Nerenin Göcmenisiniz

nerenin göcmenisiniz???

• Ankete Katılan
    236
  • Konu Sahibi EU1
hayir güldenizcim bölümde duzenleme ve ekleme yapiyorum hepinizi dusunmek lazim öyle degilmi
sizler bizi yönendirinki bizde siz göre konulari buraya getirelim:asigim:

• Konu Sahibi EU1
yunanistan-selanik
mübadele torunuyum :icecream:

• Konu Sahibi EU1
anneannem selanik kavala
babaannem ruscuk ve varnadan göçmüşler

• Konu Sahibi EU1
ben degilim:icecream:
ne var ne yok siizn oralarda anlatta ekliyim buraya:asigim::asigim:

kız ben neblem :tomato:
babanem ananem dedelerim çocukken gelmişler türkiyeye onlar anlatırdı ben hiç görmedimki oraları :icecream:

• Konu Sahibi EU1
Yugoslavya____Kosovalıyım.....

biz yani anneannemler yogoslavya manastırdan göçetmişler yani arnavut oluyor anne tarafım

aaa sendemi barcman ablamm yaa:1hug::1hug:

evet gülsenimciğim baba tarafımın gözleri hep masmaviydi bende mavi gözlerimi oradan almışım hamur işlerine düşkünlüğümde rahmetli ananeciğimin rumeli yemeklerinden puf börekleri, kol börekleri, mantılar ,gözlemeler, maviş tatlılarıyla büyüdüm babaannemden öğrendiğim tek bulgarca sözcükse LE KA NOŞ
iyi akşamlar demekmiş sizin bildiğiniz sözcükler varsa paylaşalım

ananem selanik göçmeni.

eşim göçmen,baba bulgaristan plevne , annesi makedonya tikveşli...

kafkasya dan göçmüş dedemler
istanbula şu an istanbuldayız
a.s.

kafkasya dan göçmüş dedemler
istanbula şu an istanbuldayız
a.s.

bulgaristan pazarcık ilçesi belen köyünden gelmiş dedemler ama ben hiç gitmedim oralara çok merak ediyorum inşallah birgün gidip görücem :)

benim annemde yunanistan göçmeni annanem müslüman olmuş anne tarafım hep hristiyan her sene gider annem teyzelerine biz e daha gitmek kısmet olmadı kalimera kızlarr anneannemin eski ismi hırsula papadabulus muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…