neresi daha cazip?

Üzüldüm ..
Uğruna fedakâr olunmuş bir aşktı..
Nasıl kabul etti mario

off onun adini görmek, okumak, duymak, o Kadar icimi acitiyor ki..Garip bir sekildede kalbim daha hizli atiyor.. heycan duyuyorum.. o Kadar beni üzmesine, yalniz birakmasina ragmen... buralardan gitmek istememin sebebi zaten o ve yasadiklarim.. baska türlü atlatamam unutamam gibi geliyor yasadiklarimi..

coktan bitmisti zaten, hatta biter bitmez baska birine gidebildi, sevgilisi var..

ask felan degildi, salaklikti..aptallikti benim acimdan..

onun acisindan, degisik bir tecrübeydi, baska kültürden gelmis bir kadin tarafindan sevilmeyi tecrübe edinmek istedi heralde..beraberlik, evlilik yasamak istedi belkide bilmiyorum..

off onun adini görmek, okumak, duymak, o Kadar icimi acitiyor ki..Garip bir sekildede kalbim daha hizli atiyor.. heycan duyuyorum.. o Kadar beni üzmesine, yalniz birakmasina ragmen... buralardan gitmek istememin sebebi zaten o ve yasadiklarim.. baska türlü atlatamam unutamam gibi geliyor yasadiklarimi..

coktan bitmisti zaten, hatta biter bitmez baska birine gidebildi, sevgilisi var..
InAnmayO rum.. Bu kadar basit mi yani..
Kız da mı Macar ..

yasadiklarimi bir ben bir Allah biliyor.. allahim aklimi koru diye gecelerle dualar ettigimi bir ben biliyorum.. sigaralara dostmus gibi sarilmayi ben biliyorum.. sonrasinda o pis sigara kokusu iyice bedenime sindiginde kendimden igrenmeyi ben biliyorum birde Allah biliyor..

Onun uğruna neden olsun ki. .
Mario da yara açan sensin....
Güzel deyip durma. .
Belki sana şu an öyle geliyor..
Üzülme de..

herneyse olan oldu, gecmis gecmiste kalsin.. onunla bir bagim kalmadi..

onunla ilgili düsüncelerimden kurtulmak ve önüme bakmak istiyorum.. o yüzden gitmeyi istedim ama bu malesef düsündügüm Kadar kolay degilmis..

sanirim ayni ülkede kalip, baska sehirlerde denicem sansimi.. türkiyede isim cok zor.. her iki sehirde kiz kuzenlerim var ama ikisininde ciddi iliskisi varmis.. onlarin yaninda kalmayi düsünmüstüm calisirim diye fln ama onlar evlenmeye kalkip gitse tek basima kalicam o sehirde.. sonra yine ve yeniden sil bastan olmasin.. bu taraflar en azindan bildigim yer.. hem ailemin yakininda olmak bana huzur veriyor.. her ne Kadar görüsmesekde..

Bu forumda hayatının yoluna girmesini istediğim kişilerin başında sen varsın çilem. Keşke toparlansan.

Sen kendini daha iyi bilirsin
Ama lütfen azıcık frene bas emi..
Yeni sulara yelken açmakta acele etme...

ordu varken antepi düşünme bile. antep güzeldir belki ama rahat mı orası tartışılır işte.

Ben olsam Ordu'ya gitmezdim bilmiyorum Karadeniz bölgesi insanı bir değişik geliyor bana daha soğuklar gibi geliyor hepsi değil ama Ordunun insanları Gaziantep daha güzeldir bence hem yeme kültürü çarşıları bilemiyorum Ordu da daha çok sıkılırsınız gibime geliyor araştırın bakın ona göre karar verin ama benim bu iki seçeneğim olsaydı Antep derdim.
Ordu da yaşıyorum aslen Eskişehirliyim. neredeyse 2 yıl olucak... nefret ediyorum burdam. Evlilik nedeniyle geldim mutsuzum... insanlarını sevmedim.

suan yasadigim yerdeyim ve burasi bana hic iyi gelmiyor..

antepi görme firsatim oldu ve cok karisik geldi bana.. ve cok sicakti öyle böyle degil.. cesme suyuda ayri bir sorun.. kokuyor.. hadi icmeye Hazir su kullaniyorsunda, elini yüzünü yikadinmi böyle güzel olmayan bir koku kaliyor.. orduya gidemedim ama antep olmayacak.. belki yasadigim ülkenin baska sehrileri olur kafam cok karisik.. cok mutsuzum..
Orduya geldin mi... bende bursa yaşıyorum aslen Eskişehirliyim eşim nedeniyle burdayım.. hiç sevemedim...

Back
X