• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neti alt üst ettim ama yok!!!

$prada buyuk þiþe yeni.jpg bi buna bakar mısınız kapağı yok ama :/

kızlar pembe kutusu var.şişe şeffaf ve kapagı pembiş üzerinde yıldız var kapağın.ama gerçekten hoş bir koku mest ederdi beni.hatta bende alıcam bunu dediydim.bi kere sıktım bütün gün kokusu çıkmamıştı.hemen hemen tüm tenlere gider demişti satıcı kadın bu arada sevil mağazasıymış aradım.durumu izah ettim adam ürünlerin arasında şu an olmadığını söyledi.ya artık satılmıyor yada ben net hatırlayamadığım için tam ismini aratamıyorum.her şekilde araştırmmaya devam edicem ve bulursam ilk iş kendime alıcam.

şişeyi hatılıyorum üstünden on yıl geçsin mühim değil öyle büyük bi şişe değil yuvarlakımsı.görsel olarak gözümün önünde ama isim yok yok.

şişeyi hatılıyorum üstünden on yıl geçsin mühim değil öyle büyük bi şişe değil yuvarlakımsı.görsel olarak gözümün önünde ama isim yok yok.

Üretimden kalkmış olabilirmi acaba? Bir parfümcüye gidip o kokuya en yakın kokuyu gönderseniz??

Ayy çok merak ettim ya bakmadigim site kalmadı yok bulamıyorum:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi kağıda çizseniz bari :D

belki ithal bir üründü artık gelmiyor.şu prada parfüm var ya parfüm aynı o renkte.neyse nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden.bulursam alacam ama ahtım var.kağıda çizim taratıp bu raya resmini atıym iyi fikir.

o mağazadaki parümlere bakıyorum şu an :/

ben baktım yok içlerinde adam dedi zaten yok böyle bi ürünümüz.adı en çok bnezeyenleri saydı da şişeleri farklı.acaba şişesi değişmiş olabilir mi dedi.bilmem dedim.en iyisi yakın bir koku seçmek.

Bence üretimden kalkmıştır. Bi parfüm vardı mesela oriflame de ismi serene'di. Harika bi kokuydu o da. Daha çocuktum ama onu sıktığım günlerde hala hatırlarım kokusunu :D Çok aradım ama bulamadım , kalkmış üretimden o da :((

Bulabildiğim en benzer şişe bu paname patou :D

Eklentiler

• $1398449985644.jpg
    $1398449985644.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 35
O kadar merak ettim ki ismini bulursaniz ben de alicam o parfumden.

ben baktım yok içlerinde adam dedi zaten yok böyle bi ürünümüz.adı en çok bnezeyenleri saydı da şişeleri farklı.acaba şişesi değişmiş olabilir mi dedi.bilmem dedim.en iyisi yakın bir koku seçmek.

Sephora yada tekin acardan birisi için hediye parfüm almıştım, beğenmeme ihtimaline karşı içine testerından koydurtmuştum.. sen de böyle bişi yapabilirsin, beğenmezse değiştirir.

Back