Nevsehir///50

kimse gelmemiş bugün noldu nevşehire yağan kar bizidemi etkiledi nediir ...haydı kızlar gelin ama olmuo böyle hem öksüz hem yetim kalıo

işte geldim burdayımmmm hihoyyyt
nabersiniz canlarım, nasıl gidiyo hayat
münevveraydın dişlerini yaptırdınmı canım, nasıl oldun?
SuperHumaN burdada güneş var ama serin,yağış bugün yok kaydirigubbakcemile2

hayat idare eder yaa..
Yarin babaannemle dedem geliyorlar bize.. Allah bilir artik kac ay burda kalirlar..
Allahim sen sabir verr

hayırdır canım ya,
sevmezmisin dedenleri :uhm:

severimde cok karisiyorlar.
Kaynanalik ve kaynatalik yapmayi cok severler.
Yapilan hic biseyi begenmezler

severimde cok karisiyorlar.
Kaynanalik ve kaynatalik yapmayi cok severler.
Yapilan hic biseyi begenmezler

diş bu bired kanal tedavisi olunca 1 ay sürecek canım ....super human bizim nevşehirin kaynanası meşhurdur zaten bende uzak allaha yakın olsun valla

günaydın kızlarrr
nasılsınız bugün??
cumanız hayırlı olsun a.s.
münevveraydin doğru canım diş uzun sürüyo, git gel git gel sinir bozucu valla :kızgın:
SuperHumaN Allah kolaylık versin o zaman canım, ama yaşlı insanlar işte, tutamıyolar demekki çenelerini :eek:klava: aceba yaşlanınca bizdemi öyle olucaz ki, tabi yaşlanabilirsek :roflol:

Kızlaaaaar hepinize iyi akşamlar...Nasılsınız?hihoyyytEpey olmuş giremeyeli :çok üzgünüm:Sınavım, stajım derken koşturmayla geçiyor günlerim....Cumanız hayırlı geçmiştir umarım...Bu arada aynı dede nine sorunu bende de var...4 aydır bizdeler ve artık annemle anneannemin kaynana gelinvari tartışmalarından fenalık geldi-tatlicadiarzu-Bir de sıkılıyorlar burada tanıdık bildik çevrelernden çok uzaktalar üzülüyorum da onlar için:çok üzgünüm:Yaşlılık çok ama çok zormuş..:1no2:.Allah el ayağa düşmeden hayırlı ölüm nasip etsin inşallah...

Bugun geldiler. Simdilik kotu bir durum yok. Yavas yavas yapacaklar herhalde fenaliklari:p

selam kızlarrrr
iyi haftasonları kaydirigubbakcemile2

selam kızlar
herkes pazar günü dinlenir bende pazarları temizlikle uğraşırım, şükür bitti hihoyyyt
sizden naber?? şakkıdı

kızlarr nerdesiniz???
bir ben kaldım bu topikte anlaşılan benneyaptımki

ben geldim.. Bi kac gundur cok yogundum. Bi yakinimizin kina gecesi vardi. Bugunde malum hicri yilbasi. Camide program var yemek verilecek. Bu arada hepimizin hicri yilbasi kutlu olsun.

teşekkürler canım saol seninde a.s.
bu arada yurtdışında bu tür etkinliklerin yapılması ne güzel.

bende tesekkur ederim. Yapmasak cocuklar dinimizi kulturumuzu unutacaklar. Boyle ozel gunlerde her zaman programlar yapmaya calisiyoruz. Mesela Canakkale programimiz olmustu. cok guzel geciyor. Simdi cocuklar burda yetistikleri icin hristiyanlarin yilbasini cok seviyorlar, okulda devamli bunun uzerine konusuluyor, yilbasi agaci susleniyor. Oysa bizimde yilbasimiz var. Onu kutlamak daha hos olur.

çok haklısın. türkiyede bile çocuklar yılbaşına ağaçlara meraklı, kaldıki o ortamda oranın kültürünü yaşarken heveslenmez olurlarmı.
sizi, kültürümüzü orada yaşattığınız için tebrik ediyorum.

X