• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereleri kazandınız kızlarrrr

vayy ben benim girdiğim senede puanlar acayip düşmüştü sene 2006 ama sadece ea lık bölümünde ben 315 puanla edebiyata girememiştim şimdi arkadaşları görünce çok şanslılar diyorum ama allahtan bende boşta değilim 3sınıfa geçtim kızlar maliye okuyorum nerden nereye sözel tercihimden tek ea bu vardı şans kısmet demekki allah tüm kazananların yolunu açık etsin önünüzde çok güzel günler sizi bekliyo aman ayaklarınız yere iyi bassın ailenizden ayrı yerlerde kendinize güveniniz tam istek ve hedefinizden şaşmadan ilerleyin insan yaşadıkça öğreniyo gerçi ben ne desem boş şimdi herkese başarılar asıl sınav şimdi başlıyo hayat sınavı yaniopuyorumnanaktan

ayrıca arkadaşın verdiği linkten puanlara baktım da ne çok düşmüş kızlar puanlar 2006 da da fazla düşüş var çok mu zordu bu sene yaw valla çoookk şanslı bu senekiler

sınavdan cıktıgım andan berıı zordu zordu deyıp durdum ama sözeller ıcın mat.lara bakacak vakıt yoktu dusunun yanı.. 311 le gırdım benden sanslısımı var bee =)) cok mutluyum..

bır de hatırlatayım bunlar sısırılmıss puanlar kızlar benm hesapladıgımda 300 cıkıyordu hep kat sayı muhabbetıne boyle yuksek geldı dusunsenızee 300le kocaeli edebıyat :P:P saka gıbıı

ya kızlar k.bakmayın konuyla alakalı değil.bn kazanamadım.bos kntenjanların nereler olduğunu nasıl öğrenebilirm.

hepimiz için hayırlı olsun kızlar sınava girdiğim yeri kazandm bi daha o fakülteye hayatta giremem diye düşünüyodum hala çok şaşkınım süprizzzzz

acıkcası cok hayal kırıklıgına ugradım ben :S ilk bolumun puanları yukselmiş 2bolumun dusmus snırsam kocaeli hmşirelk beklemediğim bi yerdi sevinemedm bile senağlama

nıye canım umuttepe hastanesınde yapacaksınız sanırım egıtımı ve kocaman bıyer harıka bencee okulun dıbınde zaten...

nıye canım umuttepe hastanesınde yapacaksınız sanırım egıtımı ve kocaman bıyer harıka bencee okulun dıbınde zaten...

evet cnm ztn merkez kampus umuttepe orda olmak guzel de işte okul öncesi öğrt yaxcaktm ist aydında burslu tutmaz die yazmadm bnden 6 puan dusukle kapamıs moralim bozuldu :) ist bilimde hmşirelik istiodum ggcen seneki puanından 10 puan yukselmiş o d aolmadı malesef 3 puanla :s kocaeli iyi bi yer ama :) buna şkürr :gitme::sinifsinif::kedi:

takma canımm böylesı hayrlısıymıs... kou cok guzeldır valla bı kent var sankı kampusun ıcınde.. bende 2. ögretmm dıye önce bozuldum ama snra dusundum böle daha ıyı =)) kım kalkcak sabahn 7sınde =)) sevgılım 1. ogretım ama benım ıcın alttan derslerını 2. ögrt derslerıne grceekk :P:P dha ne olsun ohh miss

bende kahramanmaraş bilgisayar teknolojileri ve eğitimi öğretmenliğini kazandım evliyim aslında uzman kimyagerim ama bunuda okuycam bakalım hayırlısı kazanan herkesi tebrik ederimm... bide şu kyk sitesine girip yurda başvurabilsem süper olcak ama beceremedim bi türlü deliricem yaaaaaaaaaaa delikafadulden

ege'den kimse yok mu?? benim ege üniversitesi izmir atatürk sağlık yo hemşirelik oldu. herkese hayırlı olsun a.s

kızlar hepinizi tebrik ederim..Başarılı ve dolu dolu bir üniversite hayatı geçirip, güzel güzel işler bulur emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah..:hooray:

benim yeğenimde çanakkale ,18 mart üniversitesini kadazndı ,4 yıllıkk,
ayrıca okul 5 şincisi olduu

maltepe üniv.-uluslar arası ilişkiler ve avrupa birliği ingilizce burslu : )) herkesi tebrk edyrm

Back