- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Yolunu çizme çalışmalarına sevindim esmerimsin. Ben sana daha önce de söylemiştim yaşadığın ülkede şehir değiştir Türkiye'ye gelme diye. Ama madem ısrarlısın bence Ordu daha iyidir.
kesınlıkle ordu kuzenım orda hemsıre ve ıstanbuldan oraya gecti seviyo.huzurlu ve yasanılası yer...hakkında hayırlı olsun canım.kizlar ben ya antep yada orduya gidicem, sadece karar veremedim..
siz olsaniz nereyi secerdiniz??
neresi daha yasanilir? iki yerdede (kiz) kuzenim var okuyan.. ikiside kiraci, ikiside kabul ediyor beni, ev arkadasi olabiliriz diye.. hatta bu fikri onlar aklima yatirdilar..
Eşinden ayrıldın galiba. .antepde cok yakiskli erkekler varmis bilmiyorum
Ordu dedim ama size de keinlikle katılıyorum karadeniz insanı konusunda... Bence durun durduğunuz yerde ya :) Ne Ordu, Ne Antep..Ben olsam Ordu'ya gitmezdim bilmiyorum Karadeniz bölgesi insanı bir değişik geliyor bana daha soğuklar gibi geliyor hepsi değil ama Ordunun insanları Gaziantep daha güzeldir bence hem yeme kültürü çarşıları bilemiyorum Ordu da daha çok sıkılırsınız gibime geliyor araştırın bakın ona göre karar verin ama benim bu iki seçeneğim olsaydı Antep derdim.
Ordu dedim ama size de keinlikle katılıyorum karadeniz insanı konusunda... Bence durun durduğunuz yerde ya :) Ne Ordu, Ne Antep..
Eşinden ayrıldın galiba. .
Ben olsam Ordu'ya gitmezdim bilmiyorum Karadeniz bölgesi insanı bir değişik geliyor bana daha soğuklar gibi geliyor hepsi değil ama Ordunun insanları Gaziantep daha güzeldir bence hem yeme kültürü çarşıları bilemiyorum Ordu da daha çok sıkılırsınız gibime geliyor araştırın bakın ona göre karar verin ama benim bu iki seçeneğim olsaydı Antep derdim.
Üzüldüm ..evet ayrildim.. ve yenice bosandim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?