- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
Hiç ayfonum olmadı.Kocasi asgari ucretli calişan, dugun takilarindan satip ayffon alan tanidigim var.
Yine mavi yakalı asgari ucretli calisan olup son model ayfonu bir şekilde zorla alanlar var ilginc bir şekilde.
Hiç ayfonum olmadı.
Aman bacım sus. Çayır çimene de vergi gelir.Topraklayacağım evladımı. Salacam çayıra çimene ızjsjdjs
Geldi geldiPeki bu dayilarin akil yerine geliyo mu battiktan sonra, yoksa hersey dışminnak marslilara mi baglaniyo?
Günde 3 bez miBebeklere bez buyuk israf, ananem usülü bez neyimize yetmiyo, yika tak geri, gunde 3 bezmis, yok artik
Allah belalarini versin diycem ama vermiyo, sinirim bozuldu
Bence de, yazın da dötümüze ve avret yerimize birkaç incir yaprağı taktık mı yeterliAslında düşündüm de geçinmeyi bilmiyoruz.
Yemeyin efendim , et yemek zorunda mısınız ?
Giymeyin efendim , 10-15 yıllık elbiselerle idare edin.
Doğal gaz kullanmayın. Montla oturun evde.
Sonra ımm canınız her istediğinde börek , kek falan yapmayın. Gece çalıştırın , elektriğin ucuz olduğu zamanlarda.
Bebeklerinizde de günde 3 bez hakkı verin
Baştan aşağı komedi gibi.
O dağmatt çıkmış bağırıyordu dolar 10₺ olucakmış , ha hu ha falan diyordu
Aralarında en akıllı o çıktı , bastı gitti.
Hayvanlari unuttunBen bu haberle yıkıldım... Bu ülkede kadın, çocuk,ağaç sevilmiyor bir de Atatürkçü ve akıllı zeki insanlar
Haklısın bacım.Hayvanlari unuttun
Anacim iste sizin bu müsrifliginizden batti ehonomi, gerekiyosa ille de bez kullanacam diyosan, konus bebegi ikna et, 3 ü gecmesin ne diyimGünde 3 bez mi
Çok iyimsersin
Umarım verir ki geberirler acı ceke cekeAllah belalarini versin diycem ama vermiyo, sinirim bozuldu
Kandırılmalara doyamadı ki zaten..Olabildiğince kelimelere dikkat ederek yazmaya uğraşacağım. Arkadaşımın babası bu konuda gördüğüm en koyu taraftadır. Daha dün sordum arkadaşıma baban ne diyor bu gidişata diye. Memnun değilmiş gidişatı eleştiriyormuş ama suçu malum kişide değil etrafındakilerde buluyormuş. Etrafındakiler kandırıyor onu diyormuş
Slm kızlar…Bu zamlar nereye kadar sürecek ya bu işin sonu,duru durağı yok mu,her hafta etiket değişir mi artık çalışanlar etiket değiştirmeye yetişemiyoruz diyor nereye kadar sürecek bu aldığımız kuş kadar maaşlarla nasıl yaşayacağız artık,hadi kendimizi kurtardık geçindik kıt kanaat diyelim ama illaki annemiz babamız abimiz ablamız birinden biri büyük sıkıntı yaşıyor el atmak gerekiyor ama neyle nasıl herkesi kendi haline mi bırakacağız,aile yok olacak bu gidişle,sosyal çöküntü yaşanacak,insanlar geçinemiyor,600 den aşağı bir mont yok ya ne olacak böyle,çok endişeliyim platform diye bi film vardı izleyenler bilir açlıktan insanlar birbirini yiyorlardı sonumuz öyle mi olacak çocuklarımız İçin çok endişeliyim gasplar,hırsızlık,cinayetler daha da artacak,büyük bir sosyal çöküntünün içerisindeyiz nereye kadar sürecek bu,pahalılıktan ziyade insanların yokluktan yapabilecekleri korkutuyor artık beni,çocuklarım İçin kendim için ailem için toplum İçin çok korkuyorum
Hersey Cok pahali gercekten... Allah Yardimciniz olsunEwt ev kendimizin ama masraf cok kapıda araba bile kontağı açma vergisi kasko sigorta ne tarafa dönsek para lazım
Bende yeni bandan cikmisken agzimi hic acmayim diyorumBuna cevap verirdim de vallahi banlanmak istemiyorum. Yasaklı konulara girerim işin içinden çıkamayız sonra.
Bende korkuyorm, toplumsal olarak çökmüş haldeyiz , kârı koca çalışıyorz ucu ucuna yetiyor herşey, ev almak resmen hayal bizim için, daha bugün eşime kapıya zincir taktirmasini istedim , kapıya kargo geliyor veya kapıcı çöp almaya geliyor ama ben kapıyı açamıyorum, hele geçen samuray kılıçlı saldırı hala aklımda, sokakta yürürken acaba yanimda veya arkamdaki biri bana durduk yere kafayı takıp zarar verir mi diye endişeliyim, kız kardeşim dersaneye gidiyor eve gidene kadar aklım çıkıyor , buna bir dur denmesi lazım devlet büyükleri tarafından, geçim derdi insanları mahvetti , zenginlerin de ruhsal durumu pek iyi sayılmaz, toplum olarak mayınlı tatla gibiyiz adeta ...Slm kızlar…Bu zamlar nereye kadar sürecek ya bu işin sonu,duru durağı yok mu,her hafta etiket değişir mi artık çalışanlar etiket değiştirmeye yetişemiyoruz diyor nereye kadar sürecek bu aldığımız kuş kadar maaşlarla nasıl yaşayacağız artık,hadi kendimizi kurtardık geçindik kıt kanaat diyelim ama illaki annemiz babamız abimiz ablamız birinden biri büyük sıkıntı yaşıyor el atmak gerekiyor ama neyle nasıl herkesi kendi haline mi bırakacağız,aile yok olacak bu gidişle,sosyal çöküntü yaşanacak,insanlar geçinemiyor,600 den aşağı bir mont yok ya ne olacak böyle,çok endişeliyim platform diye bi film vardı izleyenler bilir açlıktan insanlar birbirini yiyorlardı sonumuz öyle mi olacak çocuklarımız İçin çok endişeliyim gasplar,hırsızlık,cinayetler daha da artacak,büyük bir sosyal çöküntünün içerisindeyiz nereye kadar sürecek bu,pahalılıktan ziyade insanların yokluktan yapabilecekleri korkutuyor artık beni,çocuklarım İçin kendim için ailem için toplum İçin çok korkuyorum
Hep musrifler toplanmış burayaTek asgari ücretle 3 çocuk büyütüp her ay da birikim yapan geçim ustası, tutum uzmanı sensei üyeler nerde yaa...onlar olmadan hiç haz almıyorum fakirlikten
Bebeklere bez buyuk israf, ananem usülü bez neyimize yetmiyo, yika tak geri, gunde 3 bezmis, yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?