Nereye gider bu ilişki

Uzaktan tanisilma olmuyor .ben o ise girmezdim ilk işimi elime alırdım .herkes evlenen ne kadar yağ bal sonra evlenince ne olacak

Yorumunuz benim için çok değerli teşekkür ederim.

Tülay Kök'ün sıkı takipçisiyim 3 yıldır. Kendisi 2 kez kanseri yenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sınırlar başlıklı videosu arada bir dinlerim. Hayır sözcüğünü kullanma sıklığını artırmayı ondan öğrendim. Sabahları kahvaltı yaparken eşimle dinleriz.

ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz? ben eşimle tanıştığımda eşimin ailesi iflas etmişti ve her şeyleri gitmişti, eşim lise okurken, üniversite okurken hep çalıştı durdu. bizim nişan zamanında babasıyla ortak bir ofis açtılar ve durumları yavaş yavaş toparladılar. ben bir evin bir kızıyım ailem durumu öğrenince "çalışmayı seviyorsa hiç korkma" dedi. biz evlenmeye karar verdiğimizde kendi yağımızda kavruluruz işte diye düşünüyorduk. sonradan işler öyle bir toparlandı ki her istediğimiz oldu çok şükür. durumu çok iyi olan biri de iflas edebilir, durumu olmayan biri de yükselebilir. önemli olan karşınızdaki insanın karakteri, gerçekten çalışmayı seviyor mu? ben eşimi çok uzun süredir tanıyordum, siz daha 8 aydır görüşüyorsunuz onda da sıklığını bilmiyorum. ne kadar tanıyorsunuz? mesela böyle bir durumda bedelli için kredi çekmesi gerçekten iş probleminden mi? tek mi yaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…