- Konu Sahibi EU1
-
- #1.061
crest giii bacim allah seni varyakaydirigubbakcemile ah ah gez bacim gez bagale gadarani aldim gelirkenazcuk nevsehir simidu azcuk comlek pindiri geturmeyi unuttma almam seni kknin kapisindan ona gorekötükedihüso he birde tandira kuru fasulye koy pilis.cokacimcoooknasil canim cekkiii varya of sisecek bir yanim.
ah gulum ah bizde gelebilsek amma gelebiyoh iste tam gezilcek zamani simdi havasini cek derin derin cigerlerinezemuszemus
selam kızlarrrr
bilin bakalım nerdeyim :)))
kaydirigubbakcemile5
İnşallah canım sen gel her zaman beklerim seni çok iyi anlıyorum bende buraya taşınmadan önce en çok kavrulmuş kıyma ile yapılan pideyi özlerdim. Allaha şükür şimdi buradayım insan uzakta olunca herşeyini özlüyor değil mi? Geçen 260 evlerdeki parkta oturduk aklıma sen geldin.
masumum bende kiymali pideyi cok severim cokacimcoookcuma pazarinin ordaki firinda yptirirdim ya oh sonra komsularinan birde cay demlerdikoh degme keyfime ay bi gelim zemuszemusneler yiyecem onun ucun cubuh gibin olmam ilazimin bakalim ne zaman geleceksem :gitme:hangisinde oturdun kiz polis lojmanlarinin oradakindemi koy hizmetlerinin yanindakindemi yoksa ortadakilerdemi:uhm:
crest nevsehirdesin demilmaz:catlak gaci optum Şenizseni havalar nasil loooo:gitme:
hehehehee evet nevşehirdeyim
ama gülşehirde. ben aslen gülşehirliyim. geziyoruz bol bol.
annemlerin evi lunaparkın yanında, hergün ordayız
benim kız bayıldı bu işe
crestesmoon bende salı gunu gulsehırdeydım ıyımı :)
hehehehee evet nevşehirdeyim
ama gülşehirde. ben aslen gülşehirliyim. geziyoruz bol bol.
annemlerin evi lunaparkın yanında, hergün ordayız
benim kız bayıldı bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?