nereye şikayet edebilirim

00yaren00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
15
11
54
Selam kızlar.akrabam olan iki kadın babasının aylığını alabilmek için anlaşmalı boşandı lar . Aynı evde yaşıyorlar eşlerinle.durumları iyi ama yinede alıyorlar babalarının aylığını yetim hakkı yemeleri , devleti sömürmeleri vicdanımı rahatsız etmeye başladı.bunları nereye şikayet edebilirim.

Emekli sanirim bildigim kadaryla sigortaya sikayet edebilirsiniz kanitlandigi taktirde bi ceza alicaklardir

Bildiğim kadarıyla boşanmadan sonra aldıkları toplam aylığı geri ödemeleri gerekiyor:) sgk ya şikayet edebilirsiniz. Yanılmıyorsam 170 idi numarası.

Boşanı p aynı evde yyaşamalarıbeni ilgilendirmiyor.devleti ve yetim hakkı beni ilgilendiriyor.esi olmayan kötü durumda olan kadınların hhakkıo para

bu kadar ınatla devletın hakkını aradıgını duşunmuyorum doğrusu.
bu kadar durustlüğe önem veren bırı doğruları da söylemeli,
kim bunlar aranızdaki ilişki-düşmanlık ne?

Ille de dusmanlik , nefret olmasi mi gerekiyor? Hanim yanlis bir uygulama gormus ve rahatsiz olmus.

Konu sahibesi dogru olani yapiyor, dogru olanin yapilmasindan rahatsiz olmak nedir???

Zaten geliri olan insanlarin magdur ayagina yatip devleti yolmasi yanlis kardesim. Sizler de gorurseniz sizler de sikayet etmelisiniz, o para gercekten ihtiyaci olanlarin hakki , ayrica sizin de vergileriniz. Sizden kesilen verginin ihtiyaci olmayan birine gitmesini istiyor musunuz?

Boşanı p aynı evde yyaşamalarıbeni ilgilendirmiyor.devleti ve yetim hakkı beni ilgilendiriyor.esi olmayan kötü durumda olan kadınların hhakkıo para
aynen sizin anlattığınız durumda bildiğim biri var. ve bu maaş için boşananlara ateş püsküren diğerleri de var. ama bu ateş püskürenleri de öyle iyi tanıyorum ki, ne ayakkabı kutusundaki milyon dolarları umursuyorlar, ne de trilyonluk arabaları...

sadece kıskanıyorlar.

Onların yaptıkları elbette doğru değil. Neresinden tutarsan elde kalır.
Ama konu sahibi de hak aramak konusunda samımı değil. Ben hak aramak için değil aralarında bir husumet oldugunu düşündüğüm için soruyorum.

Düşmanımız yok aramız iyim Mal varlıkları da var durumu iyi. Yetim hakkı yemesinden vicdanım rahat etmiyor

ille de düşmanlık ve nefret olması gerekmiyor ama genelde öyle oluyor. daha doğrusu kıskanıyorlar bu maaşı alanları... inanın kendileri yapamayıp da başkaları yapabildiği için hınçlarından çıldırıyorlar genelde. yoksa gerçekte hiçbirinin umurunda değil yetim hakkı vs.
ve bu kıskanma ve nefret olayı da genelde akrabalar arasında oluyor... konu sahibi için yazmadım bunları
ama bakın bu konuda da olay gene akrabalarla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…