mrb pamuk saten nevresim takımlarını soracaktım hiç kullandınız mı günlük kullanımda nasıl ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb pamuk saten nevresim takımlarını soracaktım hiç kullandınız mı günlük kullanımda nasıl ????
Çift kişilik kaç tane aldınız kızlar? ben çok fazla almak istemiyorum. Bir tane uyku setim var, bir tane Taç'dan ve Sarar'dan var. azmı olur ?
bende bunu merak ediyorum...benim 8-9 tane falan olacak işte....yeter diye düşünüyorum...sen bikaç tane daha al canım alabiliyorsan....
bu arada tek kişilik almadım ben hiç,almalımıyım?:26:
8-9 adet çok değilmi canımbence çok bile almışsın. Hani her hafta nevresim değiştirsek, kirliler yıkansa, ne bileyim 3-4 adet yeter gibi geldi.
Tek kişilik misafir için almak lazım, ben şehir dışına gelin gideceğim, yatılı misafirim çok olur, tek kişilik sayısı 5-6 felan almam lazım gibi:97:
bende bunu aldım kızlar:)
http://shop.ozdilek.com.tr/UrunResim/8697353260766_1_l.jpg
![]()
bunu daha almadım ama alıcam,sipariş verdim,gelmezse başka bi yerde daha gördüm ordan alıcam....mavisini...
![]()
?
Canım siparişi netten mi verdin. NE kadara verdin çok güzelmiş yaa çok beğendim.
burda deneyimli insanlar görüyorum
sarev kullanan var mı? nasıldır? çeyizlik bi saten nevresim beendim de ufak bi araştırma yapayım dedim.