ben de 1 kez boyadım 8.444e bakır olarak güzel bir bakırdı bak bişey diyemem.. arkadaşım da boyadı tarçın bakıra ben bayılıyordum rengine.. ama şimdi şimdi farkediyorum ki oyuncak bebek saçı parlaklığı oluyo.. doğal bir parlaklık değil.. diplerde yakışmıo işte o renk bence.. sana da öyle gelmedi mi?:26:merhaba tatlım ben uzun zamandır neva colorn guzel olmadıgını duyuyodum ama bi kez olsun kendm denemek istedim.. eger sacını ilk defa boyuyosan rengi cok guzel tutuyor. benm sacımın kendi rengi koyu kestane neva colorun tarçın bakırına boyadım ve sonuca cok sasırdım daha once hc bi boya boyle guzel tutmamıstı.. fiyat olarak cok cok daha iyi digerlerinden... birtek eksi yanı sacı cok sertlestiriyo ama bu sadece neva colora ait bi ozellik deil butun boyalar sertlestirio sacı.. bunun icinde elidorun kırmıı kutudaki kremini tavsiye edebilirim hem fiyatı uygun hemde sonuc mukemmel yumusacık oluyo saclar..
ben dün kapuçino rengiyle boyadım bu boyanın,katalogta kızıllık görünmüodu hiç ama ben de biraz kızıllık oldu o da zemininden dolayı galiba çikolata kahvetdi çünkü,kurtulamıorum bi türlü şu kızıllıktan yaa:2:
nevacolorun karamel kumralına boyadım sacımı alt taraflar katolgdakı gıbı tuttu ama dıplerım sarı idi turunculuk kaldı,turuncu olan kısmı nasıl düzeltebılırım kızlar banada bır el atın sıze zahmet,dışarı çıkamıyorum huzrusuz oluryorum,
kızlar neva color nasıl bir boya kalitesi nasıl... ben renk katoloğuna bakarken kızıl ve bakır tonlarını çok beğendim aranızda kullanan var ise fikirlerini yazabilir mi??yerimseniben
ben neva color naturel serisini kullandım 6 ile 8.1 karıştırdım ve çok hoş oldu memnun kaldım.. %70 6 no %30 8.1 kullandım açık kestane zeminimin üzerine..ve elde ettiğim ton..
Kızlar ben bugün saclarimi açıcı ile açtım ve boyadım.neva coloru çok duydum.sari renkleride hoş.dip boyam geldiginde 10 ilemi 10.1 ilemi boyamaliyim?açma özelliği varmı?