Nevsehir///50

dün gelemedim dağa çıktık kar göermeye ..kendimi nevşehırde hissettim valla çok güzeldi

meraba arkadaslar bende nevsehır acıgöl ılcesindenim noruyonuz

hoşgeldin sumus a.s.
valla nöörelim, gördüğün gibi işte yuvarlanıp gidiyoruz :roflol:
buranın yaylalarınada kar yağsa bizde gidicezde henüz buralarda yok kar :dilcikar:

Günaydınnnn güzel atlar diyarının güzel bayanları a.s.
(ayyy sabah sabah güzel atlar diyarı falanda nerden aklıma geldiyse :roflol: )

meraba arkadaslar bende nevsehır acıgöl ılcesindenim noruyonuz

hg canım hemde acıgöllü ha sevindim valla bilirim oraları ben çocukken çok giderdik halamlar vardı orda ama kimse kalmdı şimdi kız akraba çıkmayalım senle kk da acıgöllü birini bulmak hiç aklıma gelmezdi adın ne ayrıntılı tanışalım cnm belkı tanıdık çıkarısın kimbilirŞenizŞeniz

arkadaslar hepinizin yeni yili kutlu olsun , simdiden nice yillara, insallah dilediginiz hersey kabul olur,saglikli ve mutlu yillara
yeniyil010uf3.gif

hg canım hemde acıgöllü ha sevindim valla bilirim oraları ben çocukken çok giderdik halamlar vardı orda ama kimse kalmdı şimdi kız akraba çıkmayalım senle kk da acıgöllü birini bulmak hiç aklıma gelmezdi adın ne ayrıntılı tanışalım cnm belkı tanıdık çıkarısın kimbilirŞenizŞeniz

h.b teşekkür ederim bende kk da yeniyim acıgöllüyüm ama istanbulda yaşıyorum a.s

h.b teşekkür ederim a.s

her zaman gel canım bekelriz.
bu arada günaydınlarrr
klasik yeni yıl temennisi olarak herkese hayırlı yıllar diliyorum. sağlık ve mutluluk sizlerle olsun canlarım. a.s.

yeniyil06.jpg

tum islam aleminin ve siz hemserilerimin yeni yilini en icten dileklerimle kutlarim allahtan bu yeni yilin hayirlara vesile olmasini dilerim sevgilerimle prencessiniz geri dondu hollandadan tatil bitti kk ya devam..........

hoşgeldinnn, topiğimizide yalnız bırakma şeker a.s.

günaydın kızlarrr
nerelerdesiniz a.s.

tşk ben iyiyim sizleri sormalı kızlar

X