Nereye kadar…

Kocasi asgari ucretli calişan, dugun takilarindan satip ayffon alan tanidigim var.
Yine mavi yakalı asgari ucretli calisan olup son model ayfonu bir şekilde zorla alanlar var ilginc bir şekilde.
Hiç ayfonum olmadı.

Bence de, yazın da dötümüze ve avret yerimize birkaç incir yaprağı taktık mı yeterli

Kandırılmalara doyamadı ki zaten..

Ewt ev kendimizin ama masraf cok kapıda araba bile kontağı açma vergisi kasko sigorta ne tarafa dönsek para lazım
Hersey Cok pahali gercekten... Allah Yardimciniz olsun

Bende korkuyorm, toplumsal olarak çökmüş haldeyiz , kârı koca çalışıyorz ucu ucuna yetiyor herşey, ev almak resmen hayal bizim için, daha bugün eşime kapıya zincir taktirmasini istedim , kapıya kargo geliyor veya kapıcı çöp almaya geliyor ama ben kapıyı açamıyorum, hele geçen samuray kılıçlı saldırı hala aklımda, sokakta yürürken acaba yanimda veya arkamdaki biri bana durduk yere kafayı takıp zarar verir mi diye endişeliyim, kız kardeşim dersaneye gidiyor eve gidene kadar aklım çıkıyor , buna bir dur denmesi lazım devlet büyükleri tarafından, geçim derdi insanları mahvetti , zenginlerin de ruhsal durumu pek iyi sayılmaz, toplum olarak mayınlı tatla gibiyiz adeta ...

Son düzenleme:
Hep musrifler toplanmış buraya Tek asgari ücretle 3 çocuk büyütüp her ay da birikim yapan geçim ustası, tutum uzmanı sensei üyeler nerde yaa...onlar olmadan hiç haz almıyorum fakirlikten

Okul tatilini degerlendirip yurtdisina gitmis olabilirler
Hoş ozellerin cogu ara tatil yapmadi, hepimiz biliyoruz ki cocuklari da koleje gidiyor.
Neyse onlarin mali bizim ceneleri yormasin.

Bebeklere bez buyuk israf, ananem usülü bez neyimize yetmiyo, yika tak geri, gunde 3 bezmis, yok artik

Geçen aylarda bi konuda mama ve bez kullanmayı şımarıklık diye adlandıran üye vardı. Ay aklıma geldi gece gece sinirden gülüyorum.
Ben hazır bez kullandım ama siz yıkayıp kullanın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…