Nesfit 14 gün ???

pasasinin_hatunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
38
0
36
Ankara
Hanımlar merhaba,malum yaz geldi kilolardan kurtulmanın zamanı geldi.5-6 kilo fazlam var :43:ve şu reklamlarda çıkan nesfitlerden alıp başlamayı düşünüyorum.Hiç bu ürünü kullanan varmı aramızda.ve etkilerini gören?Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdidenn yaza merhabaa kilolara elvedaaa :52:

her zaman büyük bir umutla aldıgım ürünler . Fakat her defasında mide bulantısıyla vazgeçtiğim.. 14 günü tamamlayamamanın suclulugu

Nasıl yapılacak bu 14gün programı? Yani günde 2kase diyor ya,iki öğünde sadece 1kase nesfit mi yenecek? Eger öyleyse çok saçma,açlıktan ölürsün,onu yiyeceğine yap yağsız bol salatanı,yanında tavuk gögsünü haşla,ne bileyim yağsız melemen yap,bol sulu cacıkla ye,ekmek yeme,nesfitten çok daha iyidir diye düşünüyorum.hem bisküviden farkı yok bence,meyvelisinin içindekilerde meyve değil,meyve şekerlemesi,lokum gibi bişey

aynen dediğine katılıyorum günde iki kase yiyip başka bişey yenmezse insan ölür valla.ama benim de duyduğum kadarıyla sabah ve akşam öğünlerini nesfit ile öğlen öğününde de sebze veya hafif bir yemekle geçiştirmeliymişiz.aralarda da meyve,yoğurt ve tabikide bolca su.birde yürüyüş ve egzersiz yapıldı mı ben etki göstereceğini düşünüyorum.bakalım yarın başlıyorum inşallah etkisini gördükçe sizinle paylaşıcam

ben nesfit değil de kellogs special k'yı çok seviyorum zayıflamak için değil yaz kış kahvaltımı onunla yapıyorum genelde ve öğle yemeğine kadar tok tutuyor special k'nın tadı da hoş nesfit biraz daha kuru gevrek ve tatsız
zayıflama mevzusunda ise yorum yapamayacam çünkü ben sadece bir öğün yiyorum kalan iki öğünü normal yiyorum

benim arkadaşım denemişti ama 1 ay falan yaptı 10 kilo verdi bir ögün 1 kase yemek ilave etti yani 2 kase bu üründen 1 ögün yemek

Nasıl yapılacak bu 14gün programı? Yani günde 2kase diyor ya,iki öğünde sadece 1kase nesfit mi yenecek? Eger öyleyse çok saçma,açlıktan ölürsün,onu yiyeceğine yap yağsız bol salatanı,yanında tavuk gögsünü haşla,ne bileyim yağsız melemen yap,bol sulu cacıkla ye,ekmek yeme,nesfitten çok daha iyidir diye düşünüyorum.hem bisküviden farkı yok bence,meyvelisinin içindekilerde meyve değil,meyve şekerlemesi,lokum gibi bişey[/QU

sabah 1 kase akşam 1 kase yiyorum ben öğlende normal yemek yiyorum ayrıca yulaf keğeğininde çok faydalarını okudum bu yüzden içine az bişey katıyorum daha yeni başladım inşallah olumlu sonuç alırım

günde sadece 2 öğün değil sabah 5 kaşık nestle nesfit üstüne yarım yağlı süt, öğle istediğinizi yiyebilirsiniz tabi bence fazla abartılmaması gerek akşamdaa gene aynı o kadar. :)

kızlar 58 kiloyum yeni yıla zayıf girmek istiyorum bugün nesfit aldım 2 hafta denemeyi düşünüyorum kaç kilo olurum bi de nasıl kullanayım sabah akşam mı? :1:

O urunun ambalajndada yazdigi gibi urunu ara ogun olarak kullanmalisiniz arkadaslar ancak oyle sonuc alabilirsiniz ki ben denedim ama 14gun devam edemedm tadi hos degl

Ben 2-3 sene boyunca nesfit kırmızı meyvelisinden yemiştim.ama sadece 1 öğün o da öğlen yada akşam oluyodu. ilk başlarda dişinizin kavuğuna gitmiyor ama yedikçe tok tutuyor iştahı bastırıyor.tabi bunun yanında yediklerime çok dikkat ettim 6 kilo verdim 2-3 ay gibi bi sürede..

Back
X