Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrr
oooh ne güzel gez bakalım.antalyadan sonra nevşehir buz gibi gelirr insana

münevveraydın kıs ortalarda olmadığında vardı zaten bişeyler, tatil geldi attın kendini memlekete dimi :dilcikar: tatilde bende gidecektim ama annem ablamın yanına gelince bende ablamın yanına geldim.
fazo hadi affedildin şekerim ama gel arada topiğimize.
palovera sende h.g. devamlı bekleriz,
millet memleketine nasıl düşkün, nasıl bağlı anlamıyorum, diğer illerin topikleri almış başını gidiyo, bizim topiğede bi gelen bi daha gelmiyo
o nedenle devamlı bekleriz diyorum
cimcime50, kuzum21 sizlerden naber? bebişler nasıllar?
cankiiz50 canım sanada sınavında başarılar, umarım iyi geçer.

iyiyim ben canım sağolasın bebişi aşıya götürdüm biraz canım sıkkın.kilosu yüzünden
cankiiz başarılar canım

haklısın millet memlekine cok baglı burayada kimse gelmiyor iyilik valla bebesim ne yapsın bana adım attırmıyor öyle emiyor bulasıklarım duruyor daha yaaaaaaaaaaaaa ablakaydirigubbakcemile

cimcime5o slm hayırdır kızın kilosu düşük mü cıktı

kuzum boşver dursun bulaşık, bebişle ilgilen, bulaşık nasıl olsa yapılıyo ama bebişlerimiz çok çabuk büyüyor, bu günlerin tadını çıkarmak en iyisi.
cimcime hayırdır canım, niye canın sıkıldı?

haklısın abla senin bebek var mı
:ecrin_bebek:

evet kızlar geçen ayki kilosundan çok çok düşük çıktı

yav unutmusum abla bu ara unutkanlık cok fazla vardı bebişin 2 tane kuzun var gülme yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım emiyo ek gıdaya da başladık ama pek fazla yemiyo

cimcime sanırım ikimizin bebişleri aynı gün doğmuştu. biz daha ek gıdaya başlamadık bu hafta kontrolü var, eve gidince kontrole gidicez. heralde bizde geçeriz artık ek gıdaya.
kuzum gülmedim tamam :) evet 2 kızım var canım biri büyüdü diğeri 6 aylık

evet canım aynı gün doğdular.kızım 300 gr almıştı ondan sonra az az başlamıştık

İstanbul'da yaşıyorum 7 ay önce evlendim eşim Ürgüp'lü..Güzel yer otantik havası var çok sevdim..İnsanları ayrı güzel gerçekten Anadolu insanı bozulmamış kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…