Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım iyi akşamlar burasıda yağışlı evdeyiz yine şu kız büyüsede atsak kendimizi gezmelere

ya bu doğüm çizelgesi nerden gelmiş anam ben hamiş falan değilim ..anlamadım nerden geldiğini yau

kız valla aklımada gelmedi diil :roflol: ama dedim daha bebeği büyümedi heralde yeniden hamile diildir diye düşündüm.hemde 6 aylık görünüyo :roflol: heralde bebeği için yükleyecekti yanlışlıkla bunu yüklemiş olabilirsin diye düşündüm. sırnaşık şey

bu arada herkese günaydınnnn a.s.

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar gelemedımmkaç gündür evet bende kendımı bı ana hamıle sandım sıte yüklemış gerı sanırsam

evet canım resimdeki benim meleklerim. evet araları çok oldu, şimdiki aklım olsa bu kadar ara olmazdı ama yapacak bişey yok artık.

günaydınlarrr, gerçi öğle oldu ama zaten geceyi gündüzü şaşırır oldum delikafadulden
kızım hasta ,sabahladım, yorgunum. şimdide iş güç, bebiş falan derken yatamadım.
sizler nasılsınız, ne var ne yok?

bi daha günaydınnnn
burda her sabah kendi kendime günaydın diyormuşum gibi oldu valla :roflol:

çok geçmiş olsun canım ..bende korkuyorum ne yalan söyleyim malum hava soğuk kızım hasta olur die..ben hala dişçiye gidiyorum eşim memlekete gitti bekarım bi kaç gün ama yalnız lık zormuş ..şimdilik iyi akşamlar bu ara gelemedım evle üğraşıyorum temizlık yani kk dan fırsat bulamıyorum kk delüsü oldum iyice

gülersin tabi dimi , kk delisi oldum dion 2 dk buraya uğramıyon kıs :dilcikar: :roflol:

:roflol: :roflol:
he valla tek ben geliom, tşk canım sanada günaydın
diğer gelenlerde 1-2 yazıp gidio, ben demir attım buraya :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…