Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Illede sen ve yokolusben the ritual filmini de beğenmiştim, önereceğiniz filmler var mı?
Illede sen ve yokolus
günaydın kızlar bende şuan birlaç diziyi birden izliyorum :)
birşey sormak istiyorum dizileri indirebiliyor muyuz? krdeşime bir iki animasyon indirmek istiyorum da
İNDİREBİLİYORMUŞUM AMA ŞÖYLE HESAP AÇIK OLDUĞU ZAMAN İZLEYEBİLİYORSUN.KARDEŞİM ENGELLİ CANIM YA ONA HERŞEY İZLETMİYORUZ HESABI ELİNE VERMEM CİNSEL İÇERİKLİ DİZİ ÇOK FAZLAgaliba indirme diye bişey yok ama satın aldığın pakete göre kardeşin başka tv ya da laptoptan izleyebilir, standart pakette iki monitörden izleme vardı sanırım
İNDİREBİLİYORMUŞUM AMA ŞÖYLE HESAP AÇIK OLDUĞU ZAMAN İZLEYEBİLİYORSUN.KARDEŞİM ENGELLİ CANIM YA ONA HERŞEY İZLETMİYORUZ HESABI ELİNE VERMEM CİNSEL İÇERİKLİ DİZİ ÇOK FAZLA
kesinlikle değilbilmiyordum iyiymiş, aynen çocuklara kontrolsüz verilcek bişey değil
evet, aylik abone olabiliyorsunuz.Hep duyuyorum ama hiç ilgilenmedim bu Netflix nedir acaba , yayın için ayrıca ücret mi ödüyoruz