• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neti alt üst ettim ama yok!!!

kahraman miyase__ ' dir :16::1: en yakın zaman da parfümelere gidip bu kokuyu sordurtucam beğenirsem almayı düşünüyorum :52: tüm kk üyeleri olarak emeği geçen herkesin gözü aydın olsun :kkk::8:

kızlar valla gidin bi parfümeriye kokusuna bi bakın hem hafif hem çok kalıcı.ben kendime öbür ay alıcam.gerçekten ben çok beğeniyordum.bu arada adamlardan reklam parası mı istesem :52:takip eden bütün kadınlar bi bakıyım demiş.bakıp almayacak yok bence.alan mutlaka kokusnu beğenip beğenmediğini yazsın .

kızlar valla gidin bi parfümeriye kokusuna bi bakın hem hafif hem çok kalıcı.ben kendime öbür ay alıcam.gerçekten ben çok beğeniyordum.bu arada adamlardan reklam parası mı istesem :52:takip eden bütün kadınlar bi bakıyım demiş.bakıp almayacak yok bence.alan mutlaka kokusnu beğenip beğenmediğini yazsın .

sevindim canım bulduğuna :16::16:
ben de merak ettim kokusunu şimdi :52::52:
yarın gidip bi bakayım beğenirsem alırım bende :46::46:
tam benim istediğim bi parfüme benziyo :34::34:

Çok sevindim bulunmasına gözlerim doldu zaten ağlak bi gunumdeyim. Hediyenin kendinden çok senin caban en güzel hediye olur arkadasina. Ben sayfaların hepsini okumadim ama bence arkadaşına okut yorumları . Allah acil şifalar versin

Bizim icin parfumeriye bi sorar misiniz acik parfumeride de ayni kokuyu bulabilir miymisiz :37:

weeee mutlu sooonnn. çok sevindim bulunduğuna.:52::52::52:

ama n11 den inceledim de son 6 ürün ve fiyat 125 Tl...

Son düzenleme:
Back