- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
benim cok şişmemişti ,burda gordum şikayetleri . Geçici olduğunu biliyorum . Ödemlerden dolayı cok takma onu bence .meme amelıyatı olan arkadaşlar sizinde karnınız şiştimi ne zamn gecti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim cok şişmemişti ,burda gordum şikayetleri . Geçici olduğunu biliyorum . Ödemlerden dolayı cok takma onu bence .meme amelıyatı olan arkadaşlar sizinde karnınız şiştimi ne zamn gecti ?
benim baya şiş mide göbek zaten tartıya cıktım 3 kilo fazlayım :/benim cok şişmemişti ,burda gordum şikayetleri . Geçici olduğunu biliyorum . Ödemelerden dolayı cok takma ona bence .
Ben cıplaj hallerını begenmiyorum ama sizlerınde dedıgı gibi degışecek inşallah :)
Daha cok yeni olduğu icin ve zaman icinde iyiye dogru şekilleri değişeceği icin ,şimdiden sekillerini beğenmiyorum demek ne kadar dogru olur bilmem :) bence zamana bırak bir kac ay sonra belli olunca ne kadar guzel oldu diyeceksinBen cıplaj hallerını begenmiyorum ama sizlerınde dedıgı gibi degışecek inşallah :)
valla buraya üye olmasaydım sizin süreçleri bilmeyıp takıp etmeseydım cok zor olurdu bu yuzden gönlüm cok rahat ama ben delii gibi duş almak istıyorum bi daatt cıkİlk başta çok biçimsiz oluyorlar canım, zamanla düzeliyor.
evet bunun bılıncınde oldugu için gönlüm rahat dört gözle degışimi beklıyorum bu en kötü hali dedi doktorum cok guzelleşicek bayılacaksın dedi hasan beye güvenim hep sonsuzdu sürecim bile rahat olcak sanki coj kötü gecmicek demiştim gercektende oyle oldu maşşalahım var ve eminimki cıplak hallerıde odemler gidincex cok güzel olcak zaten ilk halini kimse begenmezdi oyle okudum inanamazdım:)artık bende şımarıgım :)Daha cok yeni olduğu icin ve zaman icinde iyiye dogru şekilleri değişeceği icin ,şimdiden sekillerini beğenmiyorum demek ne kadar dogru olur bilmem :) bence zamana bırak bir kac ay sonra belli olunca ne kadar guzel oldu diyeceksin
meme amelıyatı olan ilk hallerini begenmezdı öyle okurdum inanamazdım şımarıklık derdım şimdi bende şımarıgım :)evet bunun bılıncınde oldugu için gönlüm rahat dört gözle degışimi beklıyorum bu en kötü hali dedi doktorum cok guzelleşicek bayılacaksın dedi hasan beye güvenim hep sonsuzdu sürecim bile rahat olcak sanki coj kötü gecmicek demiştim gercektende oyle oldu maşşalahım var ve eminimki cıplak hallerıde odemler gidincex cok güzel olcak zaten ilk halini kimse begenmezdi oyle okudum inanamazdım:)artık bende şımarıgım :)
Biz sana söylemiştik,sabırlı ol diye Ama hazır ol,çok daha fazla güzelleşecekler bunlar nekikızlar bugun cok ama coj mutluyum memişlerim güzelleşmiş şekılleri degişmiş muhteşem olmuşlar kanımın şişlikte gitmiş neredeyse hasan beye sonsuz tşk ederım işte hayalımdeki memişler mutlulyktan aglıycam resmen.
Mutlulugun daim olsun canim sen mutlu olunca bizde seviniyoruz masallah sanakızlar bugun cok ama coj mutluyum memişlerim güzelleşmiş şekılleri degişmiş muhteşem olmuşlar kanımın şişlikte gitmiş neredeyse hasan beye sonsuz tşk ederım işte hayalımdeki memişler mutlulyktan aglıycam resmen.
bu bugun böyleyse ilerisini düşünemiyorym arzum :)Biz sana söylemiştik,sabırlı ol diye Ama hazır ol,çok daha fazla güzelleşecekler bunlar neki
saol tatlım aminnn herkesin daim olsun :)Mutlulugun daim olsun canim sen mutlu olunca bizde seviniyoruz masallah sana
Oh oh gez bakim :)) benim anlamadim bir konu var canim ya fransada medikal sutyeni bir ay takiyorlar turkiyede cok erken cikartiyorlar neden aceba?kızlar 2. kontrolume bugun gittim .meme.ucundakı bandajlar cıktı 2 gun sonrs duş alabilirmişim cok sevındım gercekten haftaya tekrar kontrol var sporcu sutyeni almam gerekıyormuş haftaya medıcal sutyeni cıkarıyorum :) duş sonrası kesi yerıne batticon surmelıymışım :) kontrolden sonra gezdım.bu guzel hava da iyi geldi :)
Evet gerçekten burdada öyle hatta 6 hafta. Baksana bazı doktorlar medikal bile vermiyor, bukadar önemsiz değildir sanırım. Birde siz böyle haftada bir gidip kontrolleri uyguluyorsunuz, biz bir hafta sonra birdaha doktor yüzü göremicez, önemli kontrollermi bunlar?Oh oh gez bakim :)) benim anlamadim bir konu var canim ya fransada medikal sutyeni bir ay takiyorlar turkiyede cok erken cikartiyorlar neden aceba?
Evet ya bende onu dusunuyorum ben sali geliyorum bir hafta kalip gidiyorum hangi ara dikisleri kesecek anlamadimEvet gerçekten burdada öyle hatta 6 hafta. Baksana bazı doktorlar medikal bile vermiyor, bukadar önemsiz değildir sanırım. Birde siz böyle haftada bir gidip kontrolleri uyguluyorsunuz, biz bir hafta sonra birdaha doktor yüzü göremicez, önemli kontrollermi bunlar?
Benim Dr um medikal sütyeni 1 ay gece gündüz taktırdı .1 buçuk ay gecede tak dedi. Ben sporcuya yeni geçtimOh oh gez bakim :)) benim anlamadim bir konu var canim ya fransada medikal sutyeni bir ay takiyorlar turkiyede cok erken cikartiyorlar neden aceba?
Buradada boyle kizlar en az bir ay takiyor bence onemlidir ben de bir ay takacagim ne olur ne olmaz:) heleki benimkiler sarkik yani ne bilimBenim Dr um medikal sütyeni 1 ay gece gündüz taktırdı .1 buçuk ay gecede tak dedi. Ben sporcuya yeni geçtim
Oh oh gez bakim :)) benim anlamadim bir konu var canim ya fransada medikal sutyeni bir ay takiyorlar turkiyede cok erken cikartiyorlar neden aceba?[/QU
bilmiyorumki cnm neden öyle ben 2 hafta takmış olacagım :) zaten rahar rahat degıl ..