netten satış yapmak

sagolera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
816
4
0
Sinop
netten satış yapmak istiyorum.. gitti gidiyora üye oldum yalnz pek bişey anlamadım..resim yüklemek falan ücretli.. bu ücret nerden kesilir? bi de güvenli midir buralar? bilgisi deneyimi fikri olan varsa paylaşrsa sevinirim....

Konu içeriği nedeniyle "İş ve kariyer" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bende gittigidiyor üyesiyim oradan alışveril yapmışlığım var.güvenilir bir sitesatış için de bugün bakacaktım.resim satışı yapacağım.bol kazançlar

kızlar bulaşmayın öyle işlere çırpınır durursunuz sonuçta 3 kuruş bile elinize geçmez. netten para kazanmak istiyorsanız, açarsınız bir internet sayfası, ha bire güncellersiniz, alırsınız googledan reklam, firmalardan reklam, 5-6 ay boşa çabalarsınız ama, bir süre sonra sıkı çalışırsanız geliriniz artar. ha köşe dönemezsiniz, ama geliriniz hiç bir iş yapmadan 2 sene sonra ayda 750 yi öldürmez. birde ansınız yaver giderde k.k. gibi bir site olursanız, işte o zaman yaşadınız, ayda 50 binler hayal bile değildir artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…