Nerenin Göcmenisiniz

nerenin göcmenisiniz???

• Ankete Katılan
    236
ananem 2 yaşında gelmiş buraya büyümüş evlenmiş çok sonra ailesini aramış bulmuşyunanistana gitmiş (nur içinde yatsın)............

bizde bulgaristan göçmeniyiz arkadaşlar.1989da göçmüşüz buralara.

benimde halam 1 yaşında iken gelmiş bizimkiler ama bulgaristana çok gittim bizimkilerin akrabaları var güzel yerler ama donuk ve itici türkiyem gibisi yok.vatanım gibisi yok ne mutlu türküm diyene

babaannem yunanıstan.dedem romanya.(annemın babası olan dedem).harflerını bılıyorum okuyorum ama anlamıyorum anlamını.calımera kızlarrrrr.

benim anne tarafım rusyadan gelmiş dedem çocukken..dedemin de bitarafı rus bi tarafı abhazmış sanırsam..ay karışık bişeler işte :)

bızde 1950 bulgarıstan gocmenıyız anne plovdıv (fılıbe) baba sumnu hala bır suru akrabalarımız var orada en son 10 yıl once gıtmıstım plovdıve sevgıler

babamın dedeleri 1893 bulgaristan göçmeni.
hala bulgarisatnda varmış akrabalar ama nerde kimbilir.
bulgarisatnın kayacık kasabasından.
ananemin tarafıda yunanistan selanik göçmeniymiş.mayadağlı diyorlar onlara köyde bilen varsa ne dir hep merak etmişimdir.

Baba tarafım Selanik (mübadil torunuyum)
Anne tarafımı tam bilmiyorum ama pomaklık var biraz da Zonguldak karışımı.

selamlar benim babam ve babamın ailesi yunanistan-iskeçe göçmeni ama mübadilmiyim bilmiyorum :))).her yaz gider babam çok güzel oldugunu söler...

baba tarafım kafkasyadan göçetmiş buraya yerleşmiş
annem erzurumlu

keşke Kafkasya da eklenseydi ankete. neyse sağlık olsun...

ben de Kafkasya göçmeniyim.:teytey:

benim anne tarafım girit-selanik,baba tarafım arnavut-selanik BENDE GÖÇMENİM:roflol:

babaannem selanik göçmeni:teytey:
dedmin dedeleri Bulgaristan:teytey:
anne tarafım karadeniz:teytey:
bendede azda olsa göçmenlik var..
a.s

benimde anneannemler yugoslavya piriştina yani bizde arnavutuz hemşerim

dedemler de bulgaristan göçmeniymiş.istanbul a göç etmişler

X