- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
google marvel dünyası kronolojik sıra yaz . ordan tüm listeyi bulursun kaptan amerika ile başlıyor bazısı netflix te yok ayrıca. içeriğindeki diziler daredevil jessica johns luce cage vscanım marvele başlayım diyorum tam adı nedir o dizinin yazarmısın
Strangerin konusu neyevet ya black mirror le stranger things i yazmayı unutmuşum, sanırım herkesi zaten izlemiş olarak düşündüm
Konusu ney acabaThe Blacklist diyorum ve susuyorum.
4 sezon (5 de yakında yüklenir)
Her sezon 22 bölüm
Ve ben işe uykusuz gelmek pahasına 1,5 hafta gibi bir süreçte bitirdim...
Sanırım o sahneyı ben tahmin edebılıorum çok kotu oldum hem miğdem bulandı hemde duygusal acıdan kötü oldumölmek için 13 sebebi bitirdim hafta sonu gençler gerçekten çok acımasız olabiliyorlar bir sahnenin çok etkisinde kaldım keşke zorbalık diye birşey olmasa dünya da
Konusu ney acaba
bende 1.sezona başladım muhteşem birşey cidden beyinde yakıyorDark’ı izliyorum şimdi çok fena sardı acayip bişey beynim yandı resmen
başladın mı marvel dünyasınacanım marvele başlayım diyorum tam adı nedir o dizinin yazarmısın
bende 1.sezona başladım muhteşem birşey cidden beyinde yakıyor
Başladık canım dun gece 5 bolum faln izlemşszdır guzel çok begndıkFBI a yardım eden ABD nin tüm kirli insanlarını afişe eden bir adam.
Çok ipucu vermek istemiyorum
Süprizleri olan bir dizi
şuan sahne aklımda değil muhtemelen bir zorbalık sahnesidir birde annesinin haberi aldığı sahnedir.Sanırım o sahneyı ben tahmin edebılıorum çok kotu oldum hem miğdem bulandı hemde duygusal acıdan kötü oldum
Banada duragan geldi ve garip dedıgın gbıkızlar bu dark bana biraz garip geldi
yani dizi beni içine alamadı 1.sezon 4 bölüm izledim
ilerleyen zamanlarda daha akıcı olacak mı yoksa bende mi sorun ??
hayır cnm bu ara hiç birşeye bakamadımbaşladın mı marvel dünyasına
ben yokluktan izlemiştim eh işteElite başladım izleyen var mı nasıl sizce daha ilk bölüm
dark ı da listene al mutlaka beyin yakıyorhayır cnm bu ara hiç birşeye bakamadım
kızlar bu dark bana biraz garip geldi
yani dizi beni içine alamadı 1.sezon 4 bölüm izledim
ilerleyen zamanlarda daha akıcı olacak mı yoksa bende mi sorun ??