Kesinlikle canım, hem eşin hem çocuğun hem üniversite çok zor olurdu ama azmine hayran oldum harikasın :)
Çok teşekkür ederim,Allah herkese herşeyin en hayırlısını versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canım, hem eşin hem çocuğun hem üniversite çok zor olurdu ama azmine hayran oldum harikasın :)
canım Erzurum o kadar güzel bir yer ki ilk giden hep önyargılı gider,gidince de okul bitsin istemez,gidince anlıycaksın canım,orası bambaşka bi yer,,
sen kacla gırdın canım ????İstanbul Üniversitesi - Türk Dili ve Edb.
Tebrik ederim kızlar :) Açıkçası beklediğimden düşük geldi.. Puanlar acaip yükselmiş..
ıstanbul Üniversitesi - Türk Dili ve Edb.
Tebrik ederim kızlar :) Açıkçası beklediğimden düşük geldi.. Puanlar acaip yükselmiş..
sen kacla gırdın canım ????
puanlar yükselmedi gözdem18 aksine baya bi düşmüş,çevremde bekledğinden çük yüksek yerlere yerleşen o kadar çok insan var ki...10 eksiği olupta genede yerleşenler var..sanslı bi seneydi..hayırlı olsun herkese..
benımde eskıden kazandıgım yarım bıraktıgım okulum
baska bır bolum sectım sonrasında
artık hergun laleli/beyazıt yapar durursun canım :)
tebrık ederım buarada
ist unı. kazananlar cok sanslı(yer bakımından merkezı ve tarıhle ıcıce) helekı beyazıt kampus bır nımet ıngılızcenızı gelıstırmek ıcın etrafdakı turıstlerle bol bol konusabılırsınız
343 puanla CADIARZU Bölüme birinci giren 344 le girmiş.