Konusu neydi ?
Bende marvel dünyasına başlamaya karar verdim yarım kalmıştı . Belki baştan başlarım belki kadigim yerden dediğin film de bakarım
Fragmanına bakayım hemen hazır açıkken netflixklasik amerikan aksiyon komedi tarzı, kolay yoldan zengin olmaya çalışan bi adamın hikayesi
The Crown
bizde eşim ile başladık 3. bölümdeyiz sanırımafter life çok güzeldi, ilk 5 bölüm özellikle ama final pek bana hitap etmedi, muhtemelen genele hitap edecektir
ben iki kere izledim onu, gerçekten çok güzel bi belgeselmucize ilaç adlı belgeseli izleidm beslenme ile fikirlerim o kadar değiştiki alt yazılı sıkıcı da gelebilir ama mutlaka izlenmeli .
Şifayı izledin mi ? Bende bu ara bakıyorum ona .ben iki kere izledim onu, gerçekten çok güzel bi belgesel
izlemedim sanırım bakayım bi araŞifayı izledin mi ? Bende bu ara bakıyorum ona .
canım muhafız 2.sezonu nasıl buldunizlemedim sanırım bakayım bi ara
daha izlemedim canım, sen beğendin mi, birinciye göre iyi değilse izlemiyimcanım muhafız 2.sezonu nasıl buldun
valla ben hiçççç begenmedimmm çok kötüüydü ama sen belki çok begenirsindaha izlemedim canım, sen beğendin mi, birinciye göre iyi değilse izlemiyim
ben hiç izlemiyim o zamanvalla ben hiçççç begenmedimmm çok kötüüydü ama sen belki çok begenirsin
Chess canım bana tavsiye edermisin dizi boşuna para ödüyorum izliycek bişiy bulamıyorum ya
bende aynı sen gibiyim valla 10 tane yarım dizi varben hiç izlemiyim o zaman
valla son zamanlara da ben de burda yazdıklarım dışında bişey izlemedim ya, netflix zaplaması diye bişey oldu ben de, dizileri başlayıp başlayıp bırakıyorumrandom film açıyorum bazen kötü olsa bile bitiriyorum onları... zaten yaz gelince de pek izlenmiyor ama yine de para ödüyoruz biraz daha içerik geliştirse keşke
bende aynı sen gibiyim valla 10 tane yarım dizi var
bakalım hayırlısı