Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.44 Tarçın Bakır Neva Kullanan Var Mı?
üç beş kez orealle açılmış ve keçe olan gibi saçımı yumuşacık yaptı, hayret ettim çok mutluyumevet kozmetıkcıdekı bayanda soyledı bazı kuoforler bu boyayı kullanıyoms
Koyu kumral saçlarımın rengini biraz açmak maksadıyla Garnier 7 no kumral almıştım.Ama teyzem ısrarla Neva Color ile değiştirtti bana boyayı...Kendisi çok memnun olduğunu,çoğu kuaförün zaten Neva Color'la boyadığını falan söyledi.Israrını karşılıksız bırakmayıp aldım,bu akşam boyayacağım ama ilk kez tüm saçımı boyayacağım.
Daha önce hep kızıl balyaj attırıyordum,beyaz tenli oluşum nedeniyle de oldukça yakıştığını söylerdi herkes.
Bu kez biraz açmak istedim maksat değişiklik olsun..(Evet,kabul,depresyondayım )
Sizce nasıl olur ki?Memnun kalmayı ümit ediyorum :44:
bilen kimse yok mu ya en acık ton neva da bu ama acıcı mı normal mı kararsız kaldım :26:
Nevayi bilmem de exicolor cok kaliteli, fiyati da cok uygun. 60 ml boya + 60 ml oksidan 5 lira.
Benim bi tanidigim saclarini exicolor 1000 ekstra acik sariya boyuyor saclari platine yakin sari. Kendi saci koyu kahve oldugu icin dip boyamada dipler acik kumral oluyor ama güzel oluyor, dogal duruyor öyle. Boyadikca aciliyor o acik kumrallar.
Senin su anki sac rengin ne?