• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereleri kazandınız kızlarrrr

edebiyat kazananlara ayrıca sevindim.ben de bu sene edb bitirdim kızlar
mrk ettiğiniz bişi olursa çekinmeyin yerimseniben

evet bende evden hazırlanıcam için bayağ çalışmam lazım ama edebiyat için 3 sene uğraştım bu bölümde şansıma yeni açıldı bende aöf yazdım inşallah başarılı olurum

tbr canm.. bende kou edebıyat ınss aöf de zorlanmazsın cunku edebıyat cok zor bı bolum =(

evet bende evden hazırlanıcam için biraz çekiniyorum bayağ çalışmam lazım ama edebiyat için 3 sene uğraştım bu bölümde şansıma yeni açıldı bendebu sene aöf yazdım inşallah başarılı olurum

calıs canm.. benmde ortak alan oldugum ıcın belırlıydı sececegım bolumler... edebıyat kısmet oldu 2. ogretım ama olsn =))

ayyyyyy gozum korktu valllaa... =)) kolay de nolurr

çalışınca oluyo cnm.eski yazıyı biraz biliyosan daha kolay yaparsın
doğrusu osmanlıcadan kalan çok oldu.geçemediler bi türlü
120-130 kişilik sınıftan 80 kişi mezun olduk..

=)) bende sımdıden bıraz bakıyorum canım osmanlıcaya gozum korktu dogrusu ama arkdsım var bılen yardım edecek oyle dedı..

=)) bende sımdıden bıraz bakıyorum canım osmanlıcaya gozum korktu dogrusu ama arkdsım var bılen yardım edecek oyle dedı..

bana da başlamadan önce bak demişti edb hocam ama bakmadım :)
az çok bildiğim arapçam işe yaradı bende :))
korkutmayım gözünü yaparsın bi şekildeopuyorumnanaktan
sen okula ara mı verdin 89lusun sanırım

yok 2. hazrlanısım canım aslında gecen sene daha yuksek yaptım ama gırememıstım =) bu sene sanss aldı kou

valla öyle bı sanss kı anlatamam öyllee umutuszca bakmıstım kı ekrana =)) o yazıyı goruncee dılım tutulduu

yaa heycan %10 vardı valla cunku olmucak dıyordu %90lık kısmım sınvdan sonra okadar agladım kı ben bunu hakettım mı dıye =)) ama yerlestıgımı goruncede sevıncten agladım super bırseymıs

tebrkler arkadaşlarrrr

benim de kuzenim tam burslu Işık Üniv. MAtematik Müh. kazandı...:)))))))

Back