kızlar sabah ölçtüğümde o 0,5 cm gtmişti tekrar eski haline dönmüştü bugün yine yapıyorum zaten günlük yapıyorum sabah yine yazarım ölçüsünü sabah olması daha garanti olacak
kızlar hepinizden çok özür diliyorum aldığımdan beri 2-3 defa ancak kullanabildim biraz tembelliğim birazda zaman kısıtlamasından dolayı kullanamadım ama bu gece tekrar başlamayı planlıyorum
ürünü sitesinden aldım fakat ödemeyi paypal üzerinden yaptım ring alın dememin sebebi cupları göğsünüze tutturmakta sıkıntı çekmeyin çünkü tuttana kadar baya sıkıntı çekiyor insan durmuyor düşüyor ben uzun süre kullanmadığım için kalıcımı büyüyormu gibi sorularınıza henüz cevap veremeyeceğim alırken dikkat edeceğiniz şeylerden biride göğüs ölçnüze göre cup secmeniz
ben çok sık giriyorum siteye fakat bazen beliri yerlere bakıp çıkıyorum özeldende mesaj atabilirsiniz cevaplarım yani
çok tesekkür ederim canım..ben bu ürünü almak istiyorum..ama nasıl alıcam hangi cup alıcam nelere dikkat edicem..nerden sipariş vericem hiç bilmiyorum...msj hakkım yok daha oyuzden msj da atamıyorum..lütfen bana yardımcı olurmusun bu konuda..3 ay sonra düğünüm var..3 aya kadar büyültmeliyim:) senin ing varmı nasıl anladın siteden..
Teşekkürler canım çok açıklayıcı oldu, bu arada dört gözle sendeki gelişmeleri bekliyorum çok kaytarma :)
canım almak için sular seller gibi ingilizce bilmene gerek yok stesinden aldım cup olarak bence large al anca yetiyo en olarak gerçi hepsinin eni aynıdır medium da alabilirsin yanında ring te alki kolay kullanabilesin başkada extra bişe yok
canım benim yaaa hiç bendeki gelişmeleri beklemeçok yoğunum ben kullanamıyorum
canım merhaba..ben sipariş vericem bugün ama benim ölçülerim cok küçük ona ragmen medium mu alayım..small cokmu küçük gelir diyorsun..birde ring al demişsin onu ayrıcamı alıcam..kullanım talimatları içinde yazıyormu..
canım senin aldıgın large mı..off senden haber bekliyorum..cupa karar veremedim..benim göğüs altı 70 ,göğüs ucu 81 yani bana hangisi olur acaba..
canım ben large aldım benim göğüs ucu 86cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?