Netflix, dizi ve film tavsiyeleri...

1030736459.jpg

Stranger Things 3. sezon tarihi belli oldu
© Fotoğraf: IMBb
YAŞAM
03:11 02.01.2019(Güncellendi 04:35 02.01.2019)URL'yi kısaltın
0 12
Netflix'in sevilen serisi Stranger Things'in üçüncü sezonu 4 Temmuz 2019'da yayınlanacak

Netflix'in sevilen serisi Stranger Things'in üçüncü sezonu 4 Temmuz 2019'da yayınlanacak.

Stranger Things' ekibi, prodüksiyonun bu ay başlayacağını ve yeni sezonun hikayesinin ikinci sezonda yaşananların bir yıl sonrasında geçeceğini duyurmuştu.

1985 yılının yaz aylarında geçecek hikâyeye, geçtiğimiz sezonun sevilen karakterlerinden Steve Harrington'ın da tekrar dahil olduğu ve rolünün genişletildiği açıklandı.

sırada black mirror un yeni bölümü var tabii, ama 5 saat diyolla:ruh:

çekimlerin tamamı beş saat. ama izleyici seçerek ilerlediği için tüm çekimi izlemiyor zaten. 1-1,5 saat arası bişey sürüyor sanırım hikayenin tamamlanması.

ben izledim ve beğenmedim.

çekimlerin tamamı beş saat. ama izleyici seçerek ilerlediği için tüm çekimi izlemiyor zaten. 1-1,5 saat arası bişey sürüyor sanırım hikayenin tamamlanması.

ben izledim ve beğenmedim.

ben daha bakamadım sanırım haftasonu anca vaktim olacak, konu black mirror olunca insan seriyi tamamlamak istiyor, gerçi tüm bölümleri de çok güzel olmuyor, izleyip yorum yazıcam ben de

yok canım ya ben eşimle onu beğenemedim 5 bölüm izleyip bıraktık onu da zorla izledik yani, o yüzden onu takip etmiyorum
aa bende papeldeki akışı hiçbir dizide bulamadım .
bates motel '
uzun zamandır böyle akıcı gerilim ve merak uyandıran bir diziye denk gelmemiştik. tavsiye ediyorum 8/10
izleyecek dizi bulamıyorum akşam bakacam hşuma giderse hemen başlayacam

Bu ara netflix beni tatmin etmiyor. Birden çok dizi izliyorum mesela hep yarım kalıyor
Dizi film önerisi olan var mı ?

bugün netflix de pain gain diye bi film seyrettim güzeldi, gerçek hikayeymiş, filmin sonun da olayın gerçek kahramanlarını ve filmde geçen olaylarla ilgili gerçek bi kaç foto gösteriyor

bugün netflix de pain gain diye bi film seyrettim güzeldi, gerçek hikayeymiş, filmin sonun da olayın gerçek kahramanlarını ve filmde geçen olaylarla ilgili gerçek bi kaç foto gösteriyor
Konusu neydi ?
Bende marvel dünyasına başlamaya karar verdim yarım kalmıştı . Belki baştan başlarım belki kadigim yerden dediğin film de bakarım

X