Netflix, dizi ve film tavsiyeleri...

ispanyollar korku işini iyi biliyor, dönem filmi veronica çok iyiydi bence, 90 larda geçiyor

Son düzenleme:
1037711078.jpg

Netflix 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nı yayınladı, sinema karıştı
© Fotoğraf : Twitter
KÜLTÜR & SANAT
12:29 17.02.2019(Güncellendi 12:44 17.02.2019)URL'yi kısaltın
0 34
Oyuncu ve yapımcı Yılmaz Erdoğan'ın 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filminin vizyondaki ikinci haftasının sonunda uluslararası dijital platform Netflix'te yayınlanması tartışma yarattı.

1 Şubat'ta vizyona giren 'Organize İşler Sazan Sarmalı' adlı sinema filmi, vizyonda ikinci haftayı geçerken Netflix'te yayınlandı. Söz konusu durum, filmi sinemada izleyen birçok kişinin tepkisini çekti.

1037418068.jpg

© AA / İSLAM YAKUT
Yılmaz Erdoğan: Türk sineması önemli bir eşikten geçti
Erdoğan'ın senaryosunu yazıp yönettiği filmin neden vizyondayken Netflix'te yayınlandığı konusunda BKM, filmin yüzde 20 ortağı olan CJ CGV Co'nun sahibi olduğu Mars Entertainment Group ve Netflix yetkilileri aralarında yapılan gizlilik sözleşmesinden dolayı bir açıklama yapmadı.

Hürriyet'in aktardığı habere göre, Erdoğan yaşanan krizde filmini anlaşmaya varılamazsa istediği yerde yayınlatabileceğini söylemişti. Erdoğan, "Netflix ile de görüşüyoruz. Hem orada hem sinemada olabilir. Seçenekler çok fazla. Yeni yasa çıkarsa krizi çözer" demişti.

Kriz sırasında yaptığı görüşmeler sonrasında Netflix'le anlaşmaya varan Erdoğan'ın filmi, sinema yasasının çıkması ve krizin çözülmesiyle birlikte vizyona girdi. Anlaşma gereği vizyon tarihinin ikinci haftasının sonunda da film Netflix'te yayınlandı.

GÜVEN: BKM'NİN KENDİ TİCARİ KARARI

1024404727.jpg

© FOTOĞRAF : TWİTTER
Yılmaz Erdoğan'dan Mars Cinema Group'a: Bu şuursuz yaklaşımı kınıyorum
Televizyon ve Sinema Film Yapımcıları Meslek Birliği Başkanı Birol Güven, basın açıklamasıyla konuya tepkisini gösterdi:

"Televizyon ve Sinema Film Yapımcıları Meslek Birliği olarak bir filmi vizyondayken aynı anda dijital platformlarda da gösterime sokmanın sinema sektörümüze telafisi mümkün olmayan zararlar vereceğini düşünüyoruz. Bu birliğimizle alınan ortak karar değildir, BKM adlı üyemizin kendi ticari kararıdır. Birliğimiz bu kararı yanlış bulmakta ve milli sinemamız için çok kötü bir gelişme olarak değerlendirmektedir."

after life çok güzeldi, ilk 5 bölüm özellikle ama final pek bana hitap etmedi, muhtemelen genele hitap edecektir

GLITCH
Ruh Avcısı
Dark
Under the Dome
How to get away with murder
Penny Dreadful

Ya ben "Between" izledim çok ama çok hoşuma gitti
2 sezonmuş ama
3. yok daha
Ona benzer biliyor musunuz?

mucize ilaç adlı belgeseli izleidm beslenme ile fikirlerim o kadar değiştiki alt yazılı sıkıcı da gelebilir ama mutlaka izlenmeli .

valla ben hiçççç begenmedimmm çok kötüüydü ama sen belki çok begenirsin
Chess Chess canım bana tavsiye edermisin dizi boşuna para ödüyorum izliycek bişiy bulamıyorum ya
ben hiç izlemiyim o zaman
valla son zamanlara da ben de burda yazdıklarım dışında bişey izlemedim ya, netflix zaplaması diye bişey oldu ben de, dizileri başlayıp başlayıp bırakıyorum:KK53: random film açıyorum bazen kötü olsa bile bitiriyorum onları... zaten yaz gelince de pek izlenmiyor ama yine de para ödüyoruz:KK53: biraz daha içerik geliştirse keşke

ben hiç izlemiyim o zaman
valla son zamanlara da ben de burda yazdıklarım dışında bişey izlemedim ya, netflix zaplaması diye bişey oldu ben de, dizileri başlayıp başlayıp bırakıyorum:KK53: random film açıyorum bazen kötü olsa bile bitiriyorum onları... zaten yaz gelince de pek izlenmiyor ama yine de para ödüyoruz:KK53: biraz daha içerik geliştirse keşke
bende aynı sen gibiyim valla 10 tane yarım dizi var :KK70:
bakalım hayırlısı

X