- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
çok merak ettiğim bir film korku olunca izleyemedim .bird box diye film izledim, ben beğendim ama herkese hitap etmeyebilir, klasik bi dünyanın sonu mu geliyor korku filmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok merak ettiğim bir film korku olunca izleyemedim .bird box diye film izledim, ben beğendim ama herkese hitap etmeyebilir, klasik bi dünyanın sonu mu geliyor korku filmi
çok merak ettiğim bir film korku olunca izleyemedim .
İZLEYEYİM bugün eşimle bakalım hep dizi takılıyoruz .aslına bakarsan öyle çok korkutcak bişey değil, daha çok drama ağırlıklı gibi
İZLEYEYİM bugün eşimle bakalım hep dizi takılıyoruz .
la case de papel ne zaman biliyor musun
sırada black mirror un yeni bölümü var tabii, ama 5 saat diyolla
çekimlerin tamamı beş saat. ama izleyici seçerek ilerlediği için tüm çekimi izlemiyor zaten. 1-1,5 saat arası bişey sürüyor sanırım hikayenin tamamlanması.
ben izledim ve beğenmedim.
aa bende papeldeki akışı hiçbir dizide bulamadım .yok canım ya ben eşimle onu beğenemedim 5 bölüm izleyip bıraktık onu da zorla izledik yani, o yüzden onu takip etmiyorum
izleyecek dizi bulamıyorum akşam bakacam hşuma giderse hemen başlayacambates motel '
uzun zamandır böyle akıcı gerilim ve merak uyandıran bir diziye denk gelmemiştik. tavsiye ediyorum 8/10
Bu ara netflix beni tatmin etmiyor. Birden çok dizi izliyorum mesela hep yarım kalıyor
Dizi film önerisi olan var mı ?
Konusu neydi ?bugün netflix de pain gain diye bi film seyrettim güzeldi, gerçek hikayeymiş, filmin sonun da olayın gerçek kahramanlarını ve filmde geçen olaylarla ilgili gerçek bi kaç foto gösteriyor