• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevresim Takımları

resim087.jpg
mrb pamuk saten nevresim takımlarını soracaktım hiç kullandınız mı günlük kullanımda nasıl ????

hobbynin bende arıyorum ama bulamadım:((

çok güzel desenleri var onun...

bu arada o kırmızı siyahlı kalpli olandan almıştım bende,özdileğin sonra değiştirdim....çok boğuk geldi gözüme....nişanlımda siyah şeyin içinde yatılır mı dedi:26:

ama kırmızı siyahlı istiyorum bende bi tane.....

bunlarda benimkiler...bu days in colors

nevresimta.png

bu önceden vardı,sleepy

fotoraf014.jpg

bunu daha almadım ama alıcam,sipariş verdim,gelmezse başka bi yerde daha gördüm ordan alıcam....mavisini...

tanevresim.png

bu özdilek,o kırmızı siyah kalpliyi değiştirip bunu aldım işte...:97:

zdilek.jpg

bide bunu aldım,idaş...

22616buyuk.jpg

bunu da misafir için aldım

22612buyuk.jpg

2-3 tane daha alıcam bizim için...hobby falan bakıyorum işte bulabilirsem....

misafire 1 tane daha var ama resmi yok...bize yatılı misafir geleceğini sanmam zaten öyle çok...
ihtiyaç olursa ilerde alırım.....

bunların dışında 2 tane de ağır işli,gelin home un nevresimleri var çeyizimde...

biri gelin yatağım için....bize yeter herhalde dimi kızlar 9-10 tane nevresim??:28:
siz kaç tane aldınız ya da alıyosunuz?

Çift kişilik kaç tane aldınız kızlar? ben çok fazla almak istemiyorum. Bir tane uyku setim var, bir tane Taç'dan ve Sarar'dan var. azmı olur ?

Çift kişilik kaç tane aldınız kızlar? ben çok fazla almak istemiyorum. Bir tane uyku setim var, bir tane Taç'dan ve Sarar'dan var. azmı olur ?

bende bunu merak ediyorum...benim 8-9 tane falan olacak işte....yeter diye düşünüyorum...sen bikaç tane daha al canım alabiliyorsan....

bu arada tek kişilik almadım ben hiç,almalımıyım?:26:

bende bunu merak ediyorum...benim 8-9 tane falan olacak işte....yeter diye düşünüyorum...sen bikaç tane daha al canım alabiliyorsan....

bu arada tek kişilik almadım ben hiç,almalımıyım?:26:

8-9 adet çok değilmi canım:59: bence çok bile almışsın. Hani her hafta nevresim değiştirsek, kirliler yıkansa, ne bileyim 3-4 adet yeter gibi geldi.
Tek kişilik misafir için almak lazım, ben şehir dışına gelin gideceğim, yatılı misafirim çok olur, tek kişilik sayısı 5-6 felan almam lazım gibi:97:

8-9 adet çok değilmi canım:59: bence çok bile almışsın. Hani her hafta nevresim değiştirsek, kirliler yıkansa, ne bileyim 3-4 adet yeter gibi geldi.
Tek kişilik misafir için almak lazım, ben şehir dışına gelin gideceğim, yatılı misafirim çok olur, tek kişilik sayısı 5-6 felan almam lazım gibi:97:

canım burda bakıyodum millet 10 tane fln alıyo,hatta daha fazla alanları bile gördüm:53:

korktum bende alayım dedim,annemde demişti 4-5 tane yeter diye...:44:

şu ana kadar alınmış 6 tane var...1 tane şu yukarda eklediğim tacın mavi siyah olanını alıcam işte,onu çok beğendim çünkü....onla 7 olacak...1 tane de pamuk saten almak istiyorum hep pamuklu aldım....8 oluyo işte....

misafire bende 2 tane çift kişilik var,öyle daha mantıklı gibi geldi....hani 1 kişide olsa çift kişilikte yatabilir ama 2 kişi tek kişilikte yatamaz....bilmiyorum belki tek kişilikte alırım 1 tane....

bende şehir dışına gidiyorum ama yatılı misafirimiz olacağını sanmıyorum öyle çok,kırk yılda bi gelen olur annemler falan onlarada yeter....:31:

mrb pamuk saten nevresim takımlarını soracaktım hiç kullandınız mı günlük kullanımda nasıl ????

bu pamuk saten deıl ama taçın var bende bıkaç modelı
ınan harıka hem parlak hemde kaymıo
cok rahat tavsıye ederım
ayrıca days ın colour cok kötu cıktı benım gözumden dustu

benım 25 tane var sanırım saymadımda o kadar vardır dıyım:52:hastasıyım
tabı bu kadar kullanıma tecrube sahıbı oldum
hemen dıyeyım sızlere

days ın colour kesınlıkle tavsıye etmıyorum görduğunuz o kalplı nevresımım ılk yıkamada carsafı kırmızdsn turuncu oldu ve desenlerı soldu
üstelık 30 derecede ters yıkıyordum

özdılektende memnun kalmadım pek
pamuk saten vardı sıyah olan resmı var ıkıncı yıkamada grıleştı soldu

en guzellerı taç ve ınanılmaz ama englısh home
90 yıkıyom bana mısın demıo

$imagesCA1PLGYU.webp$DC4291.webp

benimkiler şimdilik baunlar fuşyayı çocuklar duymasında görmüş çok beğenmiştim,diğeri renk sevmeyen nişanlım için:)

burda deneyimli insanlar görüyorum:64:

sarev kullanan var mı? nasıldır? çeyizlik bi saten nevresim beendim de ufak bi araştırma yapayım dedim.

burda deneyimli insanlar görüyorum:64:

sarev kullanan var mı? nasıldır? çeyizlik bi saten nevresim beendim de ufak bi araştırma yapayım dedim.

Henüz kullanmadım ama bir Sarev nevresim takımım var. Harika bir kumaşı var, tavsiye ederim :)

60020012.jpg

BENİMDE ÇOĞU TAÇ BİRİNİN RENGİ BUNDAN DİĞERLERİNİ BULAMADIM BEN 3 TANESİNİ 150 YE ALMIŞTIM O ZAMAN ÇOK OLDU DİYODUM AMA ANNEMİN KAYIN VALİDEMİN YAPTIRDIKLARI FİLAN ÇEYİZLİK VE ÇOK KAYIYO HİÇ KULLANIŞLI DEİL SÜREKLİ BUNLARI KULLANIYORUM İİKİ ALMIİIM :40:

Ben de bugün çok güzel bi nevresim takımı aldım Days in Colors Trendyol'da indirime girmiş çok güzel modeller var:)$Tam ekran yakalama 03.03.2011 171109.webp

kızlar bunlarda benm beğendklerim hangileri güzel sizce ben pek renkli ve cıvıl cıvıl sevmeyenlerdenm, fikirlerinizi bekliyorum:21:

Eklentiler

• $nevresim (1).webp
    $nevresim (1).webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 106
  • $nevresim (3).webp
    $nevresim (3).webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 154
  • $nevresim (4).webp
    $nevresim (4).webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 138
  • $nevresim(2).webp
    $nevresim(2).webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 150
  • $nevresim(5).webp
    $nevresim(5).webp
    21 KB · Görüntüleme: 152
  • $nevresim(6).webp
    $nevresim(6).webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 105
mor olan çok şık duruyor, ben çeyiz olarak değilde şu anda bekar yatağım için ikeadan lastikli kırmızı bir nevresim aldım çok güzel ve rahatsızda etmiyor.. dha önceleri çok değiştirdim ve ben hassasım heralde çünkü her nevresimde rahat edemiyorum..

Back
X