Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkencisin cimcime noldu uykumu tutmadı seni .eeeeeee kızlar ne var ne yok nasılsınız bakem görüşmüyeli:lepi:

yok be canım benim kciş sandık başındaydı onun için erken kalktım ((

slm kizlar nasilsiniz bakem gorusmeyeli
oylarinizi verdiniz ne guzel
ben hayatimda hic oy kullanmadim
degisik bi duygu heralde
18 yasimda turkiyedeydim ama scim falan olmadigindan kullnamadim malum simdi burdayiz
ve burdaki oylar mecbur degil
herkes kullanabilir ama turkiye gibi mecburi kullanmak zorunda degil

evet canim degil ,esim fransiz vatandasi ,ona kagit gelir oyunuzu kullanin diye ,ama ben hic bilem oy kullandigini ,daha hic bi turkten duymadim ,istesek kullaniriz, kullanmasak cezasi falan yok
ve bu aada nasilsniz
valla biz bugun komsular toplandik bizde dolma manti doldurduk acayip yoruldum ,tam 12 yemeklik olmus, cok yorucuydu ya
soyledim ama insallah caniniz istemedi

iyi geceler
sempatik fazla yeme kız alan 6 kiloyuda veremezsin sonra delikafadulden

selam kızlar nasılsınız??
sempatik benim canım istedi, napıcaz şimdi :)))

iyi geceler
sempatik fazla yeme kız alan 6 kiloyuda veremezsin sonra delikafadulden

aman dur beyasakkelime allah gostermesin ben ne hallerde geldim sen biliyonmu:dilcikar:
oglen yesem aksam yemiyorum gerci genelde aksam yemiyorum degilse kilo falan verilmiyo

selam kızlar nasılsınız??
sempatik benim canım istedi, napıcaz şimdi :)))

tuh ya ne yapsakkki simdi:uhm: ,tabi sanki bana soran vardi bugun ne yaptin diye ,iste bende laf olsun diye yazdim canin istedi iyiki hamile degilsin:CüvCüv:
bak buldum sen gel bize ben sana istedigin kadr pisireyim:lepi:
yada ben bidaki mersine gelmeme kadr beklefisfisfiskaydirigubbakcemile3

hamile diilim ama emziriyoruz dimi :dilcikar:
iice vicdan azabı çektircem bende :roflol: :roflol:
tamam ben bekliorum senin mersine gelmeni
ne zamana gelirsin, bi kaç yıla kadar gelirsin inşallah :roflol:

Ben yeni üye oldum ve topiğede ilk kez yazıyorum. Daha önce hep misafir olarak uğruyordum. Sizlerle tanışmak istedim. Ben Nevşehir merkezde oturuyorum. Nevşehirliyim ama 2 yıl oldu taşınalı daha önce Aksaray da idim. Umarım bundan sonra sık sık uğrarım buraya iyi geceler.kaydirigubbakcemile:sm_cool:

hoşgeldin canım aramıza eeeeee bizde napalım işte gurbet ellerde kaldık ancak böyle hasret gideriyoruz sen memlekettesin nasıl havalar memlekette:1hug:

kızlar siz nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir inşallah :1hug:

fazo tşk, bildiğin gibi işte. sen yine kayıplara karıştın
masumum hoşgeldin, tanıt kendini bize birazcık

hamile diilim ama emziriyoruz dimi :dilcikar:
iice vicdan azabı çektircem bende :roflol: :roflol:
tamam ben bekliorum senin mersine gelmeni
ne zamana gelirsin, bi kaç yıla kadar gelirsin inşallah :roflol:

bu sen olmazda artik seneye kesin olu, kuzenim ordaya ,artik bi ayagimiz mersinde olur, eee bide tatil bolgesi ,ozaman getiririm ,ama baya bi sabretmen gerecek :roflol:

ben bi kaç yılı göze almışım ne dion sen :)
1 yıl çok değilmiş :)))

sitede sorun vardı burdaki yazım çift olmuş
değiştirim dedim

Son düzenleme:
Sağolun Arkadaşlar hoşbulduk Nevşehir'de havalar 2 gündür çok güzeldi ancak bugün kapalı herhalde yağmur yağacak, ben Nevşehir Nar'lıyım ama 2000 evlerde oturuyorum 2 yıl oldu buraya taşınalı, itiraf edeyimki başta biraz zorlandım alışmakta ama şimdi çok memnunum umarım sizleri tandıkça daha mutlu olacağım. Ayrıca Fazocuğum Yalovayı da biliyorum eskiden kampa gelirdik TİGEM tesislerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…