Selam kızlar.akrabam olan iki kadın babasının aylığını alabilmek için anlaşmalı boşandı lar . Aynı evde yaşıyorlar eşlerinle.durumları iyi ama yinede alıyorlar babalarının aylığını yetim hakkı yemeleri , devleti sömürmeleri vicdanımı rahatsız etmeye başladı.bunları nereye şikayet edebilirim.
170 aramadım daha önce inşalla iilgilenirlerBildiğim kadarıyla boşanmadan sonra aldıkları toplam aylığı geri ödemeleri gerekiyor:) sgk ya şikayet edebilirsiniz. Yanılmıyorsam 170 idi numarası.
Boşanı p aynı evde yyaşamalarıbeni ilgilendirmiyor.devleti ve yetim hakkı beni ilgilendiriyor.esi olmayan kötü durumda olan kadınların hhakkıo paraSize ne? Boşanmışlar işte... Aynı evde yaşayamazlar mı?
Canım bende bu durumdan cçok rrahatsızim. Haksız kkazancBence cok iyi yapiyorsunuz.
Devleti somuruyorlar, haksiz kazanc elde ediyorlar, gercekten ihtiyaci olanlarin hakkini gasp ediyorlar.
Boşanı p aynı evde yyaşamalarıbeni ilgilendirmiyor.devleti ve yetim hakkı beni ilgilendiriyor.esi olmayan kötü durumda olan kadınların hhakkıo para
Size ne? Boşanmışlar işte... Aynı evde yaşayamazlar mı?
bu kadar ınatla devletın hakkını aradıgını duşunmuyorum doğrusu.
bu kadar durustlüğe önem veren bırı doğruları da söylemeli,
kim bunlar aranızdaki ilişki-düşmanlık ne?
aynen sizin anlattığınız durumda bildiğim biri var. ve bu maaş için boşananlara ateş püsküren diğerleri de var. ama bu ateş püskürenleri de öyle iyi tanıyorum ki, ne ayakkabı kutusundaki milyon dolarları umursuyorlar, ne de trilyonluk arabaları...Boşanı p aynı evde yyaşamalarıbeni ilgilendirmiyor.devleti ve yetim hakkı beni ilgilendiriyor.esi olmayan kötü durumda olan kadınların hhakkıo para
Ille de dusmanlik , nefret olmasi mi gerekiyor? Hanim yanlis bir uygulama gormus ve rahatsiz olmus.
Konu sahibesi dogru olani yapiyor, dogru olanin yapilmasindan rahatsiz olmak nedir???
Zaten geliri olan insanlarin magdur ayagina yatip devleti yolmasi yanlis kardesim. Sizler de gorurseniz sizler de sikayet etmelisiniz, o para gercekten ihtiyaci olanlarin hakki , ayrica sizin de vergileriniz. Sizden kesilen verginin ihtiyaci olmayan birine gitmesini istiyor musunuz?
Düşmanımız yok aramız iyim Mal varlıkları da var durumu iyi. Yetim hakkı yemesinden vicdanım rahat etmiyorbu kadar ınatla devletın hakkını aradıgını duşunmuyorum doğrusu.
bu kadar durustlüğe önem veren bırı doğruları da söylemeli,
kim bunlar aranızdaki ilişki-düşmanlık ne?
ille de düşmanlık ve nefret olması gerekmiyor ama genelde öyle oluyor. daha doğrusu kıskanıyorlar bu maaşı alanları... inanın kendileri yapamayıp da başkaları yapabildiği için hınçlarından çıldırıyorlar genelde. yoksa gerçekte hiçbirinin umurunda değil yetim hakkı vs.Ille de dusmanlik , nefret olmasi mi gerekiyor? Hanim yanlis bir uygulama gormus ve rahatsiz olmus.
Konu sahibesi dogru olani yapiyor, dogru olanin yapilmasindan rahatsiz olmak nedir???
Zaten geliri olan insanlarin magdur ayagina yatip devleti yolmasi yanlis kardesim. Sizler de gorurseniz sizler de sikayet etmelisiniz, o para gercekten ihtiyaci olanlarin hakki , ayrica sizin de vergileriniz. Sizden kesilen verginin ihtiyaci olmayan birine gitmesini istiyor musunuz?