Nereleri kazandınız kızlarrrr

Maltepe Üniversitesi - ışletme burslu
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar allah başarı ile bitirmeyi nasip etsin

Benimde erkek kardeşim Ege üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini kazandı....
Bir üst tercihi Yıldız Teknik Bilgisayar mühendisliği idi ama gelmedi...ben ıstanbul olsun çok istemiştim ama olmadı..hayırlısı...
Kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum burdan..herkese başarılar....

Hepinizi tebrik ediyorum,.ok sevindim..

Ben evli ve çocuğum olduğu için,açıköğretim bankacılık yazdım ve yerleştim ...
Aslında içim buruk,puanım diğer üni.lere yettiği halde yazamadım,ama olsun artık napalım...bu tabloyu görmek bile güzel:))):teytey:

yerlesen herkesi tebrık ederım kızlarr.. bu sene gercekten cok buyuk sok yasadı mıllet beklenenın ustune gelmıs cogunun super bır sey bu =))
YOKMUU baska kocaelıye yerlesenn...

kızlar hepınızı tebrık edıyorum ıns butun kadınlar klubu egıtımlı kadınlarla dolar

kızlar ben de inşaat mühendisliği malesef ki erzurum

canım Erzurum o kadar güzel bir yer ki ilk giden hep önyargılı gider,gidince de okul bitsin istemez,gidince anlıycaksın canım,orası bambaşka bi yer,,

Kesinlikle canım, hem eşin hem çocuğun hem üniversite çok zor olurdu ama azmine hayran oldum harikasın :)

ıstanbul Üniversitesi - Türk Dili ve Edb.

Tebrik ederim kızlar :) Açıkçası beklediğimden düşük geldi.. Puanlar acaip yükselmiş..

yukselmıs mıı ??? benm 8 puan acıgım vardı yerlestım valla canım bende edebıyata kocaelı... hatta hıc beklemıyordum buarada sennde hayırlı olsun =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…