guzel gidiyosunuz
memleketimize
biz prensesle kaldik gurbet ellerinde
artik napalim bir sene daha dayancaz bizde

crest giii bacim allah seni varyakaydirigubbakcemile ah ah gez bacim gez bagale gadarani aldim gelirken azcuk nevsehir simidu azcuk comlek pindiri geturmeyi unuttma almam seni kknin kapisindan ona gorekötükedihüso he birde tandira kuru fasulye koy pilis.cokacimcoooknasil canim cekkiii varya of sisecek bir yanim.

ah gulum ah bizde gelebilsek amma gelebiyoh iste tam gezilcek zamani simdi havasini cek derin derin cigerlerinezemuszemus

ah canım ya inşallah sende yakında gidersinde bu hasret kaldığın tüm şeyleri yaparsın canım valla yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu .ah işte gurbet napıcan bende 3 yıldır gitmiyorum memlekte bu senede biraz zordu ama düğünümüz var gitmek zorundayız keşke hepiniz gelebilseydiniz bu sene memleketede orda görüşebilseydik

Ya Prensesim şimdi üzüldüm yazdıklarını okuyunca seneye nasip olursa gel o dediklerini
ben ikram ederim inşallah ama çömlekte kuru fasulyeye söz veremem çünkü hiç yapmadım. Cresciğim seninde gelmene çok sevindim umarım güzel bir tatil olur

teşekkürler kızlar.
kısmetse yarın yola çıkmayı düşünüyoruz.
prenses o dediklerini kk ya getirmem neye yarar kuuu, keşke gelebilseydiniz, hep beraber toplanıpta yeseydik çömlek pindiriyle simit, yanınada karpuz, ohhh.
inşallah en kısa zamanda sizlerde gelirsiniz canlarım.

yolun acik olsun crestcim aman sen bana bakma ozlem gafama vurdu herhal o yuzden oyle yazdim.

ah masumum kiz varya bir gelim oraya sana gelirim he yakinsin baga.

ya fazocum gurbet boyle iste aman cok ozladim yav oralari.

İnşallah canım sen gel her zaman beklerim seni çok iyi anlıyorum bende buraya taşınmadan önce en çok kavrulmuş kıyma ile yapılan pideyi özlerdim. Allaha şükür şimdi buradayım insan uzakta olunca herşeyini özlüyor değil mi? Geçen 260 evlerdeki parkta oturduk aklıma sen geldin.

selam kızlarrrr
bilin bakalım nerdeyim :)))
kaydirigubbakcemile5

slm kızlar sadece son sayfaları okuyabiyorum konudan okadar kopuğumki her gün girmeye çalışıyorum ama bazan olmuyo son sayfayı okuyum çıkıyorum kim burdaysa banada gelsin bende tanışmak isterim öpüyorum sizleriiopuyorumnanaktan

masumum bende kiymali pideyi cok severim cokacimcoookcuma pazarinin ordaki firinda yptirirdim ya oh sonra komsularinan birde cay demlerdik oh degme keyfime ay bi gelim zemuszemusneler yiyecem onun ucun cubuh gibin olmam ilazimin bakalim ne zaman geleceksem :gitme:hangisinde oturdun kiz polis lojmanlarinin oradakindemi koy hizmetlerinin yanindakindemi yoksa ortadakilerdemi:uhm:

crest nevsehirdesin demi lmaz:catlak gaci optum Şenizseni havalar nasil loooo:gitme:

Polis lojmanlarının oradakinde oturduk nasip olursa bu sene mekanım orası sen hele bir gel seninlede otururuz inşallah benim ev oraya yakınya evime de beklerim inş.

hehehehee evet nevşehirdeyim
ama gülşehirde. ben aslen gülşehirliyim. geziyoruz bol bol.
annemlerin evi lunaparkın yanında, hergün ordayız
benim kız bayıldı bu işe

benim kız bayıldı bu işe

demek vardin ha snonda meleketine
insallah daris bize,bide tam gulsehirin en guzel yerindesin
ne diyelim bizim icindegez ,valla oralari cok ozledim devamli giderdik gulsehir parkina
artik bizde insallah seneye

crestesmoon bende salı gunu gulsehırdeydım ıyımı :)

oooooooo kimleri goruyorum burda kimleri
naber kiz
gorusmeyeli nasilsin ,bakem,is nasil gidiyo
kimlerl gittin ,parka
izinin tadini cikar,bende olsaydim gezerdik beraberya artik naip degilmis sen gez benim yerime

bu arada kizlar hepinize selam nasilsiniz, ben kac gundur giremiyodum ,internet ve telefonun kutusu bozuldu ,onu bekledik ,ancak geldi
hemen kostum buraya :)

bende kac gundur nete giremiyodum en sonunda bugun kutu geldide actim:lepi:
kuzenin kim anam seninfisfisfis ,ben niy tanimiyomya bu kizii kaydirigubbakcemile3:) normalde tanimam gerekli
kiz oyledeme olsun koskoca kapadokyami var neyine yermiyo
git bazen oralardada gez
ah ben olsaydim seni yerinde oturtmazdim

benim kız bayıldı bu işe

Crescim benimde anne tarafım Gülşehirin bir köyünden bende haftaya nasip olursa Gitcem Teyzemlerde orada otuyor yani senelik izinlerinde geliyorlar o parkı bende seviyorum ama Nardaki ılıca parkıda çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…