sizinde boşanmış ve para yiyen olduğunuzu söylediler sizinde günahınızı aldılar..cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüdür..
Evli değilim, boşanmadım da... Sadece şunu söylüyorum, üç kuruş bile olsa bazı akrabalar diğer akrabaların aldığı haksız parayı kıskanıyorlar. Yani genelde samimi bir itiraz değil, sadece kıskançlık içeren bir durum.
Diyorum ki, keşke bu akrabasının aldığı haksız para için gösterdikleri tepkiyi ayakkabı kutuları için de gösterseler. Ama göstermiyorlar. Bu arada bunları konu sahibi için söylemiyorum, genel gözlemim.
Bu para elbette haksızca alınan bir paradır. Haram da diyebilirsiniz, ben demem ateistim. Haksız yere bir kuruş alan insanın o tek kuruş burnundan gelsin.
Kendisi ankara büyük şehir belediye başkanı melih basgan olurO dediklerini Tanımıyorum tanısam onları da şikayet ederim. Sen taniyorsan sen şikayet et
Git şikayet et oozaman.dediğim ankara valisi melih gökçek robot kondurdu kaldırdı dinezor koydu..dinezzorun maliyeti 10 milyon dolar
Saik demek:) buralara bir hukukçu mu gelmiş yoksamm:)) hukukçu musunuz? Saik diyince bir borçlar hukukuna gittim:)
doğru diyosunKendisi ankara büyük şehir belediye başkanı melih basgan olur
Tanimaman daha iyi inan
temizlik tepeden başlamalı balık baştan kokar demişler
ben hayatımda hiç kimseyi şikayet etmedimGit şikayet et oozaman.
Anladım canım.benim konu çarpıtıldı.ben nereye sikayet edebilrim dedim.konu siyasete gitti.Canımm benimkot: 41089492 .!.:Kendisi ankara büyük şehir belediye başkanı melih basgan olur
Tanimaman daha iyi inan
desteklemiyorum tabiiki ama balık baştan kokar diyorum,kpss de yakınlarını sınavı kazana madıkları halde memuriyete sokan kimler halka kötü örnek bence..allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın ne diyebilirzkiSiz tepeden başlayın
Belki konu sahibi de başladı ??
Bu hala diğer ailenin yaptığını meşru kılmıyor
Üzgünüm onları destekliyorsanız daha konuşacak bir konu yok
ben hayatımda hiç kimseyi şikayet etmedim
iyiymiş..benim akrabalar var ama kötü durumları birinin kocası kaçmış zaten diğerininkide alkoliktiPeki bu boşanan hatunların maddi durumları nasıl?
sizde kendinizi böylle rahatlatın gücü yeten yetene zatenO zaman lütfen edene de mani olmayın
Herkes hak yemeğe göz yummak zorunda değil
Siİn mantığınızla düşünürsek:
SiZ ve diğer üye konu aahibinin diğer aileyi para aldığı için kıskandığını söylüyorsunuz. Sebep:kendisi alamadığı için
Aynı hesapla, siz de hakkını arayan birini kıskanmış oluyorsunuz. Sebep: siz aramadığınız için
Iyiyse o zaman diyecek bi şey yok.hani kötü olsa belki olabilir.iyiymiş..benim akrabalar var ama kötü durumları birinin kocası kaçmış zaten diğerininkide alkolikti
tabiiki tamamen vicdani bir olay..ha temizlik şöyle baştan yapılsa daha iyi olurdu nasib kısmet artık..Iyiyse o zaman diyecek bi şey yok.hani kötü olsa belki olabilir.
Çok iyii evleri,araziler var.ihtiyacları yok.ihtiyaclari olsaydı anlardimPeki bu boşanan hatunların maddi durumları nasıl?
Selamlar efenim selamlarDoğru yerlere gitmişsiniz
sizde kendinizi böylle rahatlatın gücü yeten yetene zaten
sürekli ithamda bulunuyorsunuz,neyi savunacağım savuduğum bir şey yok..sorunlar boşluklar varsa bunları devlette aramak gerek..daha tanımadan bilmeden siz böylesiniz demek doğru değil kul hakkı oluyor,buda maalesef..
Siz kendiniİ böyle rahatlatın
Kimleri savunduğunuza bakın
Daha da muhattab alamam
Konu sahibi şikayetinizden vazgeçmeyin
Böyle onurlu insanlar görmek güzel