nereye gıdıyoruz bız ? :(

1 ay henüz erken derken haklı ama ne demek ailemin kabul edeceği biri olmalı sanki manavdan karpuz seçiyor, çok da takılma ve sakın o adım atmadıkça sen bir adım yaklaşma önce fikirlerini olgunlaştırsın

Çok zor..
Ne olur biliyor musun bu adamla ?
Hadi bişeyler oldu başladınız..
İş ciddyete gidiyor..
Her şeyinizi sorgular..
Acaba bunu mu demek istedi ?
Buda aldaır mı?
Buna nasıl davranmalıyım ?
Yumuşak olmıyayım ki benden korksunda yapamasın hiç bişey..
Didik didik eder herşeyi..
Zor olur ..
Bencede ya mesafe koyun veya konuşmayı bitirin..
Çünkü onda daha bitmeyen şeyler var

onuda soyledım. sen o kızı unutamamıssın dedım. unuttum dıyo yemın ederım aklıma bıle gelmıyo dıyo. ıcımde ne nefret ne sevgı var dıyo. ama ıcımdekı guvenı yok ettı sadece dıyo. aynı seylerı yasayacakmısım gıbı hıssedıyorum dıyoo. o zaman gercekten unutamadı hala o kızı. yada kuyruk acısından unutamadıgını sanıyo

Sadece size ve başkasına daha temkinli yaklaşır :)
güvenle alakalı sıkıntı yaşıyor olabilir bu durum yüzünden..
Çünkü bende yaşıyorum onu..
Eski ilişkimde aldatıldım ve bununla 3 yıla yakın zamandır beraberim var korkuyorum..
En ufak şeyden bişey arıyorum..
Ama içinde bi yerlerde o kız olabilir..
Benim erkek arkadaşımda benden önce bi kızı çok sevmiş ayrılmışlar..
Ben o kızı hala kafama takarım..
Keşke o kızdan sonra başkalarıyla çıksaydı derdim bi aralar çünkü o arada unuturdu diye düşünüyorum..
Veya daha çok aklına gelirdi bilemem ama önceden birini çok sevmesi canıı hala acıtır benim..
Acaba içinde bi yerinda o kıza ait bişeyler var mı diye..
Ve bunu hiç bi zaman gerçekten öğrenemicem

suan pısman gıbısın oyle bırıyle bırlıkte olmaktan gıbı ? bana onermıyomusun yanı yasayan bırı olaraktan boyle bıseyı ben ne yapayım kalayım mı gıdeyımmı. herkes bırak dıyo, ama gonlum bı kac hafta daha bekle gor dıyoo...

Bir kez aldatıldı diye bunu bütün kadınlara genelleyen insan olgun bir insan değildir. Kendisine göre değilde, ailesine göre kız araması da çok fazla aileci bir adam olduğunu gösterir. Bugün kendi kararlarını hiçe sayıp evlenmek için ailesinin istediği kızı arayan adam, yarın ailesi o kızdan soğursa kapıyı gösterecek adamdır. Bana kalırsa böyle sorunlu tiplerden uzak dur. Kimsenin yara bandı olmak zorunda değilsin. Erkek kıtlığı yok ya, dışarıda birlikte olduğunda gerçekten mutlu olacağın adamlar dolaşıyor. Bu ısrar niye ?

Pişman mıyım emin ol bilmiyorum..
Benim erkek arkadaşımın 4.5aylık bi durummuş ve 5-6 unutamamış kızı
Ben mesela önceki ilişkimde aladatılmamla beraber bunda çok zorluk yaşadım açık gözlüde oldum aslında..
Pek önermiyorum..
Çünkü adam kendini biliyor sevemez..
Sevmiş olsa bi kaç yıl geçmiş üstünden birileriyle denerdi..
Hadi denemedi sizede bu şekilde davranmazdı..
Davrandı diyelim sonunda aklı başındaysa;
-Kusura bakma ama benim yaralarım var iyileşmiyor senide yıpratmak istemem derdi..
Ama sizinkisi garip bişey..
Şimdi gidin veya durun diyemem ama şu şekilde yapabilirsiniz;
Durun !! ama!!!! çok dikkatli olun hal e hareketlerine iyice bakın gözlemleyin size karşı tavırları davranışları nasıl..
Açıkçası ben halada korkarım erkek arkadaşımın beni aldatmasından..
Burda
-Aaaa bunda özgüven eksikliği vaaaarrrmiişşşşş derler ama var evet !!
Aldatılıncada ben hiç
-Amaaaann biri gider diğeri gelir demedim..
Haa geldide yaralarım hala beni acıtır tekrar yaşanır mı diye dürter..
Özgüvenim eksik olabilir ama yapıcak bişey yok..
Sevgilimde o kızı sevmiş baya beni daha çok sevdiği söylese bile pek inanamam açıkçası..

cok saol gercekten verdıgın cevap ıcın.. uzun uzun anlatmıssın durumu... dedıgın gıbı hal ve hareketlerıne gore davranıp bı kac hafta daha bekleyeyım dıyorum.. cok saol gercekten tekrardan..
herkese ayrı ayrı tesekkurler..

Önemli değil :)

sana kıymet vermyecek kendini ağırdan satıyor günü gelip sen ağladığında ben sana demiiştim hatayı kendi ara diyecek bahanelere sahip olacak..dünyaya güvensiz bencil rabbena hepbanacı bir adama bakmaya geldiysen zaten tanımadan herşeyine he demişin Allah selamet versin..ama ince ele sık doku bu adam gerçekten sevemez bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…