Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım 3 senedir, her türlü bu konularda yorumum vardır ve bu gidişatın hiç iyi olmadığını söylediğimizde ‘şükürsüzlük’ ile suçlandık hep. Yok markaymış yok lüksmüş bla bla. Artık hiçbir şeye üzülmüyorum, insan düşünebilen bir varlık. Ve maalesef hakettiğimizi yaşıyoruz, kurunun yanında da yanıyoruz. Hala asgari ücretle birikim önerileri varken ohooo çok güzel günler bizi bekliyor.
Kızım sabahh yapmışş. Bende yatağımıza aldım öyle değiştirdim. Kocam sabahtan beriii söyleniyor bezi götür at dedim atmadı bende onun yattığı yere yakın koydum hxjsjdjdjjd şimdi bezi atıp , odaya koku sıktı bu çocukk ne yiyor Allah aşkına diyor kxjddj burnum kanadı az evvel diyor hxjsjdjsjdjjs
Kızım sabahh yapmışş. Bende yatağımıza aldım öyle değiştirdim. Kocam sabahtan beriii söyleniyor bezi götür at dedim atmadı bende onun yattığı yere yakın koydum hxjsjdjdjjd şimdi bezi atıp , odaya koku sıktı bu çocukk ne yiyor Allah aşkına diyor kxjddj burnum kanadı az evvel diyor hxjsjdjsjdjjs
Durumum o insanlarin hepsinden iyi, en az bikac tane son cikan ayfondan alabilirim ama benim de hic ayfonum olmadi ayfonu gectim elimdeki telefon 5bin lira bile değil.