Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci olarak russian doll,yani matruska.
(Bayan matruskadan öneriler)
Her gün ölüp ölüp aynı güne uyanan bir kızin 14 bölümlük hikayesi. Konu çok klasik, sıradan. Ama inanın ki film öyle değil. Bir içim su , vallahi çok güzel :)
Şu adamı her gördüğümde arka sokaklardaki Ali sanıyorum
Esimin aklında şu ara
ben pek anlamıyorum belki de anlamak istemiyorum yabancı filmleri şahsen 4 film ard Arda izleyebilecek kapasitesi olan bir adam için de
Hiç istemiyorum böyle bir aboneliği bağımlı çünkü izlemedigi film dizi yok yabancı olarak ://
La casa de papel. Kesinlikle.Merhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
Incelemeye soyle kisa bir goz attim ama sunu sormak istedim, yeni dogan bebeklere gunes/gun yuzu gosterilseydi kendilerini intihar edemeyeceklerine gore nasil bir sey olurdu acaba?La casa de papel tek kelimeyle muhteşem.
Narcos da güzel.
Bird Box çok iyi bi yapım, mutlaka izlenmeli. İncelemesini okumak isteyenler için paylaştım, bakabilirsiniz.
Eşim biliyor zaten içeriğini de ben pek anlamıyorum aslında ben pek TV de izlemiyorum son 5 yıldır izlediğim tek dizi UTC idi meselaBu platform Amerika da ulasacagi uye sayisina ulasmis, simdi hedefi dunya ulkeleri oldugundan o ulkelerin kendi oyunculariyla dizi film cekiyor ki pazara girsin. Puhu tv bizde ucretsiz ama icerik yok denecek kadar az, blu tv bildigim ucretli ve yine yeterli icerik yok. Yani sadece yabanci dizi/film yok yerli de mevcut ( pazarlamaci gibi oldum, netflix kardes bir paket yollarsin artik)
Netflix icinde yerli yabanci yapimlar mevcut ama bilmiyorum netflixtr nin icinde turk dizileri var mi? Mesela ben Börü serisini ordan izledim. Kendinize uygun bir seyler bulursunuz eminim.
Benim esim de 50lerin en iyi filmleri diye baslayip 2019 a gelip begendiklerini tekrar tekrar izliyor, ucretsiz bir deneyin memnun kalirsaniz devam edersiniz.
Evet incelemeyi okudum. Dinlere gönderme olduğu konusunda aynı çıkarımda bulunabilirim. Filmde gizli bir güç var ve insanlarinsa ışığını gördüğünde etkileniyolar.Incelemeye soyle kisa bir goz attim ama sunu sormak istedim, yeni dogan bebeklere gunes/gun yuzu gosterilseydi kendilerini intihar edemeyeceklerine gore nasil bir sey olurdu acaba?
Birkac yorumda dinlere gonderme yapmislar, gormeden bir yaraticinin varligina inanma ve baglanma diye, yaklasimlari dogru buldunuz mu eger okuduysaniz?