- 3 Mayıs 2015
- 13.320
- 48.749
- 598
Bu gemi hepimizin haklısınEvet dibe doğru bir şahlanma ne yazık ki
Ama daha kötü olsun diyenlere anlam veremiyorum bu gemi hepimizin battığında hepimiz batacağız.
Öyle yada böyle vesayet değişir biri gider başka biri gelir ama biz sabit kalırız iyi dileklerde bulunup iyi dua etmeli yine de..
Ay bunlar kuru ekmeği asfalta banar, padişahım çok yaşa der. Halk o kadar cahil ki, hak ettiği gibi yönetiliyor acımıyorum. Kuru yanında yanan yaşlar benim canımı sıkan. Yoksa bunlar yanarken su sıkan itfaiyenin hortumu modundayım. Röportajda çer çöp toplayıp beslenene versen mikrofonu akşama kadar şikayet eder, ama sandığa gittiklerinde görüyoruz. Gelen daha mı iyi olacak diyenlere de ayar oluyorum, hiçbir şey daha iyi olmayacak, çünkü gidecek olanlar koskoca bir enkaz bırakacak.Bazen dibi gormeyince yukari cikmak icin bi cabasi olmuyo bazılarının
Bazi sokak röportajlari var, adam, kadin anlatiyolar iste, bittik battik, gotumuzde don yooh, agliyirik, sonra kime oy vericen diye soruyo muhabir, cevabi duydugum o an ben bu ülkeden de, zeka seviyesinden de acaip şupheleniyorum, hani Turk milleti zekiydi? Alaka mi kuramiyo, ekonomiden marslilari mi sorumlu tutuyo napiyo anlamiyorum.Ay bunlar kuru ekmeği asfalta banar, padişahım çok yaşa der. Halk o kadar cahil ki, hak ettiği gibi yönetiliyor acımıyorum. Kuru yanında yanan yaşlar benim canımı sıkan. Yoksa bunlar yanarken su sıkan itfaiyenin hortumu modundayım. Röportajda çer çöp toplayıp beslenene versen mikrofonu akşama kadar şikayet eder, ama sandığa gittiklerinde görüyoruz. Gelen daha mı iyi olacak diyenlere de ayar oluyorum, hiçbir şey daha iyi olmayacak, çünkü gidecek olanlar koskoca bir enkaz bırakacak.
Ayni dayıdan bende de var gram acımıyorum.Bu gemi hepimizin haklısın
Ama o kadar hınç dolu nefret doluyum ki
Kendi batmam umurumda değil
Resmen intikam ateşi
Linçleneceğim ama cidden hiiiiç üzülmüyorum
Mesela annemler diyor ki dayın batmış. E dayımı da tanıyorum. Bi gram üzülüyorsam namert olayım. Oh diyorum çünkü biz bu adama yıllllarrrrca yalvardık. Şimdi çeksin. Ama şimdi soruyoruz ondan karşısı yok bu memlekette. Açık açık yazamıyorum ama anlayın
Ya bazılarına sürün diyesim geliyor. Vicdan kalmadı bendeAyni dayıdan bende de var gram acımıyorum.
Ve tıpkı sizin gibi düşünüyorum,belki ben de batıcam ama içimde şu olacak hep bu batişta benim asla bir payım yok
Her kk kadını geçinemiyoruz diye konu açacakHaftada bir açıyorduk olağan geçinemiyorum konusunu. Dün açılmıştı sırayı bozdunuz. Kapatın bunu haftaya açın lütfen.
Ben de açayım bari, akımdan geri kalmayayımHer kk kadını geçinemiyoruz diye konu açacakişin raconu bu.
Bebeklere bez buyuk israf, ananem usülü bez neyimize yetmiyo, yika tak geri, gunde 3 bezmis, yok artikAslında düşündüm de geçinmeyi bilmiyoruz.
Yemeyin efendim , et yemek zorunda mısınız ?
Giymeyin efendim , 10-15 yıllık elbiselerle idare edin.
Doğal gaz kullanmayın. Montla oturun evde.
Sonra ımm canınız her istediğinde börek , kek falan yapmayın. Gece çalıştırın , elektriğin ucuz olduğu zamanlarda.
Bebeklerinizde de günde 3 bez hakkı verin
Baştan aşağı komedi gibi.
O dağmatt çıkmış bağırıyordu dolar 10₺ olucakmış , ha hu ha falan diyordu
Aralarında en akıllı o çıktı , bastı gitti.
Peki bu dayilarin akil yerine geliyo mu battiktan sonra, yoksa hersey dışminnak marslilara mi baglaniyo?
Ben de yazacagim ,arkadasim da durumdan memnun degilmis ama kime verecekmisOlabildiğince kelimelere dikkat ederek yazmaya uğraşacağım. Arkadaşımın babası bu konuda gördüğüm en koyu taraftadır. Daha dün sordum arkadaşıma baban ne diyor bu gidişata diye. Memnun değilmiş gidişatı eleştiriyormuş ama suçu malum kişide değil etrafındakilerde buluyormuş. Etrafındakiler kandırıyor onu diyormuş
Sizce ben Kudracığımı hamile kalmaya ikna edip, sonra uykusuzluğu ile alay etmiş miyimdir ?Ben de açayım bari, akımdan geri kalmayayım
Topraklayacağım evladımı. Salacam çayıra çimene ızjsjdjsBebeklere bez buyuk israf, ananem usülü bez neyimize yetmiyo, yika tak geri, gunde 3 bezmis, yok artik
Dış mihrakların oyunu bunlar. Oyuna gelmeyin. Kriz teyet geçti, ehonomi de çok iyi.Bazi sokak röportajlari var, adam, kadin anlatiyolar iste, bittik battik, gotumuzde don yooh, agliyirik, sonra kime oy vericen diye soruyo muhabir, cevabi duydugum o an ben bu ülkeden de, zeka seviyesinden de acaip şupheleniyorum, hani Turk milleti zekiydi? Alaka mi kuramiyo, ekonomiden marslilari mi sorumlu tutuyo napiyo anlamiyorum.
Çıkar cebindeki telefonu bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?