• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye kadar…

🤫
Sanırım 3 senedir, her türlü bu konularda yorumum vardır ve bu gidişatın hiç iyi olmadığını söylediğimizde ‘şükürsüzlük’ ile suçlandık hep.
Yok markaymış yok lüksmüş bla bla.
Artık hiçbir şeye üzülmüyorum, insan düşünebilen bir varlık.
Ve maalesef hakettiğimizi yaşıyoruz, kurunun yanında da yanıyoruz.
Hala asgari ücretle birikim önerileri varken ohooo çok güzel günler bizi bekliyor.

Ben de yolladim kizi, gene uykum acilmis, gozler portlemis oturuyorum birazdan sizarim sana da gunaaydin 🥰
Kızım sabahh 💩 yapmışş. Bende yatağımıza aldım öyle değiştirdim. Kocam sabahtan beriii söyleniyor :D bezi götür at dedim atmadı bende onun yattığı yere yakın koydum hxjsjdjdjjd şimdi bezi atıp , odaya koku sıktı:D bu çocukk ne yiyor Allah aşkına diyor kxjddj burnum kanadı az evvel diyor hxjsjdjsjdjjs

Kızım sabahh 💩 yapmışş. Bende yatağımıza aldım öyle değiştirdim. Kocam sabahtan beriii söyleniyor :KK70: bezi götür at dedim atmadı bende onun yattığı yere yakın koydum hxjsjdjdjjd şimdi bezi atıp , odaya koku sıktı:KK70: bu çocukk ne yiyor Allah aşkına diyor kxjddj burnum kanadı az evvel diyor hxjsjdjsjdjjs
Sesli güldüm hdhdhbdbd😂😂😂

Back