Saç Rengi ve Saç Boyama Neva color nasıl bir boyadır ? Kalitesi nasıldır?

Neva color kullananlar ne çok kişiymiş.Açıkcası bende ucuz diye bir önyargı oluşmuştu..
Bu markanın bal köpüğünü ve karamelini karıştırmayı düşünüyorum..

bugün 8.444 e boyadım gayet güzel tuttu.. benden önce yakın arkadaşım kullandı o da bakır tonlarına boyadı, çok da akmadı .. rengi hala canlı duruyo.. kullanılabilir.. ama bakır tonlarda bu yargım var diğer tonları deneyen yakınımda kimse yok..

Son düzenleme:
1.0 Siyahını kullandım,tam istediğim mat kömür siyahı elde ettim ama saçı çok fazla kurutuyor Neva
Annemin saçlarını da kızılına boyadım ve çok kuruttuğunu taranmadığını söylemişti
Kendi saçlarımda da deneyince hak verdim
Rengini iyi veriyor evet ama kurutuyor saçı

Son düzenleme:
Neva yı çok beğenerek kullanan , herkese de tavsiye eden biriydim.
Renk harika çıkıyor, saç yumuşacık oluyor falan. Ama sonradan baktım ki nevacolor kullanmaya başladığımdan beri saçlarım inanılmaz yıpranmaya başladı ! Üstüne üstlük hiç kestirmememe rağmen saçım kendiliğinden altlardan koparak kısalıyor !
Bulaşmayın derim kızlar

ben bir şey farkettiim.. bu boyayla boyanınca saç sanki kendi saçın değilmiş gibi bir sonuç çıkıyor ortaya renk bakımından.. çok farklı bir ışıltı veriyor ve hiç de doğal durmuyor, özellikle dipleri... bakırdı kullandığım ton şimdi şimdi kıyasladıkça bana öyle gelmeye başladı...diğerlerinde öyle değildi sanki..

merhaba tatlım ben uzun zamandır neva colorn guzel olmadıgını duyuyodum ama bi kez olsun kendm denemek istedim.. eger sacını ilk defa boyuyosan rengi cok guzel tutuyor. benm sacımın kendi rengi koyu kestane neva colorun tarçın bakırına boyadım ve sonuca cok sasırdım daha once hc bi boya boyle guzel tutmamıstı.. fiyat olarak cok cok daha iyi digerlerinden... birtek eksi yanı sacı cok sertlestiriyo ama bu sadece neva colora ait bi ozellik deil butun boyalar sertlestirio sacı.. bunun icinde elidorun kırmıı kutudaki kremini tavsiye edebilirim hem fiyatı uygun hemde sonuc mukemmel yumusacık oluyo saclar..

Boyandıktan sonra tutan renk çok iyi ama daha 1-2 yıkamada hemen akıyor.Ben çok fazla tavsiye etmem.Sadece bazen diplerimden çok az çıkmışsa ve hemen boyamam gerekiyorsa idareten kullandığım bir boya.

ben de 1 kez boyadım 8.444e bakır olarak güzel bir bakırdı bak bişey diyemem.. arkadaşım da boyadı tarçın bakıra ben bayılıyordum rengine.. ama şimdi şimdi farkediyorum ki oyuncak bebek saçı parlaklığı oluyo.. doğal bir parlaklık değil.. diplerde yakışmıo işte o renk bence.. sana da öyle gelmedi mi?:26:

Neva color 8.7 (karamel) ile 9.7 (kahve köpüğü) yi %9 oksidasyonla (2 adet) 3-4 damla badem yağı ile karıştırıp boyadım. saçım yumuşak ve parlak. inanılmaz güzel bir kahve tonu elde ettim. bir dahaki sefere de oksidasyonların birini %6 diğerini %9 yapıcam. Daha koyu olabilir. Demet akalının saçını beğenenler deneyebilir

ben de önceleri çekiniordum ucuzluğundan dolayı ama 8 44 tarçın bakırı denedim üç kere harika renk elde ettim süper ttuutu ama çok aktı çok sevmeme rağmen vazgeçtim şimdi sarısına boyamak istiorum ama korkuyorum yıpranır diye kalitesi sizi aldatmasın ben dememnun kaldım palettenden bile çok beğendim renk seçeneğide çokk saçımıda dökmedi

kızlarr aranıza yenii katıldımm ben neva color 7.32 bal kumral rengine boyadım saçlarımı bana yakışmadı pek karamel yapmak istiyorum acaba tutarmı

bende de koyu kahve var, bu kızıllık sorununu yaşıyorum ve aynen ben de kurtulamıyorum kahve ama kızıl yansıma var gibi. neva'nın gizemli kahvesini düşünüyorum bakalım.

saçlarınız boyalı, ve dipleri uzmıs ise, ne boya sürerseniz dipler turuncu olur

önce dipleri boyayıp 20 dk bekleticektiniz, sonra kalan boya saç boy ve uçlarına sürülcekti

kafa derisi sıcak oldugu ve doğal boyanmamıs sac daha kolay acıldıgı için böyle oluyor

kızlar neva color nasıl bir boya kalitesi nasıl... ben renk katoloğuna bakarken kızıl ve bakır tonlarını çok beğendim aranızda kullanan var ise fikirlerini yazabilir mi??yerimseniben

saçımı ilk boyadığım renk neva color cappuccino saç boyası okulda arkamdan gelip sorardı kızlar saçların ne renk diye tavsiye ederim

bende bugün karamel denedim çok doğal bir renk çıktı ortaya karamelden daha çok hoşuma gitti karamel kumral tarzı bir sonuç bu neva coloru ilk kez denedim yorumlar olumlu diye çok memnun kaldım saçı şampuanlama sırasında sertleştiriyor ama kendi kremini kullandım yumuşadı ve kendi halinde kurumaya bıraktım saçımın ilk defa bir boya sayesinde beslendiğini fark ettim yine ucuz bir üründen memnun kaldım a pulus açıcı gibi buda hem besliyor hem ucuz hemde istenilen renklere kavuşuyoruz bence neva color 1 numara artık bundan başka boya almıyacağım herkeze gönül rahatlıyla tavsiye ediyorum.

ben röfle setiyle boyadım kızlar yazdım bloguma nickimin altındaki linkten fotoğraflı olarak bakabilirsiniz

ben neva color naturel serisini kullandım 6 ile 8.1 karıştırdım ve çok hoş oldu memnun kaldım.. %70 6 no %30 8.1 kullandım açık kestane zeminimin üzerine..ve elde ettiğim ton..

ya benım saçlarımı açtık yarın yenı okula başlicam böyle gitmek istemiyorum çürümüş armuta döndüm resmen bu yüzden full 8.1 e boyucam ama nasıl oldu resimler açılmıyor çok önemli benim saçım sadece küllü açık kumral olsun istiyorum ama koyu çıkar zaten diye bunu aldım nasıl oldu acilll yardım edin lütfen

Kızlar ben bugün saclarimi açıcı ile açtım ve boyadım.neva coloru çok duydum.sari renkleride hoş.dip boyam geldiginde 10 ilemi 10.1 ilemi boyamaliyim?açma özelliği varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…