Miaelle Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2018 2.748 3.784 20 Ağustos 2018 Konu Sahibi Miaelle #1 Hanımlar mer ha ba :) Netflix dizilerinden Dark'ı izleyenler var mı aranızda? Nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Ve bilim-kurgu ve psikolojik dizi önerisi yapabilir misiniz acaba? Bilgilerinize ihtiyacım var. :)
Hanımlar mer ha ba :) Netflix dizilerinden Dark'ı izleyenler var mı aranızda? Nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Ve bilim-kurgu ve psikolojik dizi önerisi yapabilir misiniz acaba? Bilgilerinize ihtiyacım var. :)
Aysenaz93 Omrum, canim, sinan'im❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2016 2.575 3.585 31 23 Ağustos 2018 Konu Sahibi Miaelle #2 Ben cok begendim dark’i. Ama hic vaktim yok izleyemiyorum bir suredir. Onun disinda lie to me, westworld onerebilirim.
Ben cok begendim dark’i. Ama hic vaktim yok izleyemiyorum bir suredir. Onun disinda lie to me, westworld onerebilirim.
Miaelle Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2018 2.748 3.784 21 Eylül 2018 Konu Sahibi Miaelle #3 Aysenaz93 .!.: Ben cok begendim dark’i. Ama hic vaktim yok izleyemiyorum bir suredir. Onun disinda lie to me, westworld onerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bugün bakacağım,teşekkür ederim :)
Aysenaz93 .!.: Ben cok begendim dark’i. Ama hic vaktim yok izleyemiyorum bir suredir. Onun disinda lie to me, westworld onerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bugün bakacağım,teşekkür ederim :)