• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Ben cıplaj hallerını begenmiyorum ama sizlerınde dedıgı gibi degışecek inşallah :)
Daha cok yeni olduğu icin ve zaman icinde iyiye dogru şekilleri değişeceği icin ,şimdiden sekillerini beğenmiyorum demek ne kadar dogru olur bilmem :) bence zamana bırak bir kac ay sonra belli olunca ne kadar guzel oldu diyeceksin :D

Daha cok yeni olduğu icin ve zaman icinde iyiye dogru şekilleri değişeceği icin ,şimdiden sekillerini beğenmiyorum demek ne kadar dogru olur bilmem :) bence zamana bırak bir kac ay sonra belli olunca ne kadar guzel oldu diyeceksin :D
evet bunun bılıncınde oldugu için gönlüm rahat dört gözle degışimi beklıyorum bu en kötü hali dedi doktorum cok guzelleşicek bayılacaksın dedi hasan beye güvenim hep sonsuzdu sürecim bile rahat olcak sanki coj kötü gecmicek demiştim gercektende oyle oldu maşşalahım var ve eminimki cıplak hallerıde odemler gidincex cok güzel olcak zaten ilk halini kimse begenmezdi oyle okudum inanamazdım:)artık bende şımarıgım :)

evet bunun bılıncınde oldugu için gönlüm rahat dört gözle degışimi beklıyorum bu en kötü hali dedi doktorum cok guzelleşicek bayılacaksın dedi hasan beye güvenim hep sonsuzdu sürecim bile rahat olcak sanki coj kötü gecmicek demiştim gercektende oyle oldu maşşalahım var ve eminimki cıplak hallerıde odemler gidincex cok güzel olcak zaten ilk halini kimse begenmezdi oyle okudum inanamazdım:)artık bende şımarıgım :)
meme amelıyatı olan ilk hallerini begenmezdı öyle okurdum inanamazdım şımarıklık derdım şimdi bende şımarıgım :)

kızlar bugun cok ama coj mutluyum memişlerim güzelleşmiş şekılleri degişmiş muhteşem olmuşlar kanımın şişlikte gitmiş neredeyse hasan beye sonsuz tşk ederım işte hayalımdeki memişler mutlulyktan aglıycam resmen.

kızlar bugun cok ama coj mutluyum memişlerim güzelleşmiş şekılleri degişmiş muhteşem olmuşlar kanımın şişlikte gitmiş neredeyse hasan beye sonsuz tşk ederım işte hayalımdeki memişler mutlulyktan aglıycam resmen.
Biz sana söylemiştik,sabırlı ol diye ;) Ama hazır ol,çok daha fazla güzelleşecekler bunlar neki :KK73:

Mutlulugun daim olsun canim sen mutlu olunca bizde seviniyoruz masallah sana

kızlar 2. kontrolume bugun gittim .meme.ucundakı bandajlar cıktı 2 gun sonrs duş alabilirmişim cok sevındım gercekten haftaya tekrar kontrol var sporcu sutyeni almam gerekıyormuş haftaya medıcal sutyeni cıkarıyorum :) duş sonrası kesi yerıne batticon surmelıymışım :) kontrolden sonra gezdım.bu guzel hava da iyi geldi :)

kızlar 2. kontrolume bugun gittim .meme.ucundakı bandajlar cıktı 2 gun sonrs duş alabilirmişim cok sevındım gercekten haftaya tekrar kontrol var sporcu sutyeni almam gerekıyormuş haftaya medıcal sutyeni cıkarıyorum :) duş sonrası kesi yerıne batticon surmelıymışım :) kontrolden sonra gezdım.bu guzel hava da iyi geldi :)
Oh oh gez bakim :)) benim anlamadim bir konu var canim ya fransada medikal sutyeni bir ay takiyorlar turkiyede cok erken cikartiyorlar neden aceba?

Oh oh gez bakim :)) benim anlamadim bir konu var canim ya fransada medikal sutyeni bir ay takiyorlar turkiyede cok erken cikartiyorlar neden aceba?
Evet gerçekten burdada öyle hatta 6 hafta. Baksana bazı doktorlar medikal bile vermiyor, bukadar önemsiz değildir sanırım. Birde siz böyle haftada bir gidip kontrolleri uyguluyorsunuz, biz bir hafta sonra birdaha doktor yüzü göremicez, önemli kontrollermi bunlar?

Evet gerçekten burdada öyle hatta 6 hafta. Baksana bazı doktorlar medikal bile vermiyor, bukadar önemsiz değildir sanırım. Birde siz böyle haftada bir gidip kontrolleri uyguluyorsunuz, biz bir hafta sonra birdaha doktor yüzü göremicez, önemli kontrollermi bunlar?
Evet ya bende onu dusunuyorum ben sali geliyorum bir hafta kalip gidiyorum hangi ara dikisleri kesecek anlamadim o_O

Benim Dr um medikal sütyeni 1 ay gece gündüz taktırdı .1 buçuk ay gecede tak dedi. Ben sporcuya yeni geçtim
Buradada boyle kizlar en az bir ay takiyor bence onemlidir ben de bir ay takacagim ne olur ne olmaz:) heleki benimkiler sarkik yani ne bilim

ççç
Oh oh gez bakim :)) benim anlamadim bir konu var canim ya fransada medikal sutyeni bir ay takiyorlar turkiyede cok erken cikartiyorlar neden aceba?[/QU
bilmiyorumki cnm neden öyle ben 2 hafta takmış olacagım :) zaten rahar rahat degıl ..

ben bi haftada iki defa kontrole cagırıldım bidahaki haftaya olcak temizleyip pansuman yapılıyor ipler kesılıyor doktor bakıyor memeye agrı sızı hakkında konuşuluyor için rahatlıyor gidince :)yapıcaklarun soyleniyor mesela bu hafta duş yapabilcem ve duş sonrası battıcon surucem kesi yerine mıkrop kapmaması için bı hafta :) bı kaç hafta kontrol oluyor sonra 3 ay da bir oluyor bildigim kadarıyla.zaten amelıyat bitti oh kes at olurmu oyle medical pahalıdır belki cimrilik yapıyordur bazı doktorlar :) :)

Back