bu boya neden ucuz acaba? çok ucuz olduğu için güvenemiyorum, cesaret edemiyorum, ama güzel renkleri var...renk yelpazesi de çok geniş. Türk markasıymış. Ama ucuz olmasını pek anlayamadım, vaktim olduğu bir zamanda içeriğini diğer boyalarla karşılaştıracağım bakalım ne fark var arada?
Micra sen araştırdıktan sonra bir fark olup olmadığını bizimle de paylaş. Ama bence NEVA ucuz değil, diğer markalar pahalı. Sadece isimlerine para veriyoruz. Kaldı ki loreal, koleston, wella, palette, garnier gibi firmalar ürünlerini hayvanlar üzerinde test eden cani firmalardır. Keşke hiç kullanmasanız.
Bu sözüm sadece sana değil yanlış anlaşılmasın :) genel konuştum.
bende saçlarımı boyayacağım tekrar yakın zamanda koyu renk istiyorum rica etsem saçlarınızın bi resmini koyabilir misiniz hosuma giderse bitter boyarım bende :81:ben bugün boyadım 4.77 bittere harika bi renk verdi. şaşırtmadı beni nevacolor
bu boya neden ucuz acaba? çok ucuz olduğu için güvenemiyorum, cesaret edemiyorum, ama güzel renkleri var...renk yelpazesi de çok geniş. Türk markasıymış. Ama ucuz olmasını pek anlayamadım, vaktim olduğu bir zamanda içeriğini diğer boyalarla karşılaştıracağım bakalım ne fark var arada?
Açıkçası ben kolestonun her renginden memnun kaldım. Ben kolestonla ne zaman boyasam o renk bende çıkmamak üzere baki kalıyor :) Ve öyle kuruma, dökülme, keçeleştirme yaşamıyorum. Bir kere neva kullandım, başta çok güzeldi, ama bi kaç gün sonra resmen saçımdaki boya kendini kustu. Direk orielle açılmış kısımlar ortaya çıktı. Rengi turunculandı. Çok tuhaf oldu. Üstüne karamel kumral boyadım, bir seferde aktı ve kutudaki renk var şuan saçımda boyayalıda neredeyse 2 hafta olacak. Birdaha asla ama asla loreal ve koleston dışında boya kullanmam.
Annemede garnier kullanıyorum. Müthiş beyaz kapatıyor, hiçte akmıyor. Kuaförümde en kaliteli ve akmayan boya garnier dedi. Mahalle arası bütün kuaförler neva kullanıyor. 2 hafta sonra gel tekrar boyayalım otursun renk diyorlar. Öyle olacaksa biz evdede boyarız ne anlamı varki? 2 haftada akacak renge 60 lira alıyor, 6 liraya patlıyor malzemesi. Saçmalık. Benim saçlarım çok sağlıklıydı. Neva kullanınca orielde açtığımdakindende beter oldu. O zaman en azından sadece yanıktı. Saçlarım resmen kurudu nevayla.
Ben deneyimlerimi paylaştım sizinle. Palettede kullandım lorealin boyasınıda... Sadece loreal ve kolestondan memnunum.