insallah duzelir estetikle canim peki hasan bey ne diyor bu konudaİnce ve yamuk arası çok açık sağ bacak diz kapağı içe dönük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah duzelir estetikle canim peki hasan bey ne diyor bu konudaİnce ve yamuk arası çok açık sağ bacak diz kapağı içe dönük
Konuşmadık en son çıkarken aklıma geldi oda daha sonra bakalım çünkü bi tek bacağa bakmıyorum bel popo onları da görmem lazım dedi yağ var mı alınacak diye içimden göbekten Başka yerde yağ olmadığı aklıma geldi bi daha ki gidişimde bakarız artık..insallah duzelir estetikle canim peki hasan bey ne diyor bu konuda
evet yag oranin az sa olurmu bilmiyorum seninde fazla bir gobek yok heraldeKonuşmadık en son çıkarken aklıma geldi oda daha sonra bakalım çünkü bi tek bacağa bakmıyorum bel popo onları da görmem lazım dedi yağ var mı alınacak diye içimden göbekten Başka yerde yağ olmadığı aklıma geldi bi daha ki gidişimde bakarız artık..
insallah duzelir estetikle canim peki hasan bey ne diyor bu konuda
evet yag oranin az sa olurmu bilmiyorum seninde fazla bir gobek yok heralde
Alsin benim yaglar feda olsun sana
evet yaglar eriyo malesef silikon dan oldugunuda bilmiyordum !Ben zaten yağ istemiyorum aslında çünkü eriyen eriyor kalan sağlar bizim oluyormuş genelde yağ enjeksiyonu iki üç kere yaptırmak lazım ben baş edemem silikon olsun kesin çözüm olsun istiyorum ama Dr ne diyecek tabi bilmiyorum
Canım sen gittin mi Boğaziçi tıp merkezine oranın fiyaı uygun geldi bana aama nasıl dr. lar bilmiyorumBogazici tip merkezinde dusunuyorum cnm indallah ismail bayramin dusunuyorum yada necdet ucar eger hala ordaysa :)
Yok daha gitmedim ama cok kisi memmun kaldi meme buyutmede ismail bayram var burdaki kizlari ameliat eden ve sonuclar guzelCanım sen gittin mi Boğaziçi tıp merkezine oranın fiyaı uygun geldi bana aama nasıl dr. lar bilmiyorum
istersen foto ekle albümlerine ordan görüp.herkes daha iyi fıkir verebilir biz görmeden olup olmayacagını ancak kendın bilebilirsin .bide bu senin ksrarın cok rshatsız ve istekli olöana bağlıbenimkiler de acayip sarktı, 80 göğüs altı 83 göğüs ucu ölçüm var ama eskisi gibi durmuyo haliyle, sizce silikonla büyütmeli miyim, büyütürken düzeltiyorlar mı aynı anda? bir de fotoğrafları göremiyorum, eski ve yeni hali arasında çok fark oluyor mu? çok acı çekiyor muyuz? işimden dolayı çok uzak kalamam işten ama bu ameliyatı da düşünüyorum, teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Benim de sürecim var fazlanazlının meme büyütme ameliyatı diye iki ay önce hasan beye ameliyat oldum memnun muyum diye merak ediyorsan hayatım tümü ile değişti çok mutluyum büyüklüğü cok iyi bazen küçük bazen büyük geliyo ama alışma süreci önceden pek dokum yoktu.. burda herkes kendi Dr unu önerir elbette ama kontrol şu bu her şekilde ulaşıyoruz ameliyat oldun bitti değil sürekli kontrol altındasın tabi isteğe bağlı bunlar... burda bizim önerimize göre olmaz sonuçlara bak öncesi sonrası kendin karar ver bol şansMerhaba arkadaslar uzun zamandır bende ameliyat olmayı düşünüyorum hatta yaklaşık iki sene önce Ankara'da yaşadığım için orada olacaktım fakat daha sonra iş dolayısıyla başka şehirde yerleşmem ve bazı sıkıntılarımdan dolayı erteledim. Sonunda tekrar bu ameliyatı olmaya karar verdim. Ama bu sefer izmitte yasamam dolayısıyla istanbulda olmam hda doğru olur diye dusundum ve doktor araştırdım ve Hasan fındık ismi ön plana çıktı
doktor olarak doğru bir tercih midir baska onerebileceginiz kim var?
nessiracım bu arada tum yazılarını okudum nerdeyse su an son durumun nedir sen ne diyorsun Hasan fındığa ameliyat olan arkadaslar bana yardımcı olursanız sevinirim
İzlemeye aldım sonucumu görebilirsin... ben daha önce Denizli de yaşıyordum aslında iki yıldır istiyordum hasan beye ameliyat olmak.. sonra allah nasip etti ist a taşındı ve hemen ameliyat oldum hasan bey i görünce aynı dk tarihimi aldım oldum hiç ağrım olmadı çok kolay oldu ameliyat ilk günden kendi wc işimi yaptım yatarken kalkarken biraz destek aldım tabiAslına bakarsan faZlanazlı söylediğin gibi memnun olan herkes kendi doktorunu önerecektir. Ama sizlerde bu süreçlerden geçtiğiniz için iyi bilirsiniz sanırım insan birazda kendini rahatlatacak bazı tavsiyeler arıyor. Okugum kadarıyla Hasan beyin tavrı ve yaptıgı işlerden memnun olanların yorumlarından dolayı daha yakın hisettim. Tabi yine bir iki doktorla daha görüşürüm ama büyük ölçüde görüşme esnasında farklı bir durum oluşmaSa Hasan beye daha yakın hisediyorum. Bu arada ameliyat olmayı düşündüğüm tarih Mart ayı. Sizler kendi Hasan bey dışında başka peki hiç isim varmıydı aklınızda kimlerdi? Bir de sizleri eklesem sizin için sakıncası var mı öncesi ve sonrasını görsem fotolardan ?
Canim kist konusuna gelince doktorlar ameliattan once ekografi yada mamografi yapmiyorlarmi ? Yani burda yapiyorlar en azindan kist varmi yada baska bisey varmi diye ..Tatlım şuan durumum harıka hıc ameliyat olmamış gibiyim zaten hafif gectı hasan bey mukemmel bir cerrah ve kendısı cok tatlı benim yanlara bakan koltuk altına dogru meme uc bölümümü ortaya aldı hemde sadece bunu protezle yaptı hıcbır kesme taşıma işlemi olmadan bu amelıyatın başarısı mukemmel gercekten iyiki hasan beyi tercıh ettım biri yukarda olan mememde eşitlendi ve kist cıkmış amelıyatts onlarıda almış bunların hiç biri de extraya gırmedi işini fazlasıyla yapan hakkını veren bi cerrsh başka doktor sadece protezi koyup bitirirdi ki öylede bi dıoktorda oldu.ne yana bskışı ne biri yukarda oluşu bi şey soylememişti kaldıkı yapsın. gözün kapalı olabilirsin
Benim fibrokist lerim vardı.Bu Ameliyttan önce biliyordum oldugunu.Görüşmede Hasan beye fibrokistlerim oldugunu söylemiştim,zararı yok demişti.Genel cerrahıma ve meme cerrahımada meme büyütme ameliyatı olacağımı söylemiştim zararı olmaz olabilirsin demişlerdi.Canim kist konusuna gelince doktorlar ameliattan once ekografi yada mamografi yapmiyorlarmi ? Yani burda yapiyorlar en azindan kist varmi yada baska bisey varmi diye ..
Ve hasan bey sana soylemedimi kist oldugunu ?
Bunlari soruyorum cunku kardesimin de kistleri var ve doktor bazi kistler tehlikeli demisti ona oda ameliat olmaktan vazgecmisti...