• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neti alt üst ettim ama yok!!!

vallaha catladik burada,sayfayi okuyan kullanicilara baksana bi,herkes yazicagin parfumun adina odakli:12:,bi de sadik dost oldugunuza:16:

Kuşlar jadorenin resmini koyamadim. Musaitseniz bi bulup buraya koysaniz resmi:)

$Dior-Jadore-EDP-Vaporiser-Bayan-Parfum.jpg kapağı pembe değil bunun :(
Kuşlar jadorenin resmini koyamadim. Musaitseniz bi bulup buraya koysaniz resmi:)

Ayy fenalık bastı hem bulamamaktan hem meraktan hem de onu ararken onlarca parfümde gözüm kalmasındn :)

benımde kafama sey takıldı 10 dakkadır düşünüyorum adını..

hanı dızı,reklam cekımlerıne katılmak ısteyen ınsanlar veya mankenlerın kendı tanıtımlarını yaptıkları

ka ıle başlayan bıse vardı..(anlatamadım bılıyorum:))

mısal dıyelım bı klıp cekımı ıcın ben elımdekı ınsanların görsellerının olduğu katalog gıbı bı kıtaba bakıyorum..ordan oynamasını ıstedıgım yuzu secıyorum..

mısal kızım reklamlarda oynasın dıye onun fotolarını nereye verıyorum..o ka ıle başlayan seydı bu ama neydı takıldım:D

cast ajans değilmi canım

Ben buldum sanırım :))

Ysl parisienne olmalı senin aradığın :))

Edit : baktım gördüm değilmiş :))

Son düzenleme:
Parlux Maria Sharapova ıolabilirmi canım resim ekleyemedim kızlar

ay şu parfum bulunsun artık valla bende kendıme alcam bitane:37:
sizin gibi düşünceli bı arkadaşı oldugu ıcınde arkadasınız cok şanslı gecmiş olsun simdiden:16:

konu sahibi ve yardımcı olmak için çabalayan hanımlar, kalpleriniz ne kadar güzel.

Konu sahibesi var mi bi gelisme. Çatlamaya ramak kaldi. Adidas pembe de var. O mu ki Acep?

5 ay parfüm de satan bi mağazada çalıştım, şimdide bi yığın araştırdım ama yok arkadaş ya. Aynı fotolar olmasın diye tek tek bütün sayfaları da okudum:88:

öğrenince yazın lütfen :43:

Back