- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Kesinlikle ordu derim benorda gayet yakışıklı tipler bulabilirsin tek kriter buysa
Antep gelışmiş ve büyük bir şehır .Şahsen kendıme adıma söyleyım ben istanbulda yasıyorum ve alıştım artık buyuk sehırlere küçük bir şehre gittiğimde yapamam zorluk çekerım gıbıme gelıyor .
Anladım tatlım sadece takıldım sana eğitim içinmi gidiyorsunyok canim bu isin sakasiydi, kriterim bu degil, iki yeride hic bilmiyorum da, antepdeki kuzenim buraya gel Burda fistik gibi cocuklar var diyoro yüzden yazdim onu
Anladım tatlım sadece takıldım sana eğitim içinmi gidiyorsun
Antep taantep daha mi büyük ve gelismis ordudan?
Ozaman kuzenlerini bi ziyaret et iş olanaklarına bak neresi içine sinerse orayı tercih et ben olsam öyle yapardım heralde ordu antepe göre daha küçük ama sewimli insanları çoook candan we tatlılar.. antepliler yanlış anlamasın amanhayir yeni bir Hayat kurmak icin, Yurt disinda yasiyorum ben ve cok sorunlu bir hayatim var, yeni birseyler denemek icin, icimde kalmasin diye gitmek istiyorum, beni tutan hic birsey yok cunku yasadigim yerde, calisicam, is bulucam, zaten idarelik biraz birikmisimde var, baktim olmadi geri dönerim diyorum.. en azindan denemis olurum.. acabalar, keskeler kemirmez beynimi..
iki yere de git ve 2şer hafta kal ona görede karar ver.yurtdışında yaşadım diyorsun sana tavsiyem rahat hareket edebileceğin bir yerde yaşa.zira ülkemizde mahalle baskısı diye bir kavram var.hayir yeni bir Hayat kurmak icin, Yurt disinda yasiyorum ben ve cok sorunlu bir hayatim var, yeni birseyler denemek icin, icimde kalmasin diye gitmek istiyorum, beni tutan hic birsey yok cunku yasadigim yerde, calisicam, is bulucam, zaten idarelik biraz birikmisimde var, baktim olmadi geri dönerim diyorum.. en azindan denemis olurum.. acabalar, keskeler kemirmez beynimi..
Antep ta
Ozaman kuzenlerini bi ziyaret et iş olanaklarına bak neresi içine sinerse orayı tercih et ben olsam öyle yapardım heralde ordu antepe göre daha küçük ama sewimli insanları çoook candan we tatlılar.. antepliler yanlış anlamasın amanorasıda güzel büyük bi şehir
dar gelir oralar sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?