Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
epeki seceneklerde abone ol dyo ona bastim orda hangisini yapim email olarak hemen gonderilsin aylik gunluk falan yaziyo
emain diyince msn ile degil degilmi sadece kullanici panelinden takip ediliyo

abone ol deyince tıkla sonrasında email bildirimi yok diye çıkıyo. başka bişey çıkıyosada sen email bildirimi yok diye seçebilirsin. ordan tekrar abone olu tıklıyosun ve kullanıcı panelinde oluyo o konu.

ha tamam simdi kullanici panelinde gozukuyo
uyari geliyomu ordan yoksa yine kendin acip bakiyomusun

yani her seferinde kullanici panelini acip oraya bakmak gerekli kim en son yazmis diye dimi

kendin açıp bakıyosun canım. sık girdiğin konuları eklersen daha kısa sürede ulaşıyosun. birde konu taşınsa bile nereye taşındı diye aramıyosun. ordan buluyosun

iyi bak guzel oldu bunu ogrendigim bende bu sitede bilmedigim yok zannederdim megerse dhacok sey varmis ehhee
bende genelde hani ana sayfada oft vrya ordan takip ediyodum son yazilan mesajlara ,ama burasi daha guzel
saol canim yazdigin icin

bin biliyosan bir bilene sor diye bosuna denmemis degilmi
bende okadr pencere aciyodum her bi konu ayri oh simdi tek acik
allah bin kere razi olsun:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

ol ol, kısa sürede ulaşıyo insan, zamandan tasarruf, hemde unutmuyo insan böyle olunca. kısıtlı sürede falan girincede açıp görüyosun nerelere yazılmış diye

tam benlik valla cunku bakma bugun evdeyim takip ederimde normalde fazla girmiyorumya b iyi olcak
actigim konulari takip ediyodum ama yazdiim mesajlara kim cevap vermis bilmiyodum buda gozel oldu

Ne demek tatlım. Allah sendende razı olsun. Hadı ben gıttım artık, bebıŞ uyandı klavyeyı bırbırıne katıyo yazamıyom byee

tamam op benim icin bebisi
bu arada sende yarismaya katildinmi
bende yiyenimin rsmini gonderdim oylesine
hadi gorusuruz bey bye

merhabalar kızlr ben geldimmm
nasılsınız benim akşama misafirim var bişeyler yapmam lazzım öpüyorum sizleri
elçini öp crescim

ne yapcan bakim aksama
kac kisi misafirin
yemek konularinda pek merakliyimdirda

yemeğe değil canım2 kişi ve çocukları kek ve kurbie düşünüyorum sence ne yapayım maşallah sende 42 tarif var

yemekten sonra gelceklerse onlar yeter zaten karinlari tok oluyo bisey yemiyolar bosuna yapiliyo
evet canim bende baya var ama benimki cogunlukla yemek

benim tariflerde vardı kolay tarifler cimcimecim.
sempatik yarışmaya katılmadımda bakalım uyurken güzel bir poz yakalarsam katılabilirim. başvuru çok olacağa benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…