- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
ben de ilk beş bölümü izledim şuan, en gerçekçi karakter tekinmuhafiz(the protector) iyi olmus 5 bolum birden izledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de ilk beş bölümü izledim şuan, en gerçekçi karakter tekinmuhafiz(the protector) iyi olmus 5 bolum birden izledim
yani begendin?Şuan bende onu izliyorum .
En çok merak ettiğim dövüş sahneleri ve sevişme sahneleri idi. Gayette başarılı umarım netflix te yerini bulur
aiii, varmis (telefondan baktim simdi..) almanlarin dimi?aramada çıkmadı mı
ben Sabrina icin yasli sayilirim (ayrica fragmanda bayaa bayaa satanistce hareketler vardi....gercekten ürkütücü buldum) you me her izlemedim .Bu arada sabrina ve you me her ü izleyen var mı
bir türk yapımı olarak evet iyi tabi daha da iyi olabilirdi .... fatih aksoy çekmiş olsaydı bu dizisi daha başarılı olurdu diye de düşünmüyor değilim .yani begendin?
kaç yaşındasın :) annem 60 doğumlu halen oturur bizimle harry poter izler .. biraz korkulu gelebilir ama çok keif verici öneririm .ben Sabrina icin yasli sayilirim (ayrica fragmanda bayaa bayaa satanistce hareketler vardi....gercekten ürkütücü buldum) you me her izlemedim .
başladın mı . bende muhafız bitince izlemeye başlayacam .muhtemelen yarın olur. ozark ı izlemişmiydinNarcos Mexicoýa basladim. nihayet.
insanliklarini kaybetmisler adeta, tak tak tak indiriyorlar acimasizca. -ki aksiyonu pek aramam filmlerde, bunlarin gercekten yasanmis olmasi ilgimi cekiyor. Hatfield & McCoys , bunuda tavsiye ederim, buda gercekten olmus vaktinde.
ayrica zenci arkadaslarin filmlerini cok severim,
mesela 'death at a Funeral', 'Jumping the Broom'
doğru buna katılıyorum .. bir sahnede bıngıl bıngıl sallanıyordu yağlar .çağatay ulusoy biraz vucut yapaymış keşke, süper kahraman olmak için yağ oranı fazla geldi
evet evet... ilk bölümünden sonra iyice heyecanli oldu.bir türk yapımı olarak evet iyi tabi daha da iyi olabilirdi .... fatih aksoy çekmiş olsaydı bu dizisi daha başarılı olurdu diye de düşünmüyor değilim .
kaç yaşındasın :) annem 60 doğumlu halen oturur bizimle harry poter izler .. biraz korkulu gelebilir ama çok keif verici öneririm .
başladın mı . bende muhafız bitince izlemeye başlayacam .muhtemelen yarın olur. ozark ı izlemişmiydin
ozarkın konusu kara para aklama seversin bence narcos kadar kanlı da değil .evet evet... ilk bölümünden sonra iyice heyecanli oldu.
Ozark hic izlemedim, ama rastladim netflixte, supernatural gibi guclere sahipler dimi? belki yaniliyorumdur. ama oyle kalmis aklimda. (prison break izlemek istiyorum , bakalim ne zamana kismet olacak.) hele bi NarcosMexico bitsin, ama bak illaki Narcos izle.
drama seversen Mad men de tavsiye ederim , aylardir sezon 8 i bekliyorum zalimin evladi Netflix koymamaya direniyor sanki.
çağatay ulusoy biraz vucut yapaymış keşke, süper kahraman olmak için yağ oranı fazla geldi
aiiii , breaking bad i ben bitirmedimmm! iyi etmissin yaa, o kel adami öldürüyorya , o bölümü iste biraz izleyip birakmistim, ne heyecanliydi o dizide yaa. bitircemde bakalim ne ara.ozarkın konusu kara para aklama seversin bence narcos kadar kanlı da değil .
prison break i ilk yayın dönemlerinde izleyip yarım bırakmıştım . breakin bad bitince eşimle dexter ı izlemeyi düşünüyruz. ortak dizimiz olarak . mad men e denk geldim ama fragmanı bile izlemedim onu da listeye alıyorum
Kel adam derken ? 4.sezondayım bitsin dexter ı izlicez eşim ileaiiii , breaking bad i ben bitirmedimmm! iyi etmissin yaa, o kel adami öldürüyorya , o bölümü iste biraz izleyip birakmistim, ne heyecanliydi o dizide yaa. bitircemde bakalim ne ara.
Mad Men aslinda tek bir kisinin etrafinda olup bitenleri anlatiyor. 1950lilerin ve 60larin Amerikasi ve orda olup biten olaylar. Kan , silah yok yani. (ben cok merakla izledim ..oneririm )
demek Ozark hicte doga ustu vakalarla alakasi yok, iyi olmus . (gerci oglumla gecen Lord of the rings izliyorduk )
Stranger things bunu izlşmeye düşünüyorumHepsi netflix dizileri mi tam bilmiyorum ama
Ozark...
Dark...
Da'vinci demons...
Hanibbal...
Fringe...
Mr robot...
Supernatural...
Game of thrones
Lucifer
Stranger things
Damien
Pretty little liars
Narcos ve la casa de papel zaten yazılmış
VAN HELSİNG benim hoşuma gitmişti .. onun dışında true blood vardı eskilerden bir dizi çok beğenerek izlemiştim ama netflixte yok snırım.arakadaşlar muhafız tarzında vampirli fantastil gizemli dizi varmı bana önerebileceğiniz.
Stranger things bunu izlşmeye düşünüyorum
muhafızı izledim çok beğendim.