• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereleri kazandınız kızlarrrr

canım Erzurum o kadar güzel bir yer ki ilk giden hep önyargılı gider,gidince de okul bitsin istemez,gidince anlıycaksın canım,orası bambaşka bi yer,,

Ablacım yorumun için çok teşekkür ederim.Yerleştirme sonuçları açıklandığından beri Erzurum hakkında çevremden o kadar çok olumsuz yorum aldım ki böyle güzel yönlerini duyunca nasıl sevindim bilemezsin.:)

ıstanbul Üniversitesi - Türk Dili ve Edb.

Tebrik ederim kızlar :) Açıkçası beklediğimden düşük geldi.. Puanlar acaip yükselmiş..

benımde eskıden kazandıgım yarım bıraktıgım okulum
baska bır bolum sectım sonrasında
artık hergun laleli/beyazıt yapar durursun canım :)
tebrık ederım buarada
ist unı. kazananlar cok sanslı(yer bakımından merkezı ve tarıhle ıcıce) helekı beyazıt kampus bır nımet ıngılızcenızı gelıstırmek ıcın etrafdakı turıstlerle bol bol konusabılırsınız

puanlar yükselmedi gözdem18 aksine baya bi düşmüş,çevremde bekledğinden çük yüksek yerlere yerleşen o kadar çok insan var ki...10 eksiği olupta genede yerleşenler var..sanslı bi seneydi..hayırlı olsun herkese..

aynenn 2 kısıden bırı unıversıte muhabbetı dogru cıktı valla.. gercıı ben hıc beklemıyordum edebıyatlarda oynas oynasa 3 puan oynar dıyordum nerden bıleyım 8 puan oynucanı =)))

benimden beklediğimden aşagısı geldi bende puanların yükseldigini düşünüyrm kesin girerim dedigim yerler gelmedi :/

sen kacla gırdın canım ????

343 puanla CADIARZU Bölüme birinci giren 344 le girmiş.

puanlar yükselmedi gözdem18 aksine baya bi düşmüş,çevremde bekledğinden çük yüksek yerlere yerleşen o kadar çok insan var ki...10 eksiği olupta genede yerleşenler var..sanslı bi seneydi..hayırlı olsun herkese..

Sözelde kesinlikle değildi 3 puan yükseldi sözel 1-2 puanla asıl üniversiteyi kaçırdım kaydirigubbakcemile3 Ama yinede çok mutluyum çünkü asıl hedefim İstanbul Üniversitesiydi kaydirigubbakcemile2

benımde eskıden kazandıgım yarım bıraktıgım okulum
baska bır bolum sectım sonrasında
artık hergun laleli/beyazıt yapar durursun canım :)
tebrık ederım buarada
ist unı. kazananlar cok sanslı(yer bakımından merkezı ve tarıhle ıcıce) helekı beyazıt kampus bır nımet ıngılızcenızı gelıstırmek ıcın etrafdakı turıstlerle bol bol konusabılırsınız

Çook teşekkür ederim canım ama bazı soru işaretleri var kafamda sana danışayım o zaman dur kaydirigubbakcemile3

valla bende turk dılı ve edebıyatı kazandım.. 311 le gırdım =) kou ye hemde... yaklasık 10 puan dustu... sen neden o puanla edebıyat okuyon kı canım hedefın mıydı ben olsam gıderdım turkce ogr.ne

sözel de oylee canım kou 319 le kapamıstı turk dılını ben 311 le gırdım =)) benden dusuk de vardır belkı dusunun yanı.. aman neysee arttı veya azaldı herkes ıstedıgınee gırdımıı sorun yok.. herkese hayırlı olsunn valla

Back